varsa elinde test yap :)))
çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutsuzum.daha adetime 3 gün vardı.ama ben kırmızı kartı erken yedim.adetim bitince doktora gideceğim ya jinekoloğa ya da psikoloğa.
tamam görüsürüz o zaman canim hadi hayirlisiii
güzel haberler bekliyorum
Arkadaşlar meraba aranıza yeni kadıldım dün test yaptım 2. çizgi slikte olsa belirgindi bu sabah yaptı yine yanı şekilde çıktı gebelik olabilirmi?
25nde hastalanmam gerekiyo ama ben çok merak ediyorum idrar testi yapsam sonuç verirmi sizce ?.. 3 gün bana çok uzun gelio(
test aldım negatif malesef
sanırım sonunda bunuda başardım düşüne düşüne radet tarihim gecikti herhalde hiç olmazdı ama
moral olsun diye demiyorum ama testin dışında yazan marka ile içinde yazan marka farklı
amann olsa çıkardı herhalde
yumurtladığın tarihi tam bilip ona göre adet olacağın tarihi söylüyorsan idrarda çıkmaz bence hormonun idrara geçmesi yumurtlamadan sonra 15-20 günde olur ama tabi kişiden kişiye değişir. çok merak ediyorsan kan testinde çıkar ama kan testi yaptır istersenbilmiyorumkismile inşallah hamilesindiropuyorumnanaktan
bugün akşama kadar adet olmazsan yarın kan testi yaptırırsın o daha kesin sonuç verir inşallah hamilesindiropuyorumnanaktan
yumurtlama günümü falan bilmiyorum geçen ay 25nde oldum ona göre söylüorum adetim düzenlidir. kasıklarımda hafif batmalar hissediyorum normalde olduundan biraz daha fazla idrara çıkıyorum bide afedersiniz ama ilişki sırasında kasığımın sol tarafında batma şekline sancım oluo ama bunlar hamilelik belirtisine girio mu bilmiyorum ?bilgilendirirseniz biraz 3 aylık evliyim daha :)
test aldım negatif malesef
sanırım sonunda bunuda başardım düşüne düşüne radet tarihim gecikti herhalde hiç olmazdı ama
moral olsun diye demiyorum ama testin dışında yazan marka ile içinde yazan marka farklı
amann olsa çıkardı herhalde
o testle sahte canimcim bende sana moral vermek icin söylemiyorum ama hayirlisi Allahtan her sey üzülmenin geregi yokk
bekleyelim olmazsa bir daha test yaparsinn belki
moralini erken bozma bende erken yaptim test ama
bazi arkadaslarda okuyorum hemen belli olmayan durumlarda oluyorr
ayni seyleri ben de yasadim malesef 2 gun önce kirmizi karrt gördüm yawwwwates ölcerim yokk zaten bu siteyi okuyana kadar bundan haberimde yoktu ates le bir baglantisi olacagini bilmioyumm ben gidim alim en iyisii:)))
ama kendimi sicak hissediyorum:))) yani vucuk isim cok iyi ama bazende üsüyorum ayaklarim buz gibi
dur ben bütün belirtilerimi yazayim en iyisiii
ama bunlar psikolojikse artik bilemiyecegim artik bebek beklemicem ya
bekliyorum bekliyorum tik yok:)
ben aslinda hipotroidhastasiyimm kendimimi kandiriyorum bilmiyorumm
öyle cok midem bulantim yok arasira oluyor
gögüsler cok hassas ve kocaman :)bide uclari degisti minik iki kabarcik cikti
damarlar cok belirgin
kasiklarda arasira batma ama sürekli sanci yok
kasik bölgemde sislik var
bazen böyle nasil anlatsam yüregim geciyor (bilmem anlatabildim mi)
akintim cok var
(islak gibi belkide adet olacagimdir ondan)
midede yanma cok fazla
sürekli canim birseyx istiyor istahim acik :)
karnim sis ve sert kasiklarimda öyle
bir üsüyor bir yaniyor durumdayim bilmiorum
allah hayirlisini versinn
belkide psikolojikkk bilemiyorum bekleyip görecegiz:)))
csanimm uzulmeeeeeee ne olurrrrrrr herseyde bir hayir vardir canimmmmm üzülmeyinn olacak insallahhhhhhhçooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutsuzum.daha adetime 3 gün vardı.ama ben kırmızı kartı erken yedim.adetim bitince doktora gideceğim ya jinekoloğa ya da psikoloğa.
ayni seyleri ben de yasadim malesef 2 gun önce kirmizi karrt gördüm yawwww
kendimi hazirladim olumsuz sonucada sadece bekliyorummm bu ayda olmazssaartik hic ilgilenmiyorumm :))) napalim kader :)
canım bişi sorcam, geçenlerde sende bal-çörekotu-tarçın karışımı yediğini söylemiştin..sende kaçgün gecilkme yaptı canım yaa..ben hala olmadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?