Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutsuzum.daha adetime 3 gün vardı.ama ben kırmızı kartı erken yedim.adetim bitince doktora gideceğim ya jinekoloğa ya da psikoloğa.

tamam görüsürüz o zaman canim hadi hayirlisiii
güzel haberler bekliyorum

test aldım negatif malesef
sanırım sonunda bunuda başardım düşüne düşüne radet tarihim gecikti herhalde hiç olmazdı ama

moral olsun diye demiyorum ama testin dışında yazan marka ile içinde yazan marka farklı
amann olsa çıkardı herhalde

25nde hastalanmam gerekiyo ama ben çok merak ediyorum idrar testi yapsam sonuç verirmi sizce ?.. 3 gün bana çok uzun gelio (

Arkadaşlar meraba aranıza yeni kadıldım dün test yaptım 2. çizgi slikte olsa belirgindi bu sabah yaptı yine yanı şekilde çıktı gebelik olabilirmi?

silik olan ikinci çizgiler hamileliktir geneldeopuyorumnanaktan bir kan testi yaptır hayırlı olsun

25nde hastalanmam gerekiyo ama ben çok merak ediyorum idrar testi yapsam sonuç verirmi sizce ?.. 3 gün bana çok uzun gelio (

yumurtladığın tarihi tam bilip ona göre adet olacağın tarihi söylüyorsan idrarda çıkmaz bence hormonun idrara geçmesi yumurtlamadan sonra 15-20 günde olur ama tabi kişiden kişiye değişir. çok merak ediyorsan kan testinde çıkar ama kan testi yaptır istersenbilmiyorumkismile inşallah hamilesindir opuyorumnanaktan

bugün akşama kadar adet olmazsan yarın kan testi yaptırırsın o daha kesin sonuç verir inşallah hamilesindir opuyorumnanaktan

yumurtlama günümü falan bilmiyorum geçen ay 25nde oldum ona göre söylüorum adetim düzenlidir. kasıklarımda hafif batmalar hissediyorum normalde olduundan biraz daha fazla idrara çıkıyorum bide afedersiniz ama ilişki sırasında kasığımın sol tarafında batma şekline sancım oluo ama bunlar hamilelik belirtisine girio mu bilmiyorum ? bilgilendirirseniz biraz 3 aylık evliyim daha :)

evlendiğinden beri hiç korunmuyorsan ve ilk iki ayında bu şikayetlerin olmadıysa gebelik de olabilir tabi bilemeyiz ancak kan testinde belli olur ama sabret bence adet günün gelsineyvahedigeldismile bir de en kısa zamanda gene jinekolojik muayeneden geç hamilelik için değil genel sağlığın için ilişki sırasındaki sancıdan dolayıbilmiyorumkismile

o testle sahte canimcim bende sana moral vermek icin söylemiyorum ama hayirlisi Allahtan her sey üzülmenin geregi yokk
bekleyelim olmazsa bir daha test yaparsinn belki

moralini erken bozma bende erken yaptim test ama
bazi arkadaslarda okuyorum hemen belli olmayan durumlarda oluyorr

Saol canım desteğin için beklemekten başka birşey gelmiyor şu an elimden zaten

canım sende moralini bozma geçrekten herkesin yaşadığı aynı değil kimi arkadaşlar 3 4 gün öncesinden test yapıp sonuç alabiliyorlar ama kimisi ise idrarda negatif görüp kanda pozitif sonuç alabiliyor . yada 10 gün geçmesine rağmen idrarda negatif alanlarda var

en güzeli bekleyelim ve görelim

ayni seyleri ben de yasadim malesef 2 gun önce kirmizi karrt gördüm yawwww

çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook mutsuzum.daha adetime 3 gün vardı.ama ben kırmızı kartı erken yedim.adetim bitince doktora gideceğim ya jinekoloğa ya da psikoloğa.
csanimm uzulmeeeeeee ne olurrrrrrr herseyde bir hayir vardir canimmmmm üzülmeyinn olacak insallahhhhhhh

Hepinize kucak dolusu sevgilera.s.
tatile kısa bi ara verip, nevar neyok diye bakayım dedim, yeni hamişlerimiz varmışkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
adamervecim tebrik ediyorum canım, en son ateşim yüksek çıktı diyodun, demek gebeymişsin:lepi:hihoyyyt

merhaba güzeller uzun süredir giremedim varmı eylül ayında çift çizgiyi gören varsa tebrikler.
ben ayın 26 sında adet olacağım ama ne bi ağrı ne bi gögüs şişmesi hiçbir şeyim yok kendime şaşırdım kaldım normalde ben adetime 1 hafta kala bel ve kasık ağrısı birde gögüs şişliği ile hassasiyeti yaşardım bu sefer hiç bir belirti yok bakalım belki adet olmamda gebe kalmışımdır.

canım bişi sorcam, geçenlerde sende bal-çörekotu-tarçın karışımı yediğini söylemiştin..sende kaçgün gecilkme yaptı canım yaa..ben hala olmadımda

canım benim 19 eylülde olmam gerekiyordu 21.inde oldum.sanırım benim stresten oldu.karışımdan olduğunu zannetmiyorum.bence sende kendini şartlandırma karışımdandır diye.Kafaya çok takıyoruz bazı şeyleri sonra normal olan döngüyüde bozuyoruz bence.Rahat ol canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…