Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

çift çizgiyi göremeyen arkadaşlar hiç üzülmeyin hayırlısı neyse o olsun.ben adetimin
2. günü birşeylerin yolunda gitmediğini hissettim ve 20 eylülde idrar testinde oldukça belli olan ikinci çizgiyi gördüm.ama ara ara pıhtı şeklinde kanamam da oluyordu.21 eylül günü kan testi sonucum 72,5 çıktı.kanamam az da olsa devam etti dr.rahmin kalınlaşmış keseyi görmek için erken dedi ama dinlenmem gerektiğini söylemedi.48 saat sonraki hcg değerim 89,2 çıkınca olumsuz birşeyler olduğunu düşündüm ama dr.a bir türlü ulaşamadım.sinirlerim bozuldu.hemen hastane ve dr. u değiştirdim.yeni dr.içimi rahatlattı ama dış gebelik ihtimalini de söyledi.bu arada adet kanaması gibi tam zamanında kanamam bitti.şimdi yarın yaptıracağım kan testine göre bir yol izleyeceğiz.bir umutla bekliyorum bakalım ne olacak?
o yüzden herşeyin hayırlısını versin allahım.ben sevinemedim çift çizgiye.hala şoktayız.eşimle birbirimize moral vermeye çalışıyoruz.inş.sizler böyle bir durumla karşılaşmazsınız.

allah herşeyin hayırlısıyla hayırlı zamanda karşılaştırsın hepimizi zormuş senin durumun hamile olduğuna sevinemiyor insan :çok üzgünüm::teselli:

bu yasadıklarını aynısını yasadım arkadasım ve bugun bebegimi kaybettim düstü.3 haftalıkmıs daha allah herzaman yar ve yardımcımız olsun

allahım hakkında hayırlısını nasip etsin canım..inş bebeğin seninle kalır.rabbim her şeye kadir o isterse ne mücizeler olur..gönlünü ferah tut ve rabbine güven..

bu yasadıklarını aynısını yasadım arkadasım ve bugun bebegimi kaybettim düstü.3 haftalıkmıs daha allah herzaman yar ve yardımcımız olsun

sana da geçmiş olsun canım çok üzüldüm..hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin hepimize inş..en kısa zamanda bebeşinin gelmesi dileğiyle..:Saruboceq:

arkadaslar bende acayip kasinti oldu son 5 gundur bugun doktoru aradim ve akintim oldugunu soyledim bana telefondan hamilesin dedi sok oldum yaaa

arkadaslar bende acayip kasinti oldu son 5 gundur bugun doktoru aradim ve akintim oldugunu soyledim bana telefondan hamilesin dedi sok oldum yaaa

o nasıl doktormuş öyle:uhm:
akıntı ve kaşıntı doktor olmadığım halde mantar olduğunu gösterir ben böyle biliyorum ama inş doktoruna allah söyletmiştir de hamilesindir canım.

kızlar bugünü de saymazsak son 1 günüm kaldı ama ben hiçbir şekilde adet belirtisi yaşamıyorum ne belim ağrıyor ne kasıklarım ne de gögüslerim.....
öyle boş boş bekliyorum ama acayip grip oldum ayakta duramıyorum diyorumki belki adet belirtilerim var ama ben grip halsizliğinden anlayamıyorum.
acaba gebe kaldıysam hiçbir belirti olmaması normalmi ki.

ayy inşallah bebek vardır canım yazmayı unutma gelişmeleri benim de 3 günüm kaldı....eyvahedigeldismile

işte canım güncellemeyi yuba yapıyor :)))))

senin kan değerlerin nasıldı?

beta hgc 49.9du bi sonraki gün 44.6 düstü böylelikle süphelenildi zaten cünki hızla artması gerekirmiş norml bir gebelikte hemen doktorda aldım solugu pek umutlu konusmadı bana o üzüntüyle ev geldim bir tanede oğlum var benim 3 yasında onunla sarıldım uyudum 3 saat kadar sonra karnım cok agrımaya basladı vcye gittim kan bosaldı birden sonrası malum düsüğün yarısı gerckeleşmiş zaten tekara acil doktora gittim yarın sabaha kadar biter dedi az bir parca kalmıs içinde dedi bebegim 3 haftalıkmıstı carsamba tekrar gidecegim kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…