amin canımm ne diyelim verende allah alanda allah ümidimi hiç kesmeyecegimsana da geçmiş olsun canım çok üzüldüm..hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin hepimize inş..en kısa zamanda bebeşinin gelmesi dileğiyle..:Saruboceq:
bu yasadıklarını aynısını yasadım arkadasım ve bugun bebegimi kaybettim düstü.3 haftalıkmıs daha allah herzaman yar ve yardımcımız olsun
canlarim benim adetime iki gun kala pembe akinti geldi sonra parca parca iki gun bordo renkte akinti geldi simdi yani 3.gune geciyor bitti gibi kahverengi leke var ne yapmaliyim ben bu nedir sizce ayin 4,unde randevum var benimde cevaplarsaniz sevinirima.s.çift çizgiyi göremeyen arkadaşlar hiç üzülmeyin hayırlısı neyse o olsun.ben adetimin
2. günü birşeylerin yolunda gitmediğini hissettim ve 20 eylülde idrar testinde oldukça belli olan ikinci çizgiyi gördüm.ama ara ara pıhtı şeklinde kanamam da oluyordu.21 eylül günü kan testi sonucum 72,5 çıktı.kanamam az da olsa devam etti dr.rahmin kalınlaşmış keseyi görmek için erken dedi ama dinlenmem gerektiğini söylemedi.48 saat sonraki hcg değerim 89,2 çıkınca olumsuz birşeyler olduğunu düşündüm ama dr.a bir türlü ulaşamadım.sinirlerim bozuldu.hemen hastane ve dr. u değiştirdim.yeni dr.içimi rahatlattı ama dış gebelik ihtimalini de söyledi.bu arada adet kanaması gibi tam zamanında kanamam bitti.şimdi yarın yaptıracağım kan testine göre bir yol izleyeceğiz.bir umutla bekliyorum bakalım ne olacak?
o yüzden herşeyin hayırlısını versin allahım.ben sevinemedim çift çizgiye.hala şoktayız.eşimle birbirimize moral vermeye çalışıyoruz.inş.sizler böyle bir durumla karşılaşmazsınız.
inşallah hamişsindir canım ...ama nasıl oluyo o adet gününmü geçti...kii
canim hayirli olsun gözun aydinnnnbana da artık POZİTİF yazar mısınız?
Allahım bekleyen tüm arkadaşlara da hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
hayırlı ugurlu olsun ...ınsallah saglıcakla kucagınada alırsın...kacıncı denemendı..ozel bırsey yaptınmı ?bana da artık POZİTİF yazar mısınız?
Allahım bekleyen tüm arkadaşlara da hayırlı,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...
sağol canım benim,dualarım tüm bebek özlemi çekenler için.canim hayirli olsun gözun aydinnnn
2. denememizdi.ilk denemede yani geçen ay 5+3 günlükken kimyasal gebelik yaşamıştım.çok üzülmüştüm.inşallah bu sefer yolunda gider.özel birşey yapmadım.yumurtlama günümü tahmin edip,ramazan ayı da olduğu için uykusuz çok zordu ama...O yüzden bu ay sadece iki kez çalışmıştık.hayırlı ugurlu olsun ...ınsallah saglıcakla kucagınada alırsın...kacıncı denemendı..ozel bırsey yaptınmı ?
2. denememizdi.ilk denemede yani geçen ay 5+3 günlükken kimyasal gebelik yaşamıştım.çok üzülmüştüm.inşallah bu sefer yolunda gider.özel birşey yapmadım.yumurtlama günümü tahmin edip,ramazan ayı da olduğu için uykusuz çok zordu ama...O yüzden bu ay sadece iki kez çalışmıştık.
sizlerin de en kısa zamanda müjdeli haberlerinizi alırız inşallah...
şişme farketmedim ama benim belim,kasıklarım sürekli adet olcakmışım gibi ağrıyordu.ara ara hala oluyor.hadi hayırlısı bakalım.inşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz...[/QU
yumurtalıkların oldugu yerde bastırdıgınızda ne hısedıyorsuunuz suanda hamıle bırı olarak...ınsallah cok mersıı
1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffffhihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitifhihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylül
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffffhihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffffhihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffffhihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylül
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffffhihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffffhihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]kaydirigubbakcemile2
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)westlife.................................19 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
62-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
63-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
..-)elfy......................................20 eylulkaydirigubbakcemile2
64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffffhihoyyyt
65-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme))kaydirigubbakcemile2
66-)hbyrm...............................22 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
69-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)ateskum................................22 eylulkaydirigubbakcemile2
71-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
73-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)ofline.................................24 eylül pozitiffffffffffffffhihoyyyt
75-)gurbetguzeli.......................24 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
76-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
77-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7alize28..............................25 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gunslinger............................25 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
79-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
80-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
81-)eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
82-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
83-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
84-)datca83..............................26 eylul kaydirigubbakcemile2
85-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
86-)nurselcagri.........................27 eylulkaydirigubbakcemile2
87-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
8seydam..............................28 eylulkaydirigubbakcemile2
89-)zeynebce..........................28 eylulkaydirigubbakcemile2
90-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
91-)pocapoca.........................29 eylul
arkadaşlar elimden geldiğince yapmaya çalıştım eksiklik ve yanlışlık varsa beni affedin düzeltmeler yaparız
sol tarafta sertiği hissediyorum.göğüslerimde adet günüm geçinceye kadar ağrı olmamıştı.göğüs ağrım da başladı artık...
canım ne oldu sonuc ne allahım hayırlısını versinnn insallah hayırlısıda bebsin iyi olması olurr
henüz kadın doğumcuya gitmedik.10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum.şuan 5+4.anladım ...işte bunu duymak ıstıyordumm..nekadarlık hamıleymsınız?keseyı goremedınız herhalde henuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?