Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

canım drun nasıl bilmiyorum ama ben o dönemde bir kac dra gittim ama hic biri kan tahlili yapmadı sadece usg ile bakıldı. bence seninde öyle yapılsa ve baska drlarada danıssan daha iyi kalp atısı daha olmasa bile keseye bakıyolar kese bozulmus ise sonuc kötüdür belki bi sansınız vardır canım yaa bi cok kisi var böyle kanaması olan gebelikte ve sorun yasamayan insallah seninde öyle olur canım dualarım seninle allahım yardımcınız olsun. gebelikk varmı yokmu bende 3 gün sonra belli olacak kürtajdan sonra ilk bu ay korunmadık 2ay korunduk yanii allahıma dua ediyorum hayırlısını versin tekrar yasatmasın diyee.

pazartesi bakılacak canım usg ile ama yarın ki beta da düşme varsa zaten olumsuz oluyormuş.sağolasın gülüm dualarınızda eksik etmeyin beni de. ben hamilelik öncesinde de hamilelikte de çok dua ettim kk da bekleyenler için. allah esirgesin canım inşallah bir daha yaşamazsın yaşamayız...

canım hemen olumsuzu düşünmeye başlama herkesin bünyesi bir değil yani herkeste adet öncesi çift çizgi çıkıcak diye bişey yok ona bakarsan benim adetim geçti ve tek çizgi ama umudum var yinede Allah büyük yarın sabah kan testi yaptırıcam hala gelmezse

öffffffffff yaa bende dayanamayıp test yaptım simdi negatiff cıktı bendede hic silik falan bisey cıkmadı yaaaa. adetime 3 gün var senin kac gün varcanım. belkierken bakımısıktır ondandır insallah ondandırrrrrrrrrrrrrr((

insallah canım allah yardımcımız olsun

arkadaşlar benim gögüslerimde kaşınıyo habire...ayyy iyice sıyırdım sanırım kafayıohaoldumsmile
hamile kalan arkadaşlar sizinde dikkatinizi çektimi böyle bidurum..

Canım benim mübarek cuma gününde inanki sana dua edeceğim.çok üzüldüm yaa.Ama inşallah bebişin seni bırakmayacak İNŞALLAH....

Canım benim mübarek cuma gününde inanki sana dua edeceğim.çok üzüldüm yaa.Ama inşallah bebişin seni bırakmayacak İNŞALLAH....

teşekkürler bitanem.bende öyle istiyorum ama Önemli olan Rabbimizin istediği diyorum.şimdi kan vermeye gidiyoruz artık herşey ortaya çıkacak.ayaklarım geri geri gidiyor

hakkimizda hayirlisi canimm bugün olmam gerekiyor ama gelen yok bakalim bir umutluyum bir umutsuz

sende gelen giden yok mu hadi ins:)))

bu ay isteyen herkez güzel haber alir inss
ateskum da bende allah bizede nasip etsin:Saruboceq:

hakkimizda hayirlisi canimm bugün olmam gerekiyor ama gelen yok bakalim bir umutluyum bir umutsuz

sende gelen giden yok mu hadi ins:)))

bu ay isteyen herkez güzel haber alir inss
ateskum da bende allah bizede nasip etsin:Saruboceq:

Canım sendemi olmadın Hala ayy hadi İnşallah Gzüel haberler alırız senden
hadi İnşallah yaa

Canım bende hala adte olmadım bugün doktora gittim sonunda deliricem galiba önce baktı muayene etti alttan rahim duvarın kalınlaşmış görünürde kese yok zaten olması görünmesi için erken kan testinde bakalım dedi ama muhtemelen gebelik dedi sonra kan testi yaptıı resmen negatif yanii doktor bende gebelik sanmıştım ama değilmiş dedi 1 hafta bekle adet olursun dedi olmazsan gel ilaç verelim söktürücü falan dedi ay anlamadım gitti yaaa

napıcağımı bilemyorum artık bu durumu yaşayan varmı kızlar aranızda hiç kan testinde negaitf olup sonra pozitif sonuç alanınız varmı aranızda

canim yazinin basinda heyecanla okudum bir an tam seviniyordumm doktor dami yanilmis nasil oluyormus ya
moralini bozma sabir gerekiyor sabreden mutlaka mukafatini görüyor biliyorum ki beklemek cok zor ama sabir canim hayirli zamanda hayirlisi

canim allahh gönlümüze göre versin ins bende henüz hasta olmadim ama stresten mi gecikti ne anlamadimm
en kisa zamanda kavusalim mis kokulularaaa allah yar ve yardimcimiz olsun ins

cok sasırdım yazdıklarına ama bekle bakalım belkigec döllenme olmustur anca hormon salgılanıyodur.insallah öyledir canm.yine bu sitede böyle bisey okumustum kan testinde cıkmamıs ama bayan adet olmayınca bi hafta sonra tekrar ettirmis testi o zmana pozitif cımıs hatta oarada dr ona adet söktürücü vermisama kadın icmemis..belkiseninde öyle olur belkii sonuclardabi yanlışlık olmus olabilirr. bekle bakalımallahım sabır versin bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…