gecmiş olsun canım
üzülme bende bunları yaşamıstım 2sene önce mafoldumben
inşallah bebeğin seni bırakmaz
Anladım canım.şimdi gebelik var mı peki sende yoksa korunmadamısın? benim ki 6 haftalık canım henüz kalp atışını duymadık.pazartesi duyacaktık kısmet olmadı.canım beta dün 6800 yükseliş normal ama progesteron 3 çıktı herşey yolunda gitseymiş 5 altında çıkmazmış.25 e yakın çıkması ya da üstünde çıkması en güzeliymiş... işte yarın bir daha kan verip hem beta hemde progesterona bakılacak.
canım drun nasıl bilmiyorum ama ben o dönemde bir kac dra gittim ama hic biri kan tahlili yapmadı sadece usg ile bakıldı. bence seninde öyle yapılsa ve baska drlarada danıssan daha iyi kalp atısı daha olmasa bile keseye bakıyolar kese bozulmus ise sonuc kötüdür belki bi sansınız vardır canım yaa bi cok kisi var böyle kanaması olan gebelikte ve sorun yasamayan insallah seninde öyle olur canım dualarım seninle allahım yardımcınız olsun. gebelikk varmı yokmu bende 3 gün sonra belli olacak kürtajdan sonra ilk bu ay korunmadık 2ay korunduk yanii allahıma dua ediyorum hayırlısını versin tekrar yasatmasın diyee.
yok canim adet olmadim ama dayanamayip test yaptimm silik bile olsaaa bir sey cikmadi moralim bozulduu
kader kismet canimm herkezde erkenden silik bir seyler cikiyormus o nedenle umudum kesildiii
hayirlisi hakkimizda canimcimmm
senden ins iyi haber ler duyarizz öptümmm
yok canim adet olmadim ama dayanamayip test yaptimm silik bile olsaaa bir sey cikmadi moralim bozulduu
kader kismet canimm herkezde erkenden silik bir seyler cikiyormus o nedenle umudum kesildiii
hayirlisi hakkimizda canimcimmm
senden ins iyi haber ler duyarizz öptümmm
pazartesi bakılacak canım usg ile ama yarın ki beta da düşme varsa zaten olumsuz oluyormuş.sağolasın gülüm dualarınızda eksik etmeyin beni de. ben hamilelik öncesinde de hamilelikte de çok dua ettim kk da bekleyenler için. allah esirgesin canım inşallah bir daha yaşamazsın yaşamayız...
insallah canım allah yardımcımız olsun
benim 5günüm kaldı baklaım hayırlısıboshayallersmile
pazartesi bakılacak canım usg ile ama yarın ki beta da düşme varsa zaten olumsuz oluyormuş.sağolasın gülüm dualarınızda eksik etmeyin beni de. ben hamilelik öncesinde de hamilelikte de çok dua ettim kk da bekleyenler için. allah esirgesin canım inşallah bir daha yaşamazsın yaşamayız...
Canım benim mübarek cuma gününde inanki sana dua edeceğim.çok üzüldüm yaa.Ama inşallah bebişin seni bırakmayacak İNŞALLAH....
canım hemen olumsuzu düşünmeye başlama herkesin bünyesi bir değil yani herkeste adet öncesi çift çizgi çıkıcak diye bişey yok ona bakarsan benim adetim geçti ve tek çizgi ama umudum var yinede Allah büyük yarın sabah kan testi yaptırıcam hala gelmezse
hakkimizda hayirlisi canimm bugün olmam gerekiyor ama gelen yok bakalim bir umutluyum bir umutsuz
sende gelen giden yok mu hadi ins:)))
bu ay isteyen herkez güzel haber alir inss
ateskum da bende allah bizede nasip etsin:Saruboceq:
Canım sendemi olmadın Hala ayy hadi İnşallah Gzüel haberler alırız senden
hadi İnşallah yaa
Canım bende hala adte olmadım bugün doktora gittim sonunda deliricem galiba önce baktı muayene etti alttan rahim duvarın kalınlaşmış görünürde kese yok zaten olması görünmesi için erken kan testinde bakalım dedi ama muhtemelen gebelik dedi sonra kan testi yaptıı resmen negatif yanii doktor bende gebelik sanmıştım ama değilmiş dedi 1 hafta bekle adet olursun dedi olmazsan gel ilaç verelim söktürücü falan dedi ay anlamadım gitti yaaa
napıcağımı bilemyorum artık bu durumu yaşayan varmı kızlar aranızda hiç kan testinde negaitf olup sonra pozitif sonuç alanınız varmı aranızda
teşekkürler bitanem.bende öyle istiyorum ama Önemli olan Rabbimizin istediği diyorum.şimdi kan vermeye gidiyoruz artık herşey ortaya çıkacak.ayaklarım geri geri gidiyor
Canım sendemi olmadın Hala ayy hadi İnşallah Gzüel haberler alırız senden
hadi İnşallah yaa
Canım bende hala adte olmadım bugün doktora gittim sonunda deliricem galiba önce baktı muayene etti alttan rahim duvarın kalınlaşmış görünürde kese yok zaten olması görünmesi için erken kan testinde bakalım dedi ama muhtemelen gebelik dedi sonra kan testi yaptıı resmen negatif yanii doktor bende gebelik sanmıştım ama değilmiş dedi 1 hafta bekle adet olursun dedi olmazsan gel ilaç verelim söktürücü falan dedi ay anlamadım gitti yaaa
napıcağımı bilemyorum artık bu durumu yaşayan varmı kızlar aranızda hiç kan testinde negaitf olup sonra pozitif sonuç alanınız varmı aranızda
kızlar regl oldum...artık gelecek aya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?