ben bu gün regi oldum arkadaşlar ..inşallah bekleyen arkadaşalr hamiş kalır..dualarım sizinle.
ben bu gün regi oldum arkadaşlar ..inşallah bekleyen arkadaşalr hamiş kalır..dualarım sizinle.
arkadaşlar adetime 4 gün var testi yarın yapsam erken mi olur ....
peki canım sende hiç belirti varmı ..bende çook bel ağrısı var olumunekankayizsmilegögüs ağrımda bügün arttıeyvahedigeldismile
merhaba arkadaşım sanırım seninle ay günü bekliyoruz. 28-29 eylülü yani :)
bende bugün bel ve bağırdığım(öğrencilere sesimi duyurmaya çalışırken) için kasık ağrısı başladı (şuan yok) ara ara batmalar var memelerde dolgunluk özl sağ memede acı var
bu ay hiç umudum yok ama bu saydıklarım acaba ??? dedirtiyor boshayallersmile
eger benim kismetimse beni bulur zatennnben artik ara vericem bu ne ya yine olmadi kendimizi kandiriyoruz sanirim yok o belirti yok bu deli oldum artik hic bir belirti falan takmiyorum ya uyduruyoruz demekki
hapsirsak hamilemiyim gibi artik herseyden süphelenir oldukk olacagi varsa olur
eger benim kismetimse beni bulur zatennn
off
Canım hemen anlatayım ben size kendi durumumu yardımcı olurum ınsallah..
Biz bir geçen ay denemiştik 2 3 kere ama yumurtlama gününe bakmadan adam akıllı ilk defa bu ay denedik.Önce eşim eczaneden ovulasyon testi aldı nette de satılıyor biliyorsunuz çok yaygın ama biz kredi kartı kullanmadığımız için mecburen eczanelere baktık sadece bir tanesinin deposunda bie paket 5li olandan varmış eşim aldı. Ben normalde son aylardaki durumuma bakarsak 31günde bir adet oluyordum sat ım 24ağustos netteki programlardaki hesaplayıcılara göre döngümün 16. yada 17.günü yumurtlama günüm elimde de 5tane test var.Neyse ilk testimi ben döngümün 11.günü yaptım ama negatif çıktı zatende erkendi 13.gün yaptım tçizgisi cden bile çok koyuydu yani pozitif...Kadir gecesiydi o gecede bu arada;eşimle ikilemde kaldık günaha girer miyiz diye ama geceye kadar ibadetimizi yaptık duamızı ettik ve çalıştık;diğer gün test yaptım çizgiler aynı koyuluktaydı o gündeçalıştık diğer günlerde ise çizgi silikleşti ve negatife döndü.Ben yaklasık 2 3 saat yattım popomun altına yastık koydum;Duşu da hep sahurun sonuna doğru aldım. Bu arada eşime de keçiboynuzu pekmezi yedirdim bunun da işe yaradığını düşünüyorum ve Allah'ım nasip etti iki hamile olduğumu öğrendim dilerim kucağıma aldığım günleri de görürüm.Umarım yardım edebilmişimdir kızlar.En yakın zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum
ilk burada beklemiştim gebeliğimi ilk burada paylaşmıştım haberi. şimdi yine bir haber veriyorum ama bu sefer mutlu değil. bebeğimi kaybediyorum ben. salı olan lekelenme ardından kan tahlili yapıldı ve yaşam olmadığı teşhisi konuldu.yarın yine kan vericem beta kontrol edilecek.şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.hafiften de kanama başladı. benim hayallerim burada son buluyor...
ilk burada beklemiştim gebeliğimi ilk burada paylaşmıştım haberi. şimdi yine bir haber veriyorum ama bu sefer mutlu değil. bebeğimi kaybediyorum ben. salı olan lekelenme ardından kan tahlili yapıldı ve yaşam olmadığı teşhisi konuldu.yarın yine kan vericem beta kontrol edilecek.şimdi de adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı var.hafiften de kanama başladı. benim hayallerim burada son buluyor...
ne diyeceğimi bilemedim çok zor bir durum
Allah Sabır versin canım gerçekten çok üzüldüm
canım cok üzüldüm hemde cok allahım sabır versin.ne diyeyim cok zor bilirim bende yasadım bunu hala acısı kalbimde. peki ultrasyonla bakıldımı canım yaaa
çok teşekkür ederim kızlar Allah kimsenin başına vermesin...
canım ultrason ile bakılmadı lekelenme olduğu için dr belki lekelenme geçer düzelir biz kan ile bakalım dedi kanda da böyle çıktı. 2 gün sonra yine bakalım dedi yarın yine bakacağız işte.ama şimdiden kana yakın akıntı başladı adet olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımdasenin ne zaman oldu cnım ve ne kadarlıktı.
eger benim kismetimse beni bulur zatennn
Canım hiç bozma moralini haayırlısı ne zaman ise ozaman olsun Allah ne zaman nasip ederse ozaman olur dua et bol bol .
emin ol dediğin gibi kısmetinde varsa olur zaten
radetmi oldun sen
bu arada ben hala olmadım bu gecede olmazsam yarın sabah gidip kan testi yaptırıcam
temmuz basında oldu canım. 8 haftalıkı benimde lekelenmem oldu kahverengi sonrada hep devam etti attıgındada usg ile bakıldıgında kalp atısı alınamadı kürtaj oldum canım.senin kan degerinde ne cıkmıs ki canım beta hcg mi düsmüs canım. bence en kesin sonuc usg canım insallah allahım hayırlısını verir canım yaa eger kalp atısı varsa olumlu olu sonuc canım bana drum öyle demisti ama olmadı bebisim beni bıraktı. seninki kac haftalıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?