Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

arkadaşlar ne durumdasınız güzel heberler verin de listemiz şenlensinhihoyyyt

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
5-)guz_.................................1 eylül
19-)esraersoy.........................7 eylül
20-)umutlubirben.......................7 eylul
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
2sevgi.................................9 eylül
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
47-)mericc....................................13 eylul
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)
53-)nurun41.............................16 eylul
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)
..-)elfy......................................20 eylul
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)
73-)tedirgin_..............................23 eylul

kızlar günleriniz geçmiş sizden haber bekliyoruz kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

pardon arkadaşlar iki kişi haber vermişti düzelttim

ne güzel canım o kadar çok beklememişsin..peki doktora hiç gittin mi canım...tekrar tebrikler a.s..bende şubatta başladık çalışmaya ama eşimin işinden dolayı 6 aydır çabalıyoz bakalım..geçen ay 29 da adet olmuştum..şimdi heycanlaaa bekliyorum eşim şimdi yine görevde ve ben ona u haberi vermeyi o kadar çooook istiyorum kii,,

3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt

6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt

10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt

13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt

21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt

32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt

42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt

51-)ervava..............................16 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

..-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

..-)westlife.................................19 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt

64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt

72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt

74-)ofline.................................24 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt

bu ayki :CüvCüv:hamilelerimiz maaşallah
:teytey::teytey::teytey::teytey:

bu ates yöntemi nasıl birşey

adet günü başlıyosun her sabah yatakdan kalkmadan ölçüyosun ama sabah 7_8 arası ölçmek daha iyiymiş..regl olana kadar ölçüp yazıyosun ateş topiğine yazıyosun onlar yorumluyo..orayada bakarsan faydası olur...
regil olacağın gün ateşin düşüyo olmazsan ateşin yüksek devam ediyoo..
umarım anlata bilmişimdie..:kedi::kedi:

sağol canım kaydirigubbakcemile5

inşallah canım ya ateşle ilgisi var mı hakikaten? benim adetim çok düzenlidir hiç günü şaşmazdı ama belki stres yaptığımdanda şaşmış olabilir çok fazla ümitlenmek istemiyorum

vallaa canm ateş topiğindekiler çoğu bu şekilde anlamışlar ..benim geçen ay ateşim 37 lerdeydi regl olmama 2_3 gün kala 36.5 lere indii.

inşallah canım ya ateşle ilgisi var mı hakikaten? benim adetim çok düzenlidir hiç günü şaşmazdı ama belki stres yaptığımdanda şaşmış olabilir çok fazla ümitlenmek istemiyorum

benimde hiç şaşmazdı 2 sinde olurdum sanırım olcakmı olmıycakmı die die 2 aydır 2 gün önce olmaya başladım 2 aydır..geçen ay 29 da oldum ..2 gün erken oluyom die bugün beklıyodum /aslında hiiiç beklemıyom/

hakkımızda hayırlısı olsun artık olduysada olmadıysada yapabilecek bişey yok olmadıysa bir sonraki aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…