telefondamı hamilsein deddiiiakannehirmantar enfeksiyonuu olabilir bu belirtilerr geçmiş olsun...
belkii hamilesin....erken döenmde negatid çıkıyorr..biraz bekleee:CüvCüv:
geçmedimiii bacım yaa dahaa...ama o engel deill...
buarda nasılsınnyerimseniben
arkadaşlar ne durumdasınız güzel heberler verin de listemiz şenlensinhihoyyyt1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
5-)guz_.................................1 eylül
19-)esraersoy.........................7 eylül
20-)umutlubirben.......................7 eylul
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
2sevgi.................................9 eylül
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
47-)mericc....................................13 eylul
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)
53-)nurun41.............................16 eylul
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)
..-)elfy......................................20 eylul
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)
73-)tedirgin_..............................23 eylul
kızlar günleriniz geçmiş sizden haber bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
tebrik eden herkese tşk ederim arkamdan sizde gelirsiniz inş allah hepimize nasip etsin
ben 5. denememdi d.kontrol ilacı kullanmıştım önceden bıraktım ama korunmayı 5 aydır bırakmıştım olmuo bu ay da olmadı die doktra gidecektik çok az bi k.rengi akıntı geldi bu benim adet başlama şeklimdi sonra gitti anlıcanız bebişim yerleşmiş bal polen yedim gerçek polen ama bide 23.de olcaktım korkumdan ne test yapabildim ne bişey bugün acile gittim grip olmuştum biras da bahane oldu idrar testi yaptılar pozitif ben hale inanamıyorum ama doktor yanılmaz dedi belirtilerim de griple karıştı yanlız bacaklarım çok ağrıyodu uyuyamıyodum okadar bide göğüslerim taa önceden uçları hafif sızlamıştı ağrıları adetime yakın geçerdi geçmedi çok belirgin diil ama uçalrı ve kendisi hala ağrıyo
hala hastalanmadım birazda stres yaptım acaba hamilemiyim diye bekliyorum bakalım kırmızı kart çıkıcak mı?
3-)zehra1025........................ pozıtıfffffhihoyyyt
bu ayki :CüvCüv:hamilelerimiz maaşallah
:teytey::teytey::teytey::teytey:
merhaba kıslarrr ben hamileyim allaha çok şükür benim karşımda da pozitif yazacak allah herkese nasip etsin
hamile kalamayanlar ekim ayı sayfasından kalanlar da yeni sayfa açılır ordan devam ederiz :)))maşallah ne kadar bereketliii bi ay olmuşş...peki ekimede burdan mı devam etcez arkadaşlar
inşallah canım bebişin sennledir..benim ateşim sabah 37.1 diiCADIARZU
bu ates yöntemi nasıl birşey
adet günü başlıyosun her sabah yatakdan kalkmadan ölçüyosun ama sabah 7_8 arası ölçmek daha iyiymiş..regl olana kadar ölçüp yazıyosun ateş topiğine yazıyosun onlar yorumluyo..orayada bakarsan faydası olur...
regil olacağın gün ateşin düşüyo olmazsan ateşin yüksek devam ediyoo..
umarım anlata bilmişimdie..:kedi::kedi:
inşallah canım ya ateşle ilgisi var mı hakikaten? benim adetim çok düzenlidir hiç günü şaşmazdı ama belki stres yaptığımdanda şaşmış olabilir çok fazla ümitlenmek istemiyorum
inşallah canım ya ateşle ilgisi var mı hakikaten? benim adetim çok düzenlidir hiç günü şaşmazdı ama belki stres yaptığımdanda şaşmış olabilir çok fazla ümitlenmek istemiyorum
benimde hiç şaşmazdı 2 sinde olurdum sanırım olcakmı olmıycakmı die die 2 aydır 2 gün önce olmaya başladım 2 aydır..geçen ay 29 da oldum ..2 gün erken oluyom die bugün beklıyodum /aslında hiiiç beklemıyom/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?