kimsenin sorduğu yok bari ben söylimm süprizzzzz .ben bugün çift çizgiyi gördüm kızlar .beni listeye pozitif olarak ekleyebilirsiniz
ooooooooooo çok güzel caanım allah tamamına erdirisin tebrik ederim...
ben 2 gün önce sorcaktım sen çıkmıştın vereliniortak
gözün aydıın çok güzel bir haber hihoyyytama çok sakin veriyorsun haberi alkisalkisalkis allah en yakın zamanda hayırlısıyla bizlere de nasip eder böyle güzel haberler vermeyi inşallah olumunekankayizsmile
kimsenin sorduğu yok bari ben söylimm süprizzzzz .ben bugün çift çizgiyi gördüm kızlar .beni listeye pozitif olarak ekleyebilirsiniz
kızzz sakin olur mu 11 de öğrendim.çift çizgi o kadar hızlı çıktı ki inanamadım.aaa bu test yanlış dedim..sonra biraz daha beklim dedim.salona geldim koltuğa oturuyorum.oturmamla kalkmam bi oluyor sonra hemen banyoya.ağlıyorum elim ayağıma dolaştı.bi de kızlar bişey daha söylimm.ben burayı okuyunca moralim bozuluyordu.yaa ben de bu belirtilerin hiçbiri yok diyordum.ne gazım oldu, ne idrarım değişti, ne göğüs uçlarımda değişim oldu.benim sadece göğüs ağrısı, dün gece başlayan hafif kasık ağrısı.bu arada 4 günüm geçti.birde beklenen adetimden 1 gün önceye kadar süren( ve ondan önce de 4 gün önce başlamıştı) adet öncesi gelen k.rengi akıntı oldu o kadar...yani moralinizi bozmayın çünkü ben çok umutsuzdum.
bende sabah 10 sa yaptım testi canm negatif çıktı.....
şuan karın ağrım var kırmızılardan haber yok ...ama benim günüm daha geçmedi 1 haftadır karın bel gögüz ağrısı çekiyommafoldumben
kaydirigubbakcemile2tbrkleeerr çok güzel bir haber hayırlı olsun cnm Allah herkese nasip etsn bu duyguyuhihoyyyt hihoyyyt
bende sabah 10 sa yaptım testi canm negatif çıktı.....
şuan karın ağrım var kırmızılardan haber yok ...ama benim günüm daha geçmedi 1 haftadır karın bel gögüz ağrısı çekiyommafoldumben
hastalandım maalesef...
ARKADAŞLARRR TEST YAPTIM
NEGATİF....senağlamasenağlama
kızzz sakin olur mu 11 de öğrendim.çift çizgi o kadar hızlı çıktı ki inanamadım.aaa bu test yanlış dedim..sonra biraz daha beklim dedim.salona geldim koltuğa oturuyorum.oturmamla kalkmam bi oluyor sonra hemen banyoya.ağlıyorum elim ayağıma dolaştı.bi de kızlar bişey daha söylimm.ben burayı okuyunca moralim bozuluyordu.yaa ben de bu belirtilerin hiçbiri yok diyordum.ne gazım oldu, ne idrarım değişti, ne göğüs uçlarımda değişim oldu.benim sadece göğüs ağrısı, dün gece başlayan hafif kasık ağrısı.bu arada 4 günüm geçti.birde beklenen adetimden 1 gün önceye kadar süren( ve ondan önce de 4 gün önce başlamıştı) adet öncesi gelen k.rengi akıntı oldu o kadar...yani moralinizi bozmayın çünkü ben çok umutsuzdum.
ben wondfo almıştım canım mavi paket gittigidiyordan aldım 30 tane vardı baya idare etti beni hormon iyice yükselince çizgi çıkartıyo oyüzden kesin gösterge oluyor şimdi yine alıcam inşallah aynsından vardır
idrarla kullanılanmı canım seninki.birtanesini kaç defa kullanıyorsun.adetin kaçıncı günü kullanılmaya başlanıyo peki.anlatırsan çok sevinicem canım
adetime 3 gün varken kan testi yaptırdım negatif cıktı
bugün adetimin 2. gün geçti test yaptım silik bir çizgi acaba banamı öle geliyor diye
kaç kişiye gösterdim hepsi gördü bu nedemek oluyor
bugün sabah 8e kadar uyuyamadm sonra rüya gördüm gündüz rüyası adet görüyordum ama çok üzüldüm sonra uyandm hala oldum sanıyorum sonra aklım başıma geldi. dün gelmesi beklenen aslında beklenmeyen adet günm bugünde gelmesn inşallaah......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?