Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

kimsenin sorduğu yok bari ben söylimm süprizzzzz .ben bugün çift çizgiyi gördüm kızlar .beni listeye pozitif olarak ekleyebilirsiniz

gözün aydıın çok güzel bir haber hihoyyytama çok sakin veriyorsun haberi alkisalkisalkis allah en yakın zamanda hayırlısıyla bizlere de nasip eder böyle güzel haberler vermeyi inşallah olumunekankayizsmile

gözün aydıın çok güzel bir haber hihoyyytama çok sakin veriyorsun haberi alkisalkisalkis allah en yakın zamanda hayırlısıyla bizlere de nasip eder böyle güzel haberler vermeyi inşallah olumunekankayizsmile

kızzz sakin olur mu 11 de öğrendim.çift çizgi o kadar hızlı çıktı ki inanamadım.aaa bu test yanlış dedim..sonra biraz daha beklim dedim.salona geldim koltuğa oturuyorum.oturmamla kalkmam bi oluyor sonra hemen banyoya.ağlıyorum elim ayağıma dolaştı.bi de kızlar bişey daha söylimm.ben burayı okuyunca moralim bozuluyordu.yaa ben de bu belirtilerin hiçbiri yok diyordum.ne gazım oldu, ne idrarım değişti, ne göğüs uçlarımda değişim oldu.benim sadece göğüs ağrısı, dün gece başlayan hafif kasık ağrısı.bu arada 4 günüm geçti.birde beklenen adetimden 1 gün önceye kadar süren( ve ondan önce de 4 gün önce başlamıştı) adet öncesi gelen k.rengi akıntı oldu o kadar...yani moralinizi bozmayın çünkü ben çok umutsuzdum.

kimsenin sorduğu yok bari ben söylimm süprizzzzz .ben bugün çift çizgiyi gördüm kızlar .beni listeye pozitif olarak ekleyebilirsiniz

kaydirigubbakcemile2tbrkleeerr çok güzel bir haber hayırlı olsun cnm Allah herkese nasip etsn bu duyguyuhihoyyyt hihoyyyt

bende sabah 10 sa yaptım testi canm negatif çıktı.....
şuan karın ağrım var kırmızılardan haber yok ...ama benim günüm daha geçmedi 1 haftadır karın bel gögüz ağrısı çekiyommafoldumben

günün geçtiğinde bi daha yap.belli olmaz adet belirtileriyle benziyor çünkü.özellikle göğüs ağrısı.inşallah herkese yaşatsın rabbim bu duyguyu.

kaydirigubbakcemile2tbrkleeerr çok güzel bir haber hayırlı olsun cnm Allah herkese nasip etsn bu duyguyuhihoyyyt hihoyyyt

amin ben kadir gecesinde o kadar dua ettim ki ama hayırlısını diledim tabii...biz çok uğraşmadık allahtan.şimdi bekleyenler için dua ediyorum.çunkü beklemek çok zor.

sen ateşini de ölçüyordun değil mi karats ateşin ne durumda ? yumurtlamadan sonra kaçıncı günündesin bugün ?

ARKADAŞLARRR TEST YAPTIM

NEGATİF....senağlamasenağlama

üzülmek için erken sultancım lmaz: bende dün yani adet günmde yaptım benmkide negatif bugünde tık yok kırmızılardn hayırlısı olsun ben negatif çıktığında o kadar üzülmedm sadece merakımdn çatlamayayım die yapmştım kaydirigubbakcemile3

tebrik ederim canım allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inş.bizede böyle güzel haberler vermeyi.bizler için dua etmeyin unutmayın olurmu..

ya arkadaşlar şu zaman dilimini hangisine göre ayarlıcam saatler tutmuyor yha

idrarla kullanılanmı canım seninki.birtanesini kaç defa kullanıyorsun.adetin kaçıncı günü kullanılmaya başlanıyo peki.anlatırsan çok sevinicem canım

bugün sabah 8e kadar uyuyamadm sonra rüya gördüm gündüz rüyası adet görüyordum ama çok üzüldüm sonra uyandm hala oldum sanıyorum sonra aklım başıma geldi. dün gelmesi beklenen aslında beklenmeyen adet günm bugünde gelmesn inşallaah......

tuğba aynı gün ikimizde kırmızı kartı yedik benimde moralim bozuk ama yapıcak bişi yok canım vakti gelmemiş deyip kendimi avutuyorum hatta kendime ekim ayından rezervasyon yaptırdım bile oraya geçtim hadi sende gel cnm olumunekankayizsmile

idrarla kullanılanmı canım seninki.birtanesini kaç defa kullanıyorsun.adetin kaçıncı günü kullanılmaya başlanıyo peki.anlatırsan çok sevinicem canım

evet idrarla olan benimki, benim adetlerim 28 günde bir olduğundan ben 10.gün başlıyorum kullanmaya çok fazla sarf etmiyim diye ama sen ilk iki ay düzenlide olsan reglin bitince başlaki günlerinin nezaman olduğunu tam olarak gör sonra ona göre başlarsın zaten.
bir tanesini bir kere kullanıyorsun gebelik testi yapar gibi kaba idrarı yapıyorum batırıyorum bikaç saniye tutup bakıyorum eğer yumurtlama zamanı yaklaştıysa iki çizgi çıkmaya başlıyor, iki çizgi görünce çalışmaları yapman gerek, 2 gün sonra yaptığımda çizgiler gidiyor bende buda demek oluyorki yumurta çatlamış yani ben çizgi çıktıktan itibaren 3 gün üst üste yapıyorum canım

adetime 3 gün varken kan testi yaptırdım negatif cıktı

bugün adetimin 2. gün geçti test yaptım silik bir çizgi acaba banamı öle geliyor diye

kaç kişiye gösterdim hepsi gördü bu nedemek oluyor

canımmm ne oldu tekrar ettinmi testii. inşallah hamilesindir hamile isen banada umut olacaksın bende kanda baktırdım negatif ama hala adet olmadım.pazartesi kanda baktırdım sonrasındada idrarda bakmadım hiçç.allah hakkımızda hayırlısını versin

arkadşım rüya topiğinde okudum adet olmak hamile demek miş rüya tabirinde de okudum orda da öyle yazıyo inşallah öylesindir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…