Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

hamile arkadaşlara Allah kucağına almayı nasip etsin...benimde 27 si günümdü,geçti,bugün kırmızı kart yedim ((
çok üzülüyorum çooookkk ((

hamile arkadaşlara Allah kucağına almayı nasip etsin...benimde 27 si günümdü,geçti,bugün kırmızı kart yedim ((

:teselli:üzme tatlı canını hayırlısı böleymiş :çok üzgünüm:umarımm gelcek aya inşallah olur.

duanız için amin üzülmemeye gayret edin ben de adet günüm geçince oldu bu iş diye düşündüm hayaller kurmaya başladım ama yanlış alarmmış nasip işte, onunda gelecek bir zamanı varmış demekki şimdi istemiyor gelmeyi bekleyelim bakalım dedik....:hulya::hulya::hulya:

evet kızlar 2 gün gecikti ama bugün adet oldum.
bilmiyorum aranızda varmıdır benim gibi düşünen ama ben artık hiçbir zaman anne olamayacağıma inanıyorum.

arkadşım rüya topiğinde okudum adet olmak hamile demek miş rüya tabirinde de okudum orda da öyle yazıyo inşallah öylesindir..

ay bitanem ya çok saol. bende etkisinden görüyorum çünkü geçen günde gördüm aynı rüyayı.ama inş senn dediğin gibidr .birde yine 4 yada 5 gün öncede erkek bebeğim oluyor ama yürüyor onu ara ara emziriyorum hatta diyorumki ya ben bu çocuğu emzirmesini sürekli unutuyorum diyorum.uzun olucak ama geçen ayda rüyamda bi aarkadşm bana nsl olduysa test yapıo bana gösterio negatif birde dioki üzülme artk gelcek aya inş hamileyimdr ya. ya şu zaman diliminide nsl ayarlıcm ben bi cvp yaz n olur

bilmiyorum aranızda varmıdır benim gibi düşünen ama ben artık hiçbir zaman anne olamayacağıma inanıyorum.

cnm öncelikle neden böyle bişey düşünüosun anlam veremedm ama moralini yüksek tut böyle olumsuz şeyleri çıkar at kafandan sanıyorum 23 yaşındasn bende 19 yolumuz uzun anlıcan Allahm ömür verdkçe umudumuz kesilmesn kib ...

canım sabah dan beri çırpınıyon kaydirigubbakcemile3
bu saati nerden ayarlıyosun sen bende benimkine bakayım ama saati bulamadım nerden

selam kizlar bende sükür cift cizgiyi gördüm :CüvCüv:allahim isteyen herkese versin

canım neden öyle düşünüyorsunki.bak kendini öyle şartlandırırsan gerçekleşebilir allah korusun.birgün hepimiz anne olacağız bunun başka alternatifi yok ömrümüz varsa eğer göreceğiz o günleri.sadece zamanı var bebeklerimizde zamanlarını bekliyo..kızamayızki onlara bizi beklettikleri için...a.s

tebrik ederim cnım allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin.kaçıncı ayındı?
cok sagol canim ben 1 senedir tedavi görüyordum pko tedavisi ikinci kez denemistim bu ay catlatma ignesiyle, suan igneden sonraki 2.haftam bu benim 7, hamileligim olucak rabbime sükürler olsun bir oglum var ondan sonrasinda 5 düsügüm oldu allahim kimseye vermesin ins bu sefer tutunur bana bebegim

allahım hayırlısını versin canım inşallahh saglıkla kucagına almayı nasip eder rabbimmm

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylül
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylül
20-)umutlubirben.......................7 eylul
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylül
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylul
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
56-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
57-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:
5yuba....................................18 eylul(5.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
59-)bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
60-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
61-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)
62-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)
63-)westlife.................................19 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
64-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
65-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
66-)elfy......................................20 eylulkaydirigubbakcemile2
67-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
6optimist_balim.................21 eylul(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
69-)hbyrm...............................22 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
70-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
71-)atlanta...............................22 eylül(2.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
72-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
73-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:
74-)ateskum................................22 eylulbir sonraki aya insallah :hulya:
75-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
76-)tooxic................................23 eylul(5.deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
77-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
7ofline.................................24 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
79-)gurbetguzeli.......................24 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:
80-)gulgamze..........................25 eylül
81-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)
82-)alize28..............................25 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
83-)gunslinger............................25 eylul bir sonraki aya insallahhh:hulya:
84-)pptya87...........................26 eylulbir sonraki aya insallahhh:hulya:
85-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)bir sonraki aya insallahhh:hulya:
86-)eylulmavi.......................26 eylul
87-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme))bir sonraki aya insallahhh:hulya:
8tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)))bir sonraki aya insallahhh:hulya:
89-)datca83..............................26 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
90-)yosunk.....................................27 eylülbir sonraki aya insallahhh:hulya:
91-)tuanaker..................................27 eylülbir sonraki aya insallahhh:hulya:
92-)sumak.............................27 eylül
93-)nurselcagri.........................27 eylul
94-)rafiyee................................28 eylül (2.deneme)
95-)elixsir................................28 eylul
96-)seydam..............................28 eylul
97-)zeynebce..........................28 eylul
9karats..............................29 eylül))bir sonraki aya insallahhh:hulya:
99-)pocapoca.........................29 eylulbir sonraki aya insallah:hulya:
100-)sblkmbsr.............................?))bir sonraki aya insallahhh:hulya:
101-)seydam.............................. pozitiffffffffffffff hihoyyyt
tebrik ederim yeni hamileleri :lepi:

bende tebrik ederim allah kucaklarına almalarını nasip etsin darısı başımıza inşallah AMİNNNNNNN kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…