Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

Vallahi canım açıkcası bu konularda fazla birşey denemişliğim yok.Ama bu ay bizimde gerçek anlamda 2.denememiz olcak.Benim adetim yeni bitti.Bu aya yine umutla başladım.İlk günden koşup eşime keçiboynuzu pekmezi aldık:) Bunun bir faydası olacağını umuyorum. Diğer taraftan senin duyduğun bal tarçın çörek otunu ben de duymuştum.Bir de yumurtalıklarda veya idrar yollarında iltihap veya enfeksiyon varsa maydonuzu kaynatıp suyunu içmeyi tavsiye ediyolar ama ben henüz denemedim. Yakıyı söyleyen var,onuda denemedim.Ama bu netten ovulasyon testi sipariş etmeyi düşünüyorum.En azından yumurtlama günlerimi takip ederim. Belki yine olmaz ama en azından yumurtlama günümü öğrenmiş olurum. Dilerim bu mübarek günlerde bizlerde anne olma duygusunu yaşar,müjdeli haberler alır ve veririz

Dilerim yerleşme kanamasıdır canım gördüğün leke..Bize müjdeli haberi verirsin...
Olmasa bile Allah'ın takdirine sığınıp tam gaz devam edicez çalışmalara.İnşallah er ya da geç göbeklerimiz dolucak:))

evet canım ya benim de aynen gece oldu ilk önce kahverengi geldi ilkten sevindim yerleşme lekesi diye ama çok sncım vardı sonradan hepsi geldi 3.denememdi üzüldüm çok eşimde sorun var mı yok mu bilmiyorum da ya da bende var mı yok mu bilmiyorum önlem olması için deneyelim istiyorum kendim için napsam sence

amin canım benim yakıyı da deneyim bari benim 4.denemem olacak Rabbim inşallah herkese nasip eder

SLM BENİDE EKLERMİSİNİZ BENDE 15 AYLIK EVLİYİM EYLÜL AYI TAM 12 OLACAK DENEME BENİDE EKLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amin canım benim yakıyı da deneyim bari benim 4.denemem olacak Rabbim inşallah herkese nasip eder

Evet canım denemekte fayda var.Bende ovulasyon testiyle,keçiboynuzunu denicem bu ay.Baktım olmadı gider bir doktora jinekolojik muayenemı olurum sonrada eşim için gideriz.Bu türlü aklımda sürekli ya bir sorun varsa sorusu duruyor. En azından varsa tedavimizi oluruz. Yoksada yolumuza bakarız.Böyle her ay birsey bilmeden çabalamak insanı öyle ya da böyle yıpratıyor...

beni de eklermisiniz? 16 eylül.
geçen ay denedik,testlerde pozitif çıktı.olmam gereken adet tarihinden 6 gün sonra önce kahverengi leke,daha sonra normal adetim gelmeye başladı.doktor düşük veya kimyasal gebelik dedi.inşallah şimdi tutar.bu 2. denememiz,2. bebeğimiz inşallah.Rabbim hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

bu arada listeden beni çıkarmayın da 25 eylül yazıverin kızlar çünkü erken olduğum için şimdiki tarihim bu hadi bakalım inşallah

evet ben de öyle düşünüyorum devamlı bu fikir aklımda aslında bu ay doktora gitmek istiyordum ama arkadaşlarım çok acele ettiğimi düşünüyorlar en azından 6 ay olsun diyorlar ben de boş beklemeyim bari diyorum bu yollara başvuruyorum inşallah faydasını görürüz kaç yıllık evlisin sen canım

bence canım ilk önce doktora git eğer bilmeden bunlar uygularsan hiçbir faydasını göremezsin hatta zararlı bile olabilir.
keçiboynuzu sperm attırıcı belki de eşinin buna ihtiyacı yok çok fazla sperm de dölleme yapmaz yada senin kendin için yemek istediklerin yumurta çatlatıcı büyütücü belki seninde buna ihtiyacın yok eğer yumurtan büyüyor ve çatlıyorsa bunlar yumurtanı olumsuz etkileyecek olabilir.
hem daha 3.denemen ben napıyım 3 yıldır her ay deniyorum.
ve tek bi sorunmuz bile olmadan gebe kalamıyorum.

Aynı şeyi ben de düşünüp kendime kızıyorum acele ediyorum diye ama gözüm kapalı ilerlemem ve içim rahat eder en azından.Hani her ay yeni bişeyler denemeye çalışıyoruzda bu sefer aklını tamamen o konuya kanalize edince ve sonuç hüsran olunca insanın ister istemez tüm hevesi kırılıyor,üzülüyor. Bir de her ay başka başka hamilelik belirtisi çıkıyor ben de tabii psikolojik olarak.Buna daha da çok bozuluyorum. Gelecek aylarda kontrol amaçlıda olsa gitmek istiyorum;aklımdaki soru işaretlerine çözüm bulurum böylece yolumu görebilirim diye düşünüyorum. Bu arada ben 15aylık evliyim canım. Ya sen?

işin tuhafı adetim bitince ben hiç kafama takmıyorum hamilelik belirtisi falan yaşamıyorum kafaya takanlar psikolojik olarak yaşıyorlarmış ya ben unutuyorum nezamanki adet oluyorum sanki bebeğim varmış da düşük yapmışım gibi yasta oluyorum mutlaka bir zamanı vardır bekleyeceğiz çare yok bir de okullar açılacak ya ben kendi kendime hesaplamıştım mart nisan gibi doğsa iyi diye sanki ilk denemede olacak sanıyordum olmadıkça biraz da ondan üzülüyorum mesela bu ay olsaydı mayısta doğacaktı inş ama olmadı hayırlısı artık isteyen herkes için ben 13,5 aylık evliyim yeniyiz aslında

haklısın canım birdahaki ayda olmazsa doktora gideyim ben inş senin de en kısa zamanda olur bu mübarek günlerin hatırına

Anladım canım.Bu durum herkesi farklı şekilde etkiliyor.Sen de öğretmensin sanırım;ben de öğretmenim.İzinlere uysun diye bizde eşimle hesaplamıştık seninde dediğin gibi evdeki hesap bu duruma uymadı tabii.Keşke dha önceden başlasaydık dedik ama kaderin,nasibin kısmetin önüne geçilmiyor.Demek ki hakkımızda hayırlısı bu.Daha yeniyiz gerçekten;bizim evlilik hayatımız kadar bebek deneyen olmuş,onlar napsınlar?İnşallah en yakın ve hayırlı zamanda bizimde kucaklarımız bebişlerimizle dolar canım...

merhaba sevilaycan yazdiklarini okuyunca sana preseed e tavsiye etmek istedim bende bu ay ilk defa preseed kullaniyorum ve bu siteden duydum amerikada uretilen ve uremeye yardimci bir urun sen kolayca ulasabilirsin yan etkisi olmayan ve spermlerin vajina icinde yumurtaya kolayca ulasmalarini saglayan birseymis ben preseed ile ilgili topigi gunlerce okudum ve sonunda almaya karar verdim denyenlerden ilk ayinda hamile kalanlar var ozellikle hicbir sorunu olmayip dogal yolla hamile kalmaya calisanlarda cok ise yaramis istersen sende preseed ile ilgili topigi okuyup arastirabilirsin bende bu ay bende ise yarayip yaramadigini mutlaka yazarim Rabbim nasip ediyor sonucta ama preseed de vesile olsun diye deniyorum ben eger detayli birsey sormak istersen bana ozelden yazabilirsin yada preseed topigindekilere sorabilirsin

ademervecim bu ay benim besinci denemem olacak ve yaklasik 4 aydir ovulasyon testide kullaniyorum ben her ay normal olarak 32 gunde bir regl olurdum ve ovulasyon testinde 15 ile 20. gunler arasinda bazi gunler pozitifi goruyordum .pozitifi gordugumuz gunler calisma yapiyorduk ve yumutlama gunlerimi bilmem bana cok yararli oluyordu cift cizgiyi gordukten sonraki 14. gun zaten regl oluyorsunki regl gununude tam olarak rahatca bilebiliyorsun sayet duzenli olmuyorsan mesela benim gecen ay yumurtlama 10 gun gec oldu heralde kendimi psikolajik cok etkiledim ve adetimde tam 10 gun gecikti yani eger kullanmak istersen ovulayon testleri yararli demek istedim kisaca cok uzun oldu kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…