kızlar kötü haber adet oldum malesef üstelik 2 gün erken geldi şok geçirdim ya çünkü çok düzenliydi benim adetim bu ay da umutlar söndü anlayacağınız Rabbimin takdir ettiği bir zamn vardır mutlaka herkes için hayırlısı olsun bir şey sorucam kürlere başlamayı düşünüyorum bu ay eşim için keçiboynuzu onu öğrendim de kendim için ne yapayım ya bal tarçın çörek otunu dumuştum kullanan var mı aranızda bana yardımcı olur musunuz?
canım sanırım sende benim gibi ayın 1inde adet olacaktın bende 10 dk önce wc ye girdiğimde ilk peçetede pembe leke gördüm şimdide pedimde sadece açık pembe renkte leke gördüm ama halen kasıklarım belim gögüslerim ağrıyor ne böyle erkenden adet olurdum ne de lekelenirdim direk kırmızı gelirdi şimdi acaba yerleşme kanaması diye sevinsemmi yoksa oturup adet oldum diye ağlasammı şaştım kaldım.
eşinin spermlerinde sorun varsa keçiboynuzunu dene derim ben.
canım sanırım sende benim gibi ayın 1inde adet olacaktın bende 10 dk önce wc ye girdiğimde ilk peçetede pembe leke gördüm şimdide pedimde sadece açık pembe renkte leke gördüm ama halen kasıklarım belim gögüslerim ağrıyor ne böyle erkenden adet olurdum ne de lekelenirdim direk kırmızı gelirdi şimdi acaba yerleşme kanaması diye sevinsemmi yoksa oturup adet oldum diye ağlasammı şaştım kaldım.
eşinin spermlerinde sorun varsa keçiboynuzunu dene derim ben.
Vallahi canım açıkcası bu konularda fazla birşey denemişliğim yok.Ama bu ay bizimde gerçek anlamda 2.denememiz olcak.Benim adetim yeni bitti.Bu aya yine umutla başladım.İlk günden koşup eşime keçiboynuzu pekmezi aldık:) Bunun bir faydası olacağını umuyorum. Diğer taraftan senin duyduğun bal tarçın çörek otunu ben de duymuştum.Bir de yumurtalıklarda veya idrar yollarında iltihap veya enfeksiyon varsa maydonuzu kaynatıp suyunu içmeyi tavsiye ediyolar ama ben henüz denemedim. Yakıyı söyleyen var,onuda denemedim.Ama bu netten ovulasyon testi sipariş etmeyi düşünüyorum.En azından yumurtlama günlerimi takip ederim. Belki yine olmaz ama en azından yumurtlama günümü öğrenmiş olurum. Dilerim bu mübarek günlerde bizlerde anne olma duygusunu yaşar,müjdeli haberler alır ve veririz
Çok Geçmiş Olsun Canımm Dilerim Birdahaki Ay Gelir Meleğin
Öncelikle Aramıza Hoşgeldin Sevilaycım a.s.
Dilerim Topiğimiz Sana Uğur Getirir opuyorumnanaktan
Rabbim Cümlemizin Gönlüne Göre Versin İnşallah :1hug:
Listemiz Güncellendi
MüebbetSevdam................1 Eylülkaydirigubbakcemile2
pptya87.............................1 Eylülkaydirigubbakcemile2
guz_.................................1 Eylülkaydirigubbakcemile2
Mutluyum…………………...1 Eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
basubadelmevt...................2 Eylül(2.deneme) kaydirigubbakcemile2
taf………………………….…2 Eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
a_emet26..........................2 Eylülkaydirigubbakcemile2
elf_86...............................3 Eylül(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
smirna35..........................4 Eylül (3.deneme)kaydirigubbakcemile2
sumak..............................4 Eylül...(İlk deneme)kaydirigubbakcemile2
_DeReN_……………….…..4 Eylül...(İlk Deneme)kaydirigubbakcemile2
mannak............................4 Eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
pocapoca.........................4 Eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
yasersu............................5 Eylülkaydirigubbakcemile2
Esraersoy……………….….7 Eylülkaydirigubbakcemile2
seda7332..........................8 Eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
Hilmi_ve_Fatma.................8 Eylülkaydirigubbakcemile2
pinks................................9 Eylülkaydirigubbakcemile2
sevgi.................................9 Eylülkaydirigubbakcemile2
Duruşah...........................10 Eylül....(Isı Takibi-Bal,Polen)kaydirigubbakcemile2
Böğürtlen.........................10 Eylülkaydirigubbakcemile2
Derin26............................10 Eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
Sale…………………………11 Eylülkaydirigubbakcemile2
only_smile........................11 Eylülkaydirigubbakcemile2
sevilaycan........................11 Eylül(14.Deneme)kaydirigubbakcemile2
Gülsah84…………………..12 Eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
Miray_80……………......…12 Eylül(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
ESMA-22.........................13 Eylülkaydirigubbakcemile2
nebileyim…………………..13 Eylülkaydirigubbakcemile2
Nurun…………………….…13 Eylül(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
zeynep............................13 Eylülkaydirigubbakcemile2
muhasebe_2910...............13 Eylülkaydirigubbakcemile2
yuba…………………….….15 Eylül(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
tırtılkurabiye.....................15 Eylül(4.Deneme)kaydirigubbakcemile2
melegm08........................16 Eylülkaydirigubbakcemile2
yasamak..........................16 Eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
Bonbonşekerim.................19 Eylül(6.deneme)kaydirigubbakcemile2
dosthane...........................19 Eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
minidugu...........................20 Eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
Sabiharana........................22 Eylül(4.denem)kaydirigubbakcemile2
Atlanta...............................22 Eylül(2.Deneme)kaydirigubbakcemile2
şeker-leblebi......................23 Eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
ofline.................................24 Eylülkaydirigubbakcemile2
gulgamze..........................25 Eylülkaydirigubbakcemile2
ademerve..........................25 Eylülkaydirigubbakcemile2
karats................................29 Eylülkaydirigubbakcemile2
amin canım benim yakıyı da deneyim bari benim 4.denemem olacak Rabbim inşallah herkese nasip eder
Evet canım denemekte fayda var.Bende ovulasyon testiyle,keçiboynuzunu denicem bu ay.Baktım olmadı gider bir doktora jinekolojik muayenemı olurum sonrada eşim için gideriz.Bu türlü aklımda sürekli ya bir sorun varsa sorusu duruyor. En azından varsa tedavimizi oluruz. Yoksada yolumuza bakarız.Böyle her ay birsey bilmeden çabalamak insanı öyle ya da böyle yıpratıyor...
evet canım ya benim de aynen gece oldu ilk önce kahverengi geldi ilkten sevindim yerleşme lekesi diye ama çok sncım vardı sonradan hepsi geldi 3.denememdi üzüldüm çok eşimde sorun var mı yok mu bilmiyorum da ya da bende var mı yok mu bilmiyorum önlem olması için deneyelim istiyorum kendim için napsam sence
evet ben de öyle düşünüyorum devamlı bu fikir aklımda aslında bu ay doktora gitmek istiyordum ama arkadaşlarım çok acele ettiğimi düşünüyorlar en azından 6 ay olsun diyorlar ben de boş beklemeyim bari diyorum bu yollara başvuruyorum inşallah faydasını görürüz kaç yıllık evlisin sen canım
Aynı şeyi ben de düşünüp kendime kızıyorum acele ediyorum diye ama gözüm kapalı ilerlemem ve içim rahat eder en azından.Hani her ay yeni bişeyler denemeye çalışıyoruzda bu sefer aklını tamamen o konuya kanalize edince ve sonuç hüsran olunca insanın ister istemez tüm hevesi kırılıyor,üzülüyor. Bir de her ay başka başka hamilelik belirtisi çıkıyor ben de tabii psikolojik olarak.Buna daha da çok bozuluyorum. Gelecek aylarda kontrol amaçlıda olsa gitmek istiyorum;aklımdaki soru işaretlerine çözüm bulurum böylece yolumu görebilirim diye düşünüyorum. Bu arada ben 15aylık evliyim canım. Ya sen?
bence canım ilk önce doktora git eğer bilmeden bunlar uygularsan hiçbir faydasını göremezsin hatta zararlı bile olabilir.
keçiboynuzu sperm attırıcı belki de eşinin buna ihtiyacı yok çok fazla sperm de dölleme yapmaz yada senin kendin için yemek istediklerin yumurta çatlatıcı büyütücü belki seninde buna ihtiyacın yok eğer yumurtan büyüyor ve çatlıyorsa bunlar yumurtanı olumsuz etkileyecek olabilir.
hem daha 3.denemen ben napıyım 3 yıldır her ay deniyorum.
ve tek bi sorunmuz bile olmadan gebe kalamıyorum.
işin tuhafı adetim bitince ben hiç kafama takmıyorum hamilelik belirtisi falan yaşamıyorum kafaya takanlar psikolojik olarak yaşıyorlarmış ya ben unutuyorum nezamanki adet oluyorum sanki bebeğim varmış da düşük yapmışım gibi yasta oluyorum mutlaka bir zamanı vardır bekleyeceğiz çare yok bir de okullar açılacak ya ben kendi kendime hesaplamıştım mart nisan gibi doğsa iyi diye sanki ilk denemede olacak sanıyordum olmadıkça biraz da ondan üzülüyorum mesela bu ay olsaydı mayısta doğacaktı inş ama olmadı hayırlısı artık isteyen herkes için ben 13,5 aylık evliyim yeniyiz aslında
amin canım inşallah ben çıkyorum ben çıkıyorum kendinize iyi bakın
merhaba sevilaycan yazdiklarini okuyunca sana preseed e tavsiye etmek istedim bende bu ay ilk defa preseed kullaniyorum ve bu siteden duydum amerikada uretilen ve uremeye yardimci bir urun sen kolayca ulasabilirsin yan etkisi olmayan ve spermlerin vajina icinde yumurtaya kolayca ulasmalarini saglayan birseymis ben preseed ile ilgili topigi gunlerce okudum ve sonunda almaya karar verdim denyenlerden ilk ayinda hamile kalanlar var ozellikle hicbir sorunu olmayip dogal yolla hamile kalmaya calisanlarda cok ise yaramis istersen sende preseed ile ilgili topigi okuyup arastirabilirsin bende bu ay bende ise yarayip yaramadigini mutlaka yazarim Rabbim nasip ediyor sonucta ama preseed de vesile olsun diye deniyorum ben eger detayli birsey sormak istersen bana ozelden yazabilirsin yada preseed topigindekilere sorabilirsinHeRkEse mERhAbaLAr
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu siteyi aylardır takip ediyorum ama yeni üye oldum.Kendimden bahsetmek istiyorum.2 yıldır evliyim.1.yılımızda takvim yöntemiyle korunduk.ve 1 yıldırda bebek için çalışıyoruz fakat Allahın takdiri hiç bir sebep yokken olmuyor.eşimin sperm testi normal çıktı.benim yumurtalıklarda bi sorun gözükmüyor ama hamile kalamıyorum.doktora gideli 4 ay oldu tedavi sürecine gireceğim esnada amerikaya yerleştik 2 seneliğine.burada tedavi olmak çok zor yani pahalı .o nedenle tedavim yarım kaldı.ben doğal yolla hamile kalmak istiyorum ama her ay bu ayda olmadı diyorum tabiki çok uzun ve üzücü bi süreç oldu benim için.hatta adet günüm gelip adet olmadığımda kaç kere testler yaptım ve her negatifi görünce ağladım.nasip tabiki...Allah herkesi farklı imtihan ediyor bekliyorum sabrediyorum.ama daha 2.3.4.denemelerde üzülen arkadaşlara tavsiyem oluruna bırakın daha çok erken ümitsizliğe kapılmak için.ben ümitsiz değilim olacak inanıyorum.bizim planımızla olacak birşey değil bu.Vakti geldiğinde Allah o mucizeyi yerleştirecek inşallah.çok mu kaderciyim bilmiyorum ama inanın belli bir süreçten sonra insan acizliğini anlıyor.Rabbim inşallah hepimize tattırır bu duyguyu.listenize benide eklerseniz sevinirim hanımlar.14.deneme 11 eylül adet tarihim.bakalım bu ay kimler hamiş?bu listedekilere dua edelim beraber.
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ...
hadi hayırlısı bakalım...
bizi de bilgilendirmeyi unutma...:)
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?