ademervecim bu ay benim besinci denemem olacak ve yaklasik 4 aydir ovulasyon testide kullaniyorum ben her ay normal olarak 32 gunde bir regl olurdum ve ovulasyon testinde 15 ile 20. gunler arasinda bazi gunler pozitifi goruyordum .pozitifi gordugumuz gunler calisma yapiyorduk ve yumutlama gunlerimi bilmem bana cok yararli oluyordu cift cizgiyi gordukten sonraki 14. gun zaten regl oluyorsunki regl gununude tam olarak rahatca bilebiliyorsun sayet duzenli olmuyorsan mesela benim gecen ay yumurtlama 10 gun gec oldu heralde kendimi psikolajik cok etkiledim ve adetimde tam 10 gun gecikti yani eger kullanmak istersen ovulayon testleri yararli demek istedim kisaca cok uzun oldu kusura bakma
kızlar ben adet oldum beni listeden eleyebilirsiniz artık ekime inş....
YUBA cım ilgin için teşekkürler bugün sipariş vercem inşallah.bu ay yumurtlamam geçti hamiş olmazsam diğer ay kullancam artık.inşallahhhhh olur.
iyi geceler arkadaşlar yarın kan testi yaptırmak istiyorum bu test nerelerde yapılır ne kadara yapılır ne kadar sürede sonuç verir bir de kan aldırmak oruç bozuyor mu??
acil cevap :))))
sağlık ocağında yaptırabilirsin cnm ücretsiz saat 10a kadar kan alıolar gebelik için öğleden sonra 3 gibi çıkıo sonuçç...kan aldırmak orucu bozmaz cnm için rahat olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?