Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

Estağfirullah canım uzun değil yazdıkların aksine kullanan birinin ağzından çok yararlı olacak şeyler yazmışsın.İlgin için çok teşekkür ederim.Bu ay adetım yeni bitti.Ben de eylül için bir kullanayım ne zararı çıkar dedim.Netten sipariş vericez nasipse bu akşam eşimle.Bir yandan da eşime keçiboynuzu pekmezi aldım,bol bol yedircem:)))Bu testlerle de hamile kalamıcam belki ama yumurtlama günümü öğrenebilicem en azından inşallah...Hadi kızlar çalışmalara devam;güzel haberlerinizi bekliyoruz:))

YUBA cım ilgin için teşekkürler bugün sipariş vercem inşallah.bu ay yumurtlamam geçti hamiş olmazsam diğer ay kullancam artık.inşallahhhhh olur.

YUBA cım ilgin için teşekkürler bugün sipariş vercem inşallah.bu ay yumurtlamam geçti hamiş olmazsam diğer ay kullancam artık.inşallahhhhh olur.

insallah canim butun igrasimiz zaten bebek sahibi olabilmek icin insallah bende ise yarar ve sana guzel haberler veririm bu ay ilk ama olmazsa zaten birkac daha deneyecegim preseedle yurtdisinda doktora gitmek gercekten buyuk mesele rabbim insallah en kisa zamanda nasip eder evlat sahibi olmayi

inşallah yuba cım inşallah Allah isteyen herkese versin.dua edelim birbirimize.gerçekten buralarda doktora gitmeye güç yetmiyo

adet olan arkadaşlar allah hayırlısını versin bende ilk hamileliğmde 8 ay bekledim her ay üzülüyordum 40 kiloya kadar düştüm tansiyonum küçük 3 büyük 7 ikigünde bir acillerdeydim sonra baktımki ben benlikten çıkıyrorum yeter artık dedim kendime başka oyalanıcak şeyler buldum hergün kendine program yapıyordum gündüz işte akşamları yemek,gezme,sinema,v.s o ay hamile kaldım testin çizgisi silik çıktı acabada kaldım ertesi gün hastanede yaptırdım test 2 dk.sonra pozitif haberi geldi moral çok önemli allah herkesin gönlüne göre verir ben buna inanıyorum vakti zamanı gelince kimse dur diyemez.Kızım 9 yaşına giricek artık ikinciyi düşünüyoruz hap kullanıyordum 4 ay önce bıraktım eşim korundu bu ay ilk denemebilmiyorumkismile nasip kısmet bakalım neler olacak...

iyi geceler arkadaşlar yarın kan testi yaptırmak istiyorum bu test nerelerde yapılır ne kadara yapılır ne kadar sürede sonuç verir bir de kan aldırmak oruç bozuyor mu??
acil cevap :))))

iyi geceler arkadaşlar yarın kan testi yaptırmak istiyorum bu test nerelerde yapılır ne kadara yapılır ne kadar sürede sonuç verir bir de kan aldırmak oruç bozuyor mu??
acil cevap :))))

sağlık ocağında yaptırabilirsin cnm ücretsiz saat 10a kadar kan alıolar gebelik için öğleden sonra 3 gibi çıkıo sonuçç...kan aldırmak orucu bozmaz cnm için rahat olsun...

sağlık ocağında yaptırabilirsin cnm ücretsiz saat 10a kadar kan alıolar gebelik için öğleden sonra 3 gibi çıkıo sonuçç...kan aldırmak orucu bozmaz cnm için rahat olsun...

teşekkürler bilgi için peki özel tıp merkezlerinde fiyatı nedir yaptıran var mı sağlıkı ocağındaki sonuç güvenilir olur mu
:kedi:acemilik işte :)

olmazmı cn tabiki sağlıklı olur önce hamile oldunu öğren ondan sonra özel doktora gidersin kontrole bence özele gidip ücret ödemek manasız cnm ama 25 30 35 değişio sanırsam...

slm kızlar ...bikaç gündür yoktum..ne var ne yok
bazı arkadaşlar hüsrana uğramış sanırım...rabbm hakkınızda hayırlı evlatlat nasip etsin inşallah

benm daha var adet günüme ...hayırlısı olsun ama ben ilk iki ay avucumu yaladım şimdi ise hiç umutlu değilim...
aslında umut derken kendimi kaptırmıyorum hayal kırıklığına uğrarım diye hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…