smirna35
nasıl belirtilerin var bende hiç yok yani ne olumlu ne de olumsuz hayırlısı hepimiz hakkında :)
kan testi yaptırmak istiyorum yarın ama bir taraftanda korkuyorum olumsuz bir sonuç alırım diye(
merhabalar
ben sabah sağlık ocağına gittim gebelik testi yapmıyoruz doğum hastaneine gidin dediler eşimde acele etmeyelim o zaman haftaya yaptırırsın dedi
yani test falan yaptırmadım((
Canlarım merhaba
dün sahurda yazdım ama çıkmamış
gece çok zor uyudum sabahı zor ettim. sabah 10da doktora gittik kan verdik.progestorana bakıldı. sonuç 9küsür çıktı.doktorum ne gebelik yok diyebiliriz ne de var dedi. adet gecikmesini bekleyeceğiz inşallah o zaman bhcg değerini 100 küsürlerde görürüz dedi. bizde sabırla bekliyoruz haftaya salı :)) Rabbim dualarımızı görüyor inşallah kabul buyurur...
bide ben bişe sorucam bu ateş ölçme nasıl oluyorguclubacismile bana bi anlatırmısınız çok merak ediyorum
merhabalar
ben sabah sağlık ocağına gittim gebelik testi yapmıyoruz doğum hastaneine gidin dediler eşimde acele etmeyelim o zaman haftaya yaptırırsın dedi
yani test falan yaptırmadım((
Canlarım merhaba
dün sahurda yazdım ama çıkmamış
gece çok zor uyudum sabahı zor ettim. sabah 10da doktora gittik kan verdik.progestorana bakıldı. sonuç 9küsür çıktı.doktorum ne gebelik yok diyebiliriz ne de var dedi. adet gecikmesini bekleyeceğiz inşallah o zaman bhcg değerini 100 küsürlerde görürüz dedi. bizde sabırla bekliyoruz haftaya salı :)) Rabbim dualarımızı görüyor inşallah kabul buyurur...
bende dün akşam rüyamda hamile kaldımı gördüm ama yani 3 de yattım 9 kalktım sanki uyananna kadar rüya gördüm anca anlat anlat bitmez...bugün ka vermeye gitcektim sağlık ocana ondan gördüm heralde ben sonuçları akşma üstü alcam arkadaşlar...
Malesef her sağlık ocağı yapmıyor bu testi,bizim buralarda da böyle canım.Sıkma canını demek ki biraz daha zaman lazım.Günün geçtiğinde önce evde idrar testi yaparsın sonra da doğru kan testine.Şimdiden hakkında hayırlısı olsun.:Saruboceq:
teşekkür ederim kısmet artık dilerim bu ay herkes hamile olur :))))
sonuçççç negatiffff.....
beni listeden silebilirsin derenn...
ademerve ilgin çok saol cnm...
sağlık ocadanda yaptırdım yer yer değişiomu her yerde yapmıyorlarmı...
merhaba canim ates olcme isine bende yeni basladim bu ay ates olcme ile ilgili topik var ordan bolca bilgi alabilirsin ben her sabah ayni saatte yataktan kalkmadan dil altindan olcuyorum ve degerlerimi fertility friend adli ingilizce bir site var oraya giriyorum ve bence ise yariyor mesela benim yumurtlama gunlerim su an ve sitedede bu gunler yumurtlama gunlerim olarak cikti bugun yani grafik olarak sana gosteriyor ates olcme sayesine yumurtlama gunlerini tespit etmen mumkun ama en guveniliri yine ovulasyon testleri bence
sonuçççç negatiffff.....
beni listeden silebilirsin derenn...
ademerve ilgin çok saol cnm...
sağlık ocadanda yaptırdım yer yer değişiomu her yerde yapmıyorlarmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?