Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

smirna35

nasıl belirtilerin var bende hiç yok yani ne olumlu ne de olumsuz hayırlısı hepimiz hakkında :)
kan testi yaptırmak istiyorum yarın ama bir taraftanda korkuyorum olumsuz bir sonuç alırım diye (

gogus sızısı kasıkta batma arada yururken oluyor genelde ve bel agrıs bılemıyorum bellkıde psıkoljıktır..ben bekle derım ben gece ay ole acele ettım yanı aslında bır kac gun gecmıstı adetıme yaptırdım sonuc erken gebelıktı ve bır hafta gecınce tekrar yapmama ıstedı doktor tekrara gerek kalmadı kımyasal gebelık sonucu gıttı o yuzden acele etme 10 gun kesın gecsın ozaman yaptır derım ben..eger erkenden yaptırıp sonuc kotu oldugunda hastanelerde yıpranıyorsunda ..tabııkı kendı kararın ılk bebeın olucak sanırım senınde..allah herseyın hayırlısını versın hayatım gercekten bunu kabul etmemmız gerekıyor olması deıl hayırlısını dılemelıyız ya olurda hayırsız bır bebek olursa ben bu sekılde dusunuyorum ....dualarım tum bebek ısteyenlerle..

merhaba hanımlar 3 gündür giremiyordum geçmişi okudum şimdi bitti yazayım dedim. adet olan arkadaşlar çalışmalara devam allah hayırlı zamanda versin bebklerimizi sağlıkla... ben de ayın 2 sinde adet olacağım hem tuttuğunu hissetmiyordum hem de bu sabah ateşim de düştü kesin adet olacağım yani bir dahaki aya inşallah benim ki de...boshayallersmile

bende dün akşam rüyamda hamile kaldımı gördüm ama yani 3 de yattım 9 kalktım sanki uyananna kadar rüya gördüm anca anlat anlat bitmez...bugün ka vermeye gitcektim sağlık ocana ondan gördüm heralde ben sonuçları akşma üstü alcam arkadaşlar...

adet olan arkadaşlarım üzülmesinler Allahtan umut kesilmez bir dahaki aya daha sıkı hazırlanın ve bol bol dua edin bu mübarek günlerde. Allahtan hayırlısını isteyin bebişlerimiz geleceği zamanı biliyolardır ama bizler biraz sabırsızız işte kaydirigubbakcemile

Canlarım merhaba
dün sahurda yazdım ama çıkmamış
gece çok zor uyudum sabahı zor ettim. sabah 10da doktora gittik kan verdik.progestorana bakıldı. sonuç 9küsür çıktı.doktorum ne gebelik yok diyebiliriz ne de var dedi. adet gecikmesini bekleyeceğiz inşallah o zaman bhcg değerini 100 küsürlerde görürüz dedi. bizde sabırla bekliyoruz haftaya salı :)) Rabbim dualarımızı görüyor inşallah kabul buyurur...

merhabalar
ben sabah sağlık ocağına gittim gebelik testi yapmıyoruz doğum hastaneine gidin dediler eşimde acele etmeyelim o zaman haftaya yaptırırsın dedi
yani test falan yaptırmadım ((

merhabalar
ben sabah sağlık ocağına gittim gebelik testi yapmıyoruz doğum hastaneine gidin dediler eşimde acele etmeyelim o zaman haftaya yaptırırsın dedi

Aynı günü bekliyoruz.Benimde 4 eylül ve bir hafta içinde 3 test yaptım evde ikisi negatif,son yaptığımdaysa hiç belli olmayan bir çizgide demeyimde leke tarzı bişey belirdi.Bende kan testi düşünüyorum eşim çok umutlanıyorum diye bir kaç gün daha bekle tekrar test yap sonra kan testi yaptıralım diyor.Mantıklı yani.Sizde öyle yapın isterseniz.Bu arada bu ay bizimde ilk denememiz,benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar 4 eylül.Umarım hepimiz güzel haberler veririz.Allah dileyen herkese versin..

İnşallah hamilesindir canım.Dilerim hakkında hayırlısı olur.Benim de dualarım seninle.Salı günü güzel haberlerinizi bekliyoruz::)

bide ben bişe sorucam bu ateş ölçme nasıl oluyorguclubacismile bana bi anlatırmısınız çok merak ediyorum

merhaba canim ates olcme isine bende yeni basladim bu ay ates olcme ile ilgili topik var ordan bolca bilgi alabilirsin ben her sabah ayni saatte yataktan kalkmadan dil altindan olcuyorum ve degerlerimi fertility friend adli ingilizce bir site var oraya giriyorum ve bence ise yariyor mesela benim yumurtlama gunlerim su an ve sitedede bu gunler yumurtlama gunlerim olarak cikti bugun yani grafik olarak sana gosteriyor ates olcme sayesine yumurtlama gunlerini tespit etmen mumkun ama en guveniliri yine ovulasyon testleri bence

merhabalar

Malesef her sağlık ocağı yapmıyor bu testi,bizim buralarda da böyle canım.Sıkma canını demek ki biraz daha zaman lazım.Günün geçtiğinde önce evde idrar testi yaparsın sonra da doğru kan testine.Şimdiden hakkında hayırlısı olsun.:Saruboceq:

canim insallah hamilesindir ve degerlerin yukselir bu ayin ilk guzel haberini sen vermis olursun bizlere bu bir hafta icinde elinden geldigince stres yapmamaya calis bence

Allah rüyalarını hayırlara çıkarsın canım.Dilerim gerçek olur bu rüyalar. Akşamki sonuçlarınıda bizlerle paylaşmayı unutma emi ben kendi adıma çatlarım yaniikaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim kısmet artık dilerim bu ay herkes hamile olur :))))

teşekkür ederim kısmet artık dilerim bu ay herkes hamile olur :))))

Aminnn canım :Saruboceq: Benim adetim yeni bitti çalışmalarda yeni başladı haliyle:)
Bu ay keçiboynuzu pekmezi yiyoruz+ovulasyon testi alıcam en kısa zamanda. Bu arada da çalışmalar devam.Baktık bu ayda yok bizim bebiş,yılmak yok gelecek aya yeni çalışmalarkaydirigubbakcemile3

sonuçççç negatiffff.....
beni listeden silebilirsin derenn...
ademerve ilgin çok saol cnm...
sağlık ocadanda yaptırdım yer yer değişiomu her yerde yapmıyorlarmı...

sonuçççç negatiffff.....

Ne dmk canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz,birbirimizin ilgisine çok ihtiyacımız var...
Bizim burdakilerde yapmıyorlar mesela.Gidip özelde isteğe bağlı yaptırıyorsun.Ben iki kere yaptırdım bugüne kadar negatif çıkıncada kan testinden vazgeçtim artık,psikolojim bozuluyor.En son aşama olarak giderim diye düşünüyorum. Ekim ayında çalışmalara devam Elifçim,Allah senin ve eşinin gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:

arkadaşlar benide çıkartabilirsiniz listeden öğleden sonra geldi benim kırmızılar artık bi dahaki aya kaldı umutlarımız neyse inş diğer arkadaşlarımız verir güzel haberi

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için:1hug:

sonuçççç negatiffff.....

rabbm hakkında hayırlısını versin canmmm

inş diğer ayakaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…