Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

kizlar hic gebelik testi yapan yokmu yakin zamanlarda gunu gelenlerden bazen 4 5 gun oncesinden sonuclar cikiyor ilk hamis haberimizi alalim artik

26 eylul benımkınıde duzeltırmısın hayatım 4 deneme...

kimse cesaret edemiyor sanırım ben günümü bekleyeceğim gecikirse test yapıcam :) inş gelmez:CüvCüv: bende böyle olurum :)))

ya beklemek ne kadar zormuş.sabredenlere maşşallah.kesin sonuç olsun diye beklicem inş.pozitif sonuç alan arkadaşlar yok mu?

valla ben hem test yaptım hem kan tahliliii ama sonuç hüsran en iyyisi günün geçmesini beklemek....

evet aynen öle adet olmadan öğrenince hamile dilsen bile adet gününde gelmek bilmiooo...

en son listemiz

1-)MüebbetSevdam................1 Eylül
2-)guz_.................................1 Eylül
3-)basubadelmevt...................2 Eylül(2.deneme)
4-)taf………………………….…2 Eylül(3.deneme)

kizlar sizden son haberler neler?

isimleri aldım bayramdan sonra gidicem çok çokk tşk ederimm

tmm canım inşallah memnun kalırsın..

canım benim normalde adetim 8 eylül ama 31 ağustosta kan tahlili yapıldı progesterona bakıldı. sonuç ne hamile değilim ne de hamileyim :) doktor öyle söyledi tam sonuç için 8. eylülü bekliyoruz. inşallah sevindirici haberler verir çifte bayram yaşarız...:Saruboceq:

buarada adet olan arkadaşlar moral bozmak yok Rabbimin izni ile en kısa zamanda nasip edecektir...

keramos canım inşallah sende en kısa zamanda hamiş olursun. beklemek çok zor.Rabbim kimseyi daha fazla bekletmesin...

merhaba arkadaşlar ben aranız ayenı katıldım aslında hep okuyodum burayı ama hıç yazmak kısmet olmamıştı bende sanırım eylul ayının ılk hamılelerındenım adet gunum eylulun 1 ydı ama olmadı bende çok tezcanlı olduğum ıçın gebelik testi aldım ve çift çizgi çıktı:)yarında ınşallah hastaneye gıdıp kan testı yaptırcam hayırlısıyla rabbim burda isteyen herkese hayırlı evlatlar versın ınşallah..aminnnnn:)

hayırlı olsun canım rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

benimde adetim 5 eylül bakalım kısmet dün çok karnım ağrıyordu ama bugün geçti düne kadar içimde bebek varrmış gibiydi ama bugün o hissi kaybettim herhalde adetimin günü yaklaştıkça ümidim kırılıyor

çok sevindim canım Rabbim bu sevincini daim eylesin. darısı tüm isteyenlere inşallah...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
İlk Denemede Oldu Rabbim Şükürler Olsun Sanaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
Darısı Hepinizin Başına İnşallahhhhhh :Saruboceq:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…