beni silebilirsin adetimin 3.günü bugünboshayallersmile
eee hiç hamişşşş yok mu aramızda???
Listeye benide eklermisin 11 eylül 2.deneme
ii haberler verim: Teyzem ilkbebeğini aldırmak zorunda kalmıştı. Sağlık problemleri yüzünden.ama şimdi hamiş.
Kuzenim de hamişşşşş...
Ee bizim düğünler birer ay ara ile olmuştu. şimdi sıra bende olmalı:))))
ınsallah canım sıra sendedır ve bıze mutlu haberler verırsın hemen eklıyorum lısteye 11 eylul( benım dogum gunum ) senın karsına pozıtıf yazmak nasıp olur ınsallah
bundan sonraki reglin ne zman canim eylul ayinin sonuna denk geliyorsa tekrar yazayim
inş canım inşşşşş rabbim hepimize nasip eder..bizim yapacağımız rabbimize dayanıp güvenmektir.inş olurr..Kıslar ne yapayım ne edeyim olmuyor( çok istiyorummm artık bebeğim olsunnn
ahhh ahhh bir bilsem.inş oluruz canım inş..boshayallersmile ne zaman anne olacaz yaa
emeğine sağlık canım...rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını nasip etsin inş.herhangi bir yanlislik yada digismesi gerekne birsey varsa lutfen yazin listenin son halini 39. sayfadan aldim ve su ana kadarki yorumlara dayanarak yenilemeye calistim
rabbim hakkında hayırlısını versin inş..umudunu hiç kaybetme.yarın adet tarihim ve bu ay (3.denemem) önceki iki ayda hissettiklerimi hissetmiyorum. Önceki iki ayda da b-hcg değerlerim 0 değildi (ilk ay 7,6 ikinci ay 1,31). ve buna bağlı olarak belirtilerim şiddetliydi ama ilkinde adetim geçti 3. gün adet oldum ikincisinde adet beklediğim gün oldum ama adet olduğum gün 1,31 di değerim. bu ay hiç bir belirtim yok yani hcg değerimin yükseldiğini düşünmüyorum dolayısıyla yarın adet olacağım yüksek ihtimal boshayallersmile
ben hasta oldum uzuntulü bır olay gectı basından bu yuzden erkenden geldı..
kı zaten 15 gun yumurtlama gunu ve sonrası hıc denemedık ..
bu ayın sonunda tekrar beklenmeyen gun olucak bu sefer 27 eylul
beni de ekleyiniz 8eylül..
AMİNNN İNŞALLAAHHHH:)
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benide eklermisiniz 7 eylül 3 deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?