Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

benim bugün adet günüm
boshayallersmile sahurdan sonra karnım çok kötü ağrımaya başladı kalktım hemen parol içtim sabah uyandığımda ağrım hafiflemişti ama gelen giden yok:1no2: gelir öğlene kadar :çok üzgünüm: yani bugün adet olacağım diye de oruç tutmamış oldum

çok sevindimm gözün aydın allah kucağına sağlıkla alacağın günleri de nasip etsin inşallah hayırlı uğurlu olsun derenciğim :teyteypuyorumnanaktan

Çok Çok Teşekkür Ederimmmm Tealcimmmmm Allah Razı Olsun Darısı Başına Olsunnn İnşallahhhhhhhhh kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
DEREN çok sevimdim ya..Allah hayırlısıyla sağlıklı büyütmek nasip etsin bizede dua et olurmu 14.denemem busenin gibi bizde yaşarız inşallah bu mutluluğu

DEREN çok sevimdim ya..Allah hayırlısıyla sağlıklı büyütmek nasip etsin bizede dua et olurmu 14.denemem busenin gibi bizde yaşarız inşallah bu mutluluğu

Allah Razı Olsun Sevilaycımm Tez Zamanda Göbüşüne Gelsin İnşallah Meleğinnn
Dularımdasınız Hepiniz opuyorumnanaktan

DEREN çok sevimdim senin adına :)) Darısı başımıza inşallah.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr Hamileyiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
İlk Denemede Oldu Rabbim Şükürler Olsun Sanaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
Darısı Hepinizin Başına İnşallahhhhhh :Saruboceq:

hadiii bakalım Allah hayırlı uuğurlu etsin inş. :lepi:Allah tamamını erdirsin canım :))) çok çok sevindim darısı başımıza tüm isteyenlereee inş.
bizimde ilk deneme bu ay azıcık bilgilendirirmisin cnm nelere dikkat ettin vs ??kaydirigubbakcemile2

derencim cok tebrik ediyorum hayirli olsun hamileliligin. ilk hamile haberini vermek sana kismeymis demekki inanin ben oyle merak ediyorumki sonuclari su an okulun bilgisayarindan girip bako#iyorum siteye iyikide bakmisim bugun bu mutlu haberi gordum saat 3 gibi evde olacagim insallah baska mutlu haberlerde aliriz

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyyyy ilk hamiş sen mi oldun derennn!!! Maşallahhh!!!
Çokk tebrik ederim canım.
Allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün...
eee eşine nasıl söyledin? özel bişey yaptın mı???

hayırlıs olsun zehra...

ayyyyy ilk hamiş sen mi oldun derennn!!! Maşallahhh!!!
Çokk tebrik ederim canım.
Allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün...
eee eşine nasıl söyledin? özel bişey yaptın mı???

hayırlıs olsun zehra...

deren cim tebrik ederim canım darısı bizlerin başına allah bebeğini kucağına almayı da nasip eder inş

tebrikler deren.Allah tamamına erdirip bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Canlarım Benimmm Darısı Hepinizin Başına Olsun İnşallah
Rabbim Tez Zamanda Yollasın Meleklerini :Saruboceq:
Çok Teşekkür Ederim Hepinize Allah Bin Kere Razı Olsun Sizlerden :1hug:

keramos'cum özel bişe yapmadım zaten 2. gün önce beraber yapmıştık çok silik çıkmıştı bu sabah o işe gidince tekrarladım 2.dakikada belirdi çizgi arayıp söyledim ağzı kulaklarına varıyo sevinçten kaydirigubbakcemile2

ılk hamıs haberlerımız geldı

Son düzenleme:

ben hala bekliyorum mirmirmirmir olacak gibi ara ara sol taraftan ağrı giriyor ama birşey yok bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…