Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

canım sen de gününü mü bekliyorsun?

Sakın öyle düşünme canım.Allah dan asla umut kesilmez. Biliyorum insan çok yıpranıyor ama nasip kısmet işte zamanını bekliyor bebişler belli ki...

Ben 15aylık evliyim.Tam anlamıyla gecen ay denedik ama olmadı.Adetım biteli 2 3 oluyor.Bakalım bu ay ne olacak..Siz ne zamandır deniyorsunuz canım?

canım ben 7 yıllık evliyim ve son 4 yıldır bebek istiyoruz.ama bir türlü olmuyor.eşim yurtdışına gidip geliyor onun için tam doğru zamanı yakalayamiyoruz.sebepsiz infertiliteyim ve çook testler tedaviler yaptım ama olmadı.her ay daha doğrusu eşimin yanımda olduğu her ay yeni bir ümit.eşimin buayki gelişi yumurtlama günlerime denk geldi.ondan biraz ümitliyim.nolur bu kardeşine ve ya ablana da dua et.inş rabim hepimizin yardımcısı olur

Mutlaka edicem hiç merak etmeyin..Hani diyorlar ya birazda çok düşündüğümüz için olmuyor sanırım.Tabii doğru zamandaki ilişki şansı arttırıyor ama ilişki esnasında bebek düşüncesine odaklandığımız içinde sanırım bazı seylerın etkisi gidiyor.En iyisi bunu düşünmeden sadece kocişlerimizi düşünmekkaydirigubbakcemile3 Dediğiniz gibi belki bu sefer olmustur eşinizde yanınızdaymış.Rabbim bu mübarek günlerde gönlünüzdekini versin inşallah.Tez zamanda güzel şeyler duyalım sizden..:Saruboceq:

Asi canım doktoru araştırıp seç inşallah bu sefer seni mutlu edecek sonuca ulaşırsın.
pearlheart canım Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine,okunan ezanların,edilen hatimlerin,tutulan oruçların,kılınan namazların hürmetine bu ay umutla bekleyen herkese nasip eder inşallah...

Amin canım çok güzel bir dua bu...Rabbim kabul etsin..:Saruboceq:

Arkadaslar ben de adet oldum.Bekledigimden 1 hafta once oldu.Bu ay 2.denememizdi.Once cok uzuldum ama sonra hemen toparladim kendimi.Allahim herseyi goruyor ve biliyor.Bu sekilde uzulmeme Allah razi olmayacaktir.Demek ki kismet degilmis.Allah ne zaman dilerse o zaman olur.Insallah onumuzdeki ay ya da aylarda olur.Allah hepinizin gonlune gore versin.Mutlu haberlerinizi bekliyorum..

bayanlar bende adet oldum ...bugun nasıp deılmıs butun belırtıler tamamdı sanırım psıkolojıktı hayırlısını dılemelıyız 4 ay da ınsallah allah nasıp eder...yenı gelmesını ıstemedıgım adetım 26 eylul degıstırebılrsınız...

hayırlısı olsun hakkında inş gelmez....

inş eylül ayı senin için hayırlı olur canım...üzülmemeye çalış..rabbim herkese hayırlısından versin

merhaba arkadaslar ayın 4 u beklemedıgım adet gunum ve ıns gelmez ama karnımda agrı goguslerım de agrı gelıcek buyuk ıhtımal ama bır umıt beklıyorum yıne de, hamıle kalmayı cok ıstıyorum yıllardır korunduk ama artık zamanı dıye dusunuyorum ve cok hazırım ılk denemızdı zor ıhtımal ama ıns tutmustur..allah hepımıze tum ısteyene ve bekleyene nasıp etsın ıns en hayırlı zamanda...

isimleri aldım bayramdan sonra gidicem çok çokk tşk ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…