- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
inş canım inşşşş
canım sen de gününü mü bekliyorsun?
canım ben 7 yıllık evliyim ve son 4 yıldır bebek istiyoruz.ama bir türlü olmuyor.eşim yurtdışına gidip geliyor onun için tam doğru zamanı yakalayamiyoruz.sebepsiz infertiliteyim ve çook testler tedaviler yaptım ama olmadı.her ay daha doğrusu eşimin yanımda olduğu her ay yeni bir ümit.eşimin buayki gelişi yumurtlama günlerime denk geldi.ondan biraz ümitliyim.nolur bu kardeşine ve ya ablana da dua et.inş rabim hepimizin yardımcısı olur
Asi canım doktoru araştırıp seç inşallah bu sefer seni mutlu edecek sonuca ulaşırsın.
pearlheart canım Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine,okunan ezanların,edilen hatimlerin,tutulan oruçların,kılınan namazların hürmetine bu ay umutla bekleyen herkese nasip eder inşallah...
bayanlar bende adet oldum ...bugun nasıp deılmıs butun belırtıler tamamdı sanırım psıkolojıktı hayırlısını dılemelıyız 4 ay da ınsallah allah nasıp eder...yenı gelmesını ıstemedıgım adetım 26 eylul degıstırebılrsınız...
bayanlar bende adet oldum ...bugun nasıp deılmıs butun belırtıler tamamdı sanırım psıkolojıktı hayırlısını dılemelıyız 4 ay da ınsallah allah nasıp eder...yenı gelmesını ıstemedıgım adetım 26 eylul degıstırebılrsınız...
teşekur ederım uzulmuyorum nasıp herseyde bır hayır vardır..inş eylül ayı senin için hayırlı olur canım...üzülmemeye çalış..rabbim herkese hayırlısından versin
canım bende ankaradayım eğer özelden doktor istersen fatih üniversitesinin beştepe de ki hastanesinde ikbal hanım çok başarılı. Devletten istersen zekai tahir burak ta saynur hanım var. Ikisi de başarılı ve iyi doktorlar... Hastaları ile güzel ilgileniyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?