Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

kızlar ben daha adetim gecikmeden test yaptırdım kandann hastaneye yolum düştü merakımdan baktım da hcg 0 çıktı bu olmadığınamı işaret yoksa erken yaptığımamıı

sevgicim listeden baktim senin 9 eylul gorunuyor bence daha 1 hafta var ve o oran degisebilir yani ben erken oldugunu dusunuyorum

AMIN AMIN AMIN INSALLAH DUALARIMIZI BOSA CIKARMAZ RABBIM:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah dediğiniz gibidir şekerler yani ben kışın bi kere daha yaptırmıştım o zaman 5 çıkmıştı ve hamile değildim yani bu neden 0 çıktı anlamadımm

kıssssssssssssslarr benide alın listenize adet tarihimm 26 eylüll. 2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim bu ayy allahın izniyle tekrar hamile kalıp bebeğime saglıklı bi şekilde kavusmak istiyom. allah gönlümüze göre versinn hayırlısı olsun

arkadaşlar hesaplayıcılar günümü 2 eylül bense 4 eylül hesaplıyorum karnım gergin akıntılar arttı dua edin de hamile olayımbilmiyorumkismile

son eklenenlerle listemiz

Son düzenleme:
6 eylül kızlar benim tarih
1 eylülde lekelenmem oldu geçti
bi fikriniz var mı sizce nedir?
beni de ekleyin listeye güzel haberlerle gelirim inşallah...

Son düzenleme:
pearlheart kullanıcısından alıntı
allahım bu güzel ay hürmetine peygember efendimizin suyu yüzü hürmetine ne olur bize yardım et..kucağımızı boş bırakma.bu listemizi pozitiflerle doldur..lütfen rabbimiz hayırlısından sağlıklısındaan evlatlar nasip et bize..amiinnnnnn

AMİN İNŞALLAH!!!

inşallah canım ben de öyle anladım internette öyle yazıyor bakalım hayırlısı

ahh ahhh... bir gün daha biter.
yemeke misafirim vardı , yoruldum...
Allahım, bizi en kısa zamanda bebeklerimize kavuştur...

maşallah listemizede ..benimde maşallahım var en sondayım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kizlar,benimde gögüslerimde dolgunluk ,kasiklarimda agri var ,her ay adet olmadan önce cikan sivilcem yine hortladi,bakalim hayirlisi diyorum.sonuclari merakla takip ediyorum.hamile olan arkadaslarida tebrik ediyorum.darisi basimiza.

selam kizlar,benimde gögüslerimde dolgunluk ,kasiklarimda agri var ,her ay adet olmadan önce cikan sivilcem yine hortladi,bakalim hayirlisi diyorum.sonuclari merakla takip ediyorum.hamile olan arkadaslarida tebrik ediyorum.darisi basimiza.

ınsallah hamılesındır cnm..kacıncı denemen senın?kac yıllık evlısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…