ınsallah hamılesındır cnm..kacıncı denemen senın?kac yıllık evlısın ?
ben bu saat oldu adet olmadım hala fisfisfis çıkmadan yazayım istedim ovulasyon testine göre bugün adet olmam gerekiyordu son adet tarihim 2 ağustos ve 17. günde LH pikini yakaladım yani 17. gün (18 ağustosta) yumurtladım. bakalım belki geceye kadar gelir çünkü gelecekmiş gibi belirtiler varmirmirmirmir
hayırlı geceler arkadaşlar
bugün Mübarek Cuma günü. Rabbimize dualar edelim inşallah.
Allahım bu mübarek ayın son cumasına eriştirdin şükürler olsun. "Sen olmasaydın Alemleri yaratmazdım"dediğin Efendimizin hürmetine,Bu mübarek Cuma gününün, tutulan oruçların,kılınan namazların, edilen duaların, yapılan hatimlerin,okunan yasinlerin hürmetine, sana Efendimizin duasıyla sesleniyor ve sığınıyoruz, burada isteyen ve bekleyen bütün kardeşlerimize zahmetsizce bu ay da bebeklerini nasip eyle... Sen Rahman ve Rahimsin.Sen ol dedin mi herşey olur Allahım sana sığındık ne olursun duamızı katında kabul buyur...Amin... Ecmain...
2 eylülde adet gördüm 1. günü.. şimdi bu ay çalışmaya başlamaya karar verdik doğru zamanı nasıl hesaplıcaz kısa ve öz bi yol lütfen :dance:
ovulasyon testi al ve adet döngün kaç günse, o testin içinde kaçıncı gün başlayacağını gösterir açıklama vardır. o gün başlarsın testi yapmaya vebelirgin bir çift çizgi gördüğün gün 24-48 saat içinde yumurtlayacağın anlamına gelir çalışmalara başlarsın yerimseniben
evet ovulasyon testi çok yardımcı ama eğer elinin altında bulunmuyorsa nettende çok güzel hesaplanabiliyor.
ben bu saat oldu adet olmadım hala fisfisfis çıkmadan yazayım istedim ovulasyon testine göre bugün adet olmam gerekiyordu son adet tarihim 2 ağustos ve 17. günde LH pikini yakaladım yani 17. gün (18 ağustosta) yumurtladım. bakalım belki geceye kadar gelir çünkü gelecekmiş gibi belirtiler varmirmirmirmir
sizler yine iyisiniz kızlar tmm hamile kalmayanlar hic degilse hepiniz adet gördünüz ben bekliyorum hala.... 48gün oldu ve ilaclarımın bitmesini beklemem gerek 6eylül son kullanım.
bu ayda zaten hayallerim yine yattı....adet olana kadar yumurtlayana kadar oda yumurtluyorsam tabiki....
adet oldum kızlarkaydirigubbakcemile2 buna bu kadar sevinebileceğimi bilmezdim bu kadar çalışmışken :hulya:delikafadulden ama b-hcg değerim 0 çıktığı halde neden adet olmadım diye korkmaya başlamıştım. şimdi rahatladım hem değerim 0 çıkarak adet oldum hihoyyyt bayramdan sonrası için ovulasyon testiyle beraber tekrar doktor kontrolünde yumurta gelişimime baktıracağım içim rahatladı boshayallersmile inşallah bir dahaki ay hamile haberimi verebilirim hayırlısı ise zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?