Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

ınsallah hamılesındır cnm..kacıncı denemen senın?kac yıllık evlısın ?

insallah canim.ben 10 yillik evliyim.1 tanede oglusum var 8 yasinda.oglum 1 yasindayken basladik calismalara kardesiyle büyüsün istedik ama olmadi 3 düsük ,1 asilama,iki tüp bebek denemem oldu 7 sene icinde.son bir yildir istemiyordum bebek korunmustuk.simdi yeniden basladik calismalara ,bu ikinci denemem,bakalim hayirlisi olsun diyorum.rabbim isteyen herkese versin.

günaydın hanımlar ben hala adet olmadım ve akşam sol tarafıma (böbrek mi yumurtalığım mıanlamadım) çok kötü ağrı girdi 10-15 dk sürdü ağrı :çok üzgünüm: sabah adetim ve ağrım yoktu ağrı olsaydı doktora gidecektim. hastaneye gittim kan verdim B-HCG bakılsın diye yüksek çıkacağını sanmıyorum çünkü sabah idrarımla idrarda test yaptım negatifti. bakalım yarım saate kan sonucu belli olacak yazarım çıkan değeri.boshayallersmile

değerim sıfır çıkmış peki neden adet olmadım hala acaba yumurtlamadım mı :1shok:

hamilelerimize maşallah!! Allah sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin. Bi de hiçbi belirti hissettiniz mi hamileliğinizi öğrenmeden önce?

ben galiba hastalanıcam bu ay da yaa akıntım arttı,halsizlik başladı..regl günüm 12 eylül

2 eylülde adet gördüm 1. günü.. şimdi bu ay çalışmaya başlamaya karar verdik doğru zamanı nasıl hesaplıcaz kısa ve öz bi yol lütfen :dance:

canım benim öyle güzel dua etmişsinki Allah razı olsun senden tüm dualar kabul olsun inşallah :Saruboceq: listede hiç kimse umutsuz haberler almasın. bir kişi bir din kardeşine kendi ağzıyla dua yaparsa o dua makbuldür çünkü o onun ağzıyla günah işlememiştir, nasıl günahsız birinin duası kabul oluyorsa bir din kardeşinin başka din kardeşine yaptığı dualarda makbuldür melekler semada amin derler ve aynısı seninde olsun inşallah derler opuyorumnanaktan

2 eylülde adet gördüm 1. günü.. şimdi bu ay çalışmaya başlamaya karar verdik doğru zamanı nasıl hesaplıcaz kısa ve öz bi yol lütfen :dance:

ovulasyon testi al ve adet döngün kaç günse, o testin içinde kaçıncı gün başlayacağını gösterir açıklama vardır. o gün başlarsın testi yapmaya vebelirgin bir çift çizgi gördüğün gün 24-48 saat içinde yumurtlayacağın anlamına gelir çalışmalara başlarsın yerimseniben

Evet tam istediğim gibi bi cvp kısa ve öz :) teşekkür ederim.. a.s.

evet ovulasyon testi çok yardımcı ama eğer elinin altında bulunmuyorsa nettende çok güzel hesaplanabiliyor.

O yöntemi de duymuştum. aslında ilk deneme için belki bu yöntemi kullansam çok daha ii.. ilk hamileliğim değil tecrübeli olmam gerekir aslında ama diğeri kaza sonucu olmuştu.. erken doğumla kaybettim üstünden 1,5 yıl geçti şimdi denicez artık bakalım :kedi:

sizler yine iyisiniz kızlar tmm hamile kalmayanlar hic degilse hepiniz adet gördünüz ben bekliyorum hala.... 48gün oldu ve ilaclarımın bitmesini beklemem gerek 6eylül son kullanım.
bu ayda zaten hayallerim yine yattı....adet olana kadar yumurtlayana kadar oda yumurtluyorsam tabiki....

adet oldum kızlarkaydirigubbakcemile2 buna bu kadar sevinebileceğimi bilmezdim bu kadar çalışmışken :hulya:delikafadulden ama b-hcg değerim 0 çıktığı halde neden adet olmadım diye korkmaya başlamıştım. şimdi rahatladım hem değerim 0 çıkarak adet oldum hihoyyyt bayramdan sonrası için ovulasyon testiyle beraber tekrar doktor kontrolünde yumurta gelişimime baktıracağım içim rahatladı boshayallersmile inşallah bir dahaki ay hamile haberimi verebilirim hayırlısı ise zemuszemus

beklemek ne zormuş ya şimdi anladım allah tez zamanda düzenli ve sağlıklı yumurtlama olayını yaşatsın sana ve senin gibi olanlara inşallah:Saruboceq:

1-)zehra1025........................ pozıtıffffffmasallah
2-)müebbetsevdam................1 eylül
3-)guz_.................................1 eylül
4-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme)
5-)taf………………………….…2 eylül(3.deneme)
6-)a_emet26..........................2 eylül negatıf
7-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) negatıf
_deren_……………….…..4 eylül(ilk deneme) pozıtıffffffmasallah
9-)mannak............................4 eylül(2.deneme)
10-)pocapoca.........................4 eylül(3.deneme)
11-)pearlheart.........................4 eylul
12-)abogado...........................4 eylul
13-)nurumm...........................4 eylul
14-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme)
15-)yasersu............................5 eylül
60-)mysweetbaby....................6 eylul
16-)esraersoy……………….….7 eylül
17-)rainmistik..........................7 eylul (3. Deneme)
1seda7332..........................8 eylül(2.deneme)
19-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
19-)cevizlikek..........................8 eylul
20-)poti...................................8 eylul
61-)cileklisakiz.........................8 eylul
21-)pinks................................9 eylül
22-)sevgi.................................9 eylül
23-)duruşah...........................10 eylül....(ısı takibi-bal,polen)
24-)böğürtlen.........................10 eylül
25-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
26-)sale…………………………11 eylül
27-)only_smile........................11 eylül
2sevilaycan........................11 eylül(14.deneme)
29-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme)
30-)gülsah84…………………..12 eylül(3.deneme)
31-)miray_80……………......…12 eylül(5.deneme)
32-)esma-22.........................13 eylül
33-)nebileyim…………………..13 eylül
34-)nurun…………………….…13 eylül(5.deneme)
35-)zeynep............................13 eylül
36-)muhasebe_2910...............13 eylül
59-)eslem...................................13 eylul
37-)yuba…………………….….15 eylül(5.deneme)
3tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)
39-)melegm08........................16 eylül
40-)ervava..............................16 eylul
41-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme)
42-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)
43-)bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme)
44-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme)
45-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme)
46-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme))
47-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)
4atlanta...............................22 eylül(2.deneme)
49-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme)
62-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)
50-)ofline.................................24 eylül
51-)gulgamze..........................25 eylül
52-)ademerve..........................25 eylül
53-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)
54-)pptya87...........................26 eylul
55-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)
56-)eylulmavi.......................26 eylul
57-)sumak.............................27 eylül
5karats..............................29 eylül

rabbim bu mübarek ramazan ayında hepimize hamile kalmayı nasip eder inşallahhh

hayirlisi olsun canim gecen ay bende 11 gun gecikmistim ve regl olunca bi oh cekmistim hamile olmayip regl beklemek daha bi zor ve stresli oluyor insallah diger aya kismet olur

kizlar sistemde yine bir sorun var galiba edit yapmayi kaldirmislar listeyi yenilerken renkli canli yapmak zor oluyor arada yine ugrasirim listeyle sizler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…