Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

6 eylül kızlar benim tarih
1 eylülde lekelenmem oldu geçti
bi fikriniz var mı sizce nedir?
beni de ekleyin listeye güzel haberlerle gelirim inşallah...

senide ekledim canim az once hayirli olur insallah birde senin kanama bencede yerlesme kanamasi gibi devami gelmedi ise guzel haberler ver bize insallah
test yapmadinmi canim bu arada istersen al bir yap

lıstemızz

gözün aydın canm..rabbm tamamına erdirsin inş...
gözün aydın deren....rabbm sağlıkla kucağna versin inş.darıs bizlere

bi kaç gündür girmiyordum siteye maşallah anne adayları gelmeye başlıyo darısı bizlere inş...benm daha 14 günüm varguclubacismile

hayırlı geceler arkadaşlar
bugün Mübarek Cuma günü. Rabbimize dualar edelim inşallah.
Allahım bu mübarek ayın son cumasına eriştirdin şükürler olsun. "Sen olmasaydın Alemleri yaratmazdım"dediğin Efendimizin hürmetine,Bu mübarek Cuma gününün, tutulan oruçların,kılınan namazların, edilen duaların, yapılan hatimlerin,okunan yasinlerin hürmetine, sana Efendimizin duasıyla sesleniyor ve sığınıyoruz, burada isteyen ve bekleyen bütün kardeşlerimize zahmetsizce bu ay da bebeklerini nasip eyle... Sen Rahman ve Rahimsin.Sen ol dedin mi herşey olur Allahım sana sığındık ne olursun duamızı katında kabul buyur...Amin... Ecmain...

amın canım ne guzel yazmıssın oyle ıcımı umutla doldurdun

AMİİİN.......eline ve ağzına sağlık canım tşkler..

bayanlar bırsey sorucam..bu ay adetımde cok yogun kan pıhtılasması ve ayrıca kotu bır koku oldu. korunmasız ılıskıden kaynaklanıyor olabılırmı acaba?

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yüreğimin derinliklerinden kocaman biii aminnn. inşallah allahım bu dualarımızı kabul eder.

bayanlar bırsey sorucam..bu ay adetımde cok yogun kan pıhtılasması ve ayrıca kotu bır koku oldu. korunmasız ılıskıden kaynaklanıyor olabılırmı acaba?

canım enfeksiyon falan olabilir mi ki kötü kokulu diyosun yaa ilk aklıma o geldi umarım önemli bişey değildir.

arkadaşlar ben adetimin daha son günlerini yasıyorum yani çalışmalara bile başlamadık ama listeyi görünce o kadar heyecanlandım kii alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

mrb ..kokuyu bilmem ama kan pıhtısı geçen ay bende de olmuştu merak ettim int.baktım..hatta kan pıhtısıyla ilgili topikde vardı...rahim kendini gebeliğe hazırlıyo dio çoğunluk...sende bak istersen??

:lepi: aynen bende bugün son gündü benim çalışmalara başlıyoruz:kedi:
senn ne zamandı adetin

mrblar benide ekleye bilirmisiniz 23 eylül ve 5.deneme hayırlısııı hepimise

aminnnnnn inş...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pıhtılar bendede olur hep bazen parca parca şeyler gelir bi keresinde sormuştum dra rahimin iç tabakası parcalanıyormuş yani temizleyip yeniliyomuş kendini. özellikle benim kürtajdan sonraki adetim hem çok olmuştu hemde hep böyle parça parça pıhlıtıylı. senin ilk defamııııııııııı böyle oldu canım

hadi bakalım hayırlısı benimde son 2 günüm falan var. çoooook çalışmalıyızz çoookkk
:hulya::hulya::hulya::hulya::hulya::hulya:

nasıl olcak yaa ( eşim sahurda geliyo....

kahvaltı hazırla ye,diğer aile üyelerinin yemesini bekle kaldır yıka eve git çalış anaa rabbm yardımcım olsun valla zorkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ayyy canımm benim benimde derdim aynı benimde eşim gece gec geliyo işten ve bende calışıyorum bazen nöbetim oluyoo zor olucak çalışmalar ama ne etcikk garii allahım güç kuvvet versin:)) kocişkolara ve kendimize iyi bakmamız lazımmdelikafaduldenlaelaelaelaelae:içelim:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…