Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

beklemek ne zormuş ya şimdi anladım allah tez zamanda düzenli ve sağlıklı yumurtlama olayını yaşatsın sana ve senin gibi olanlara inşallah:Saruboceq:

evet öyle cnm,senin adına sevindim valla rahatladın hic degilse............
20agustosda olmam gerekiyordu gelmedi kan testi yaptım birşey cıkmadı,tekrar bekledim tekrar yaptım yine yoktu agustos ayı cok gergin bir aydı benim icin inş bu ayda öyle gecmez.

sonucta doktoruma anlattım oda progestan yazdı onu kullanıyorum şuan ve 2ay dogum kontrol hapı kullan dedi bende acıkcası istemiyordum bu sefer başka doktora gittim,oda progestan kullan ama dogum kontrol gerekmiyor sonucta bir bebek istiyorsunuz o hapdan şükür kurtuldum şimdi adetimi bekliyorum işte gelince adetin 3üncü günü kan vermem gerekecek hormontesti yapılacak ve sonuclara bakılacak.birde bir hap verecek şekeri dengeliyor ve kilo vermede yardımcı olacakmış....biraz kilom varda :kedi:

sağol canım Allah razı olsun.. Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah. duama amin diyen bütün herkesin duası kabul olsun...beni de duanızda unutmayın... sizleri seviyorum

ßugün rüyamda öyLe güzeL uçuyordum ki : )

Rüya taßirLerine baktM hayır mış seviNçmiş..

İnş gerÇEk hayatta da seviNçten uÇArıM:CüvCüv:

zehracim sana hayirli olsun dememisim kusura bakma cok tebrikler hayirli ugurlu olsun canim

teşekkür ederim:))darısı başınıza dun gıdıp kan testı yaptırdım vede 4 haftalık hamıleymışım şımdı kesın olarak emınım:)inşallah en kısa zamanda ultrsonada gıdıcem çok heycanlıyım aslında bırazda korkuuyorum nası doğurcam diye ama olsun buda guzel bı duygu o da olur ınşallah:))rabbim olmayan herkese en kısa zamanda bu mutluluğu nasip et aminnnn

sağol canım Allah razı olsun.. Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah. duama amin diyen bütün herkesin duası kabul olsun...beni de duanızda unutmayın... sizleri seviyorum

teşekkürler canım :1hug: senin SAT 1 eylül yazıyor yokmu daha bi gelişme?

arkadaşlar bazılarınız da lekelenme olmuş benımde bu şekılde oldu bılgınız olsun hatta ben adet oldugumu duşundum çunku tam adet gunum leke geldı normalde ben oyle adet olurum kan bı gun ardından gelır dedım adet oldum heralde goğuslerım de şışmıştı ama bu bende adette olan bışe 2 gunde oruç tutmadım adetım dıe 2.cı gun hıçbışe gelmedı ve o zaman test yaptımdda çıktı yanı benım gıbı bu tarz olan arkadaşlar tabi umut vermıyım ama hamıle olma ıhtımalınız olabılır teest yapmanızı tavsıye ederım.bu arada bıde ben hep kocişe nası suprız yapcamı duşunuyodum oğrenınce heycan ve şaşkınlıktan gıttım hemen soledım zaten benım yapım boyle soylemesem çatlardım:)aklınızda bulunsun elınızden geldığınce suprız yapmaya çalışınbenden tavsıye

canım yaaa!!!
Allahım dualarımızı kabul etsin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Darısı biz bekleyenlere....

O kilo problemi kimde yok ki .. bende senle bekliyodum cnm ama ben 2 eylülde oldum.. bakalım bu ay her gün çalışma olacak sanırım.. tek gün yapmam kesin o günü bulurum ben risk etmek istemiyorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt umutsuzluk yok :lepi:

inş canım güzel haberlerini alırızz ve hamiş olursun:ecrin_bebek:
arkadaşlar hesaplayıcılar günümü 2 eylül bense 4 eylül hesaplıyorum karnım gergin akıntılar arttı dua edin de hamile olayımbilmiyorumkismile
hadi hayırlısı inşşşş hamişsindir
ßiraz geç kaLmışım beNide ekLeyin : )
13 eyLÜL..
hg canım hayırlısı olur inşş :Saruboceq:
6 eylül kızlar benim tarih
1 eylülde lekelenmem oldu geçti
bi fikriniz var mı sizce nedir?
beni de ekleyin listeye güzel haberlerle gelirim inşallah...
canım yerleşme kanaması olabilir..hadi hayırlısı inşşşşşş:Saruboceq:
aminnnnnnnnn canım aminnnnnn.emeğine sağlık canımmmmmmmma.s.
mrblar benide ekleye bilirmisiniz 23 eylül ve 5.deneme hayırlısııı hepimise
hakkında hayırlısı olsun inşşşş.bir hamiş haberi daha alırız inş senden:CüvCüv:
Kıslar beni de ekleyin 8 eylül bu ay ilk deneme pek umutlu değilim ancak bazı belirtiler var gibi..
hayırlısı inş canım.güzel haberlerini beklerizz:CüvCüv:
ßugün rüyamda öyLe güzeL uçuyordum ki : )

Rüya taßirLerine baktM hayır mış seviNçmiş..

İnş gerÇEk hayatta da seviNçten uÇArıM:CüvCüv:

inş canım sen de biz de gerçekten sevinçlerimizden uçarız.allahım yardımcımız olsun:Saruboceq:

teşekkürler canım :1hug: senin SAT 1 eylül yazıyor yokmu daha bi gelişme?

canım normalde benim adetim 8 eylül ama doktorum 31 ağustosta gel kan tahlili yapalım dedi. ve yaptı. progesterona baktılar.9 küsür çıktı. 15 üzeri olsaymış gebelik ihtimali,ama 1den az olsaydı gebelik olmadığı kesin olurmuş. ben pek birşey anlamadım ama doktorum sonuç çok güzel umutluyum senden dedi bakalım inşallah vardır bişiler bugünlerde kasıklarımda ağrı ve akıntım çok fazla.senin son durum nedir

arkkadaslar merhabalar.erken döllenme hakkında bılgınız warmı?adetten bıkac gun sonra hamıle kalanınız yada dyumlarınız varmı acaba.yardımcı olabılırmısınız

arkkadaslar merhabalar.erken döllenme hakkında bılgınız warmı?adetten bıkac gun sonra hamıle kalanınız yada dyumlarınız varmı acaba.yardımcı olabılırmısınız

valla canım henüz hamile kalamadım ama bildiklerimi seninle paylaşmak isterim.Şimdi biliyorsun ki kadınların her ay yumurtladıkları bir gün var.Bu kişinin adet döngüsüne göre değişiyor.Normalde 28günde bir adet olan bir kadın adet gününden saymaya başlayarak 14.gün yumurtlarmış.Mesela ben 31günde adet oluyorum.3gün eklemem gerek.Ama bu şu demek değil.Her kadın her ay yumurtlar ya da aynı gün yumurtlar.Belkide kimi zaman adetiminizin hemen bitiminde kimi ayda adetimize çok yakın yumurtluyoruz.Yanii her zaman hamile kalma olasılığı vardır ama adet sonrası ve öncesi genelde çok düşük olasılık olarak adlandırılırlar.Son zamanlarda çok yakındığım bildiğim bir örnek.Çok yakın bir arkadaşım henüz bebek düşünmüyordu seneye diyorlardı.Korunuyorlardı.Neyse adetine az bir zaman kala korunmasız ilişkiye girmişler nasıl olsa düşük ihtimal diye ama şimdi 5aylık hamile.Daha böyle bir sürü örnek var.

hadi bakalım canım dilerim gönlüne göre olur.inşallah bebişin seninledir...:Saruboceq:

arkadşlar bugün dayanamayıp eczaneden gebelik testi aldım ve eve gelir gelmez testi yaptım tek çizgi çıktı yani sonuç negatif (((
hadi dedim erken yapmışımdır ama az öncede adet oldum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…