beklemek ne zormuş ya şimdi anladım allah tez zamanda düzenli ve sağlıklı yumurtlama olayını yaşatsın sana ve senin gibi olanlara inşallah:Saruboceq:
canım benim öyle güzel dua etmişsinki Allah razı olsun senden tüm dualar kabul olsun inşallah :Saruboceq: listede hiç kimse umutsuz haberler almasın. bir kişi bir din kardeşine kendi ağzıyla dua yaparsa o dua makbuldür çünkü o onun ağzıyla günah işlememiştir, nasıl günahsız birinin duası kabul oluyorsa bir din kardeşinin başka din kardeşine yaptığı dualarda makbuldür melekler semada amin derler ve aynısı seninde olsun inşallah derler opuyorumnanaktan
zehracim sana hayirli olsun dememisim kusura bakma cok tebrikler hayirli ugurlu olsun canim
sağol canım Allah razı olsun.. Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah. duama amin diyen bütün herkesin duası kabul olsun...beni de duanızda unutmayın... sizleri seviyorum
hayırlı geceler arkadaşlar
bugün Mübarek Cuma günü. Rabbimize dualar edelim inşallah.
Allahım bu mübarek ayın son cumasına eriştirdin şükürler olsun. "Sen olmasaydın Alemleri yaratmazdım"dediğin Efendimizin hürmetine,Bu mübarek Cuma gününün, tutulan oruçların,kılınan namazların, edilen duaların, yapılan hatimlerin,okunan yasinlerin hürmetine, sana Efendimizin duasıyla sesleniyor ve sığınıyoruz, burada isteyen ve bekleyen bütün kardeşlerimize zahmetsizce bu ay da bebeklerini nasip eyle... Sen Rahman ve Rahimsin.Sen ol dedin mi herşey olur Allahım sana sığındık ne olursun duamızı katında kabul buyur...Amin... Ecmain...
teşekkür ederim:))darısı başınıza dun gıdıp kan testı yaptırdım vede 4 haftalık hamıleymışım şımdı kesın olarak emınım:)inşallah en kısa zamanda ultrsonada gıdıcem çok heycanlıyım aslında bırazda korkuuyorum nası doğurcam diye ama olsun buda guzel bı duygu o da olur ınşallah:))rabbim olmayan herkese en kısa zamanda bu mutluluğu nasip et aminnnn
evet öyle cnm,senin adına sevindim valla rahatladın hic degilse............
20agustosda olmam gerekiyordu gelmedi kan testi yaptım birşey cıkmadı,tekrar bekledim tekrar yaptım yine yoktu agustos ayı cok gergin bir aydı benim icin inş bu ayda öyle gecmez.
sonucta doktoruma anlattım oda progestan yazdı onu kullanıyorum şuan ve 2ay dogum kontrol hapı kullan dedi bende acıkcası istemiyordum bu sefer başka doktora gittim,oda progestan kullan ama dogum kontrol gerekmiyor sonucta bir bebek istiyorsunuz o hapdan şükür kurtuldum şimdi adetimi bekliyorum işte gelince adetin 3üncü günü kan vermem gerekecek hormontesti yapılacak ve sonuclara bakılacak.birde bir hap verecek şekeri dengeliyor ve kilo vermede yardımcı olacakmış....biraz kilom varda :kedi:
inş canım güzel haberlerini alırızz ve hamiş olursun:ecrin_bebek:kıssssssssssssslarr benide alın listenize adet tarihimm 26 eylüll. 2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim bu ayy allahın izniyle tekrar hamile kalıp bebeğime saglıklı bi şekilde kavusmak istiyom. allah gönlümüze göre versinn hayırlısı olsun
hadi hayırlısı inşşşş hamişsindirarkadaşlar hesaplayıcılar günümü 2 eylül bense 4 eylül hesaplıyorum karnım gergin akıntılar arttı dua edin de hamile olayımbilmiyorumkismile
hg canım hayırlısı olur inşş :Saruboceq:ßiraz geç kaLmışım beNide ekLeyin : )
13 eyLÜL..
canım yerleşme kanaması olabilir..hadi hayırlısı inşşşşşş:Saruboceq:6 eylül kızlar benim tarih
1 eylülde lekelenmem oldu geçti
bi fikriniz var mı sizce nedir?
beni de ekleyin listeye güzel haberlerle gelirim inşallah...
aminnnnnnnnn canım aminnnnnn.emeğine sağlık canımmmmmmmma.s.hayırlı geceler arkadaşlar
bugün Mübarek Cuma günü. Rabbimize dualar edelim inşallah.
Allahım bu mübarek ayın son cumasına eriştirdin şükürler olsun. "Sen olmasaydın Alemleri yaratmazdım"dediğin Efendimizin hürmetine,Bu mübarek Cuma gününün, tutulan oruçların,kılınan namazların, edilen duaların, yapılan hatimlerin,okunan yasinlerin hürmetine, sana Efendimizin duasıyla sesleniyor ve sığınıyoruz, burada isteyen ve bekleyen bütün kardeşlerimize zahmetsizce bu ay da bebeklerini nasip eyle... Sen Rahman ve Rahimsin.Sen ol dedin mi herşey olur Allahım sana sığındık ne olursun duamızı katında kabul buyur...Amin... Ecmain...
hakkında hayırlısı olsun inşşşş.bir hamiş haberi daha alırız inş senden:CüvCüv:mrblar benide ekleye bilirmisiniz 23 eylül ve 5.deneme hayırlısııı hepimise
hayırlısı inş canım.güzel haberlerini beklerizz:CüvCüv:Kıslar beni de ekleyin 8 eylül bu ay ilk deneme pek umutlu değilim ancak bazı belirtiler var gibi..
ßugün rüyamda öyLe güzeL uçuyordum ki : )
Rüya taßirLerine baktM hayır mış seviNçmiş..
İnş gerÇEk hayatta da seviNçten uÇArıM:CüvCüv:
teşekkürler canım :1hug: senin SAT 1 eylül yazıyor yokmu daha bi gelişme?
insallah canim.ben 10 yillik evliyim.1 tanede oglusum var 8 yasinda.oglum 1 yasindayken basladik calismalara kardesiyle büyüsün istedik ama olmadi 3 düsük ,1 asilama,iki tüp bebek denemem oldu 7 sene icinde.son bir yildir istemiyordum bebek korunmustuk.simdi yeniden basladik calismalara ,bu ikinci denemem,bakalim hayirlisi olsun diyorum.rabbim isteyen herkese versin.[/QUOT
anlıyorum allah gonlunuzegore versın..olmazsada uzulme cunku bır tane var oda onemlı hıc olmayanları dusun bırde ınsallah olur ama tabıkı..yasın kac?oda etkılı olabılır
arkkadaslar merhabalar.erken döllenme hakkında bılgınız warmı?adetten bıkac gun sonra hamıle kalanınız yada dyumlarınız varmı acaba.yardımcı olabılırmısınız
canım normalde benim adetim 8 eylül ama doktorum 31 ağustosta gel kan tahlili yapalım dedi. ve yaptı. progesterona baktılar.9 küsür çıktı. 15 üzeri olsaymış gebelik ihtimali,ama 1den az olsaydı gebelik olmadığı kesin olurmuş. ben pek birşey anlamadım ama doktorum sonuç çok güzel umutluyum senden dedi bakalım inşallah vardır bişilerbugünlerde kasıklarımda ağrı ve akıntım çok fazla.senin son durum nedir
kızlarrr benim de yarın adet günüm..inş hayırlısı olurrrr...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?