Kızlar,bugün döngümün 13.günü.
11.günü ovulasyon testi yapmıştım.2.çizgi diğerine göre silik çıkmıştı,dün yapmadım.Az önce yaptım ve T çizgisi diğerine çok çook koyu oldu.Şimdi bizim bu gece çalışma yapmamız lazım demek dimi?
Yani bu teste göre birkaç gün içinde yumurtlıcamm...Ay böyle görünce bile çok heyecanlandım ya çok komiğim:))
Kızlar,bugün döngümün 13.günü.
11.günü ovulasyon testi yapmıştım.2.çizgi diğerine göre silik çıkmıştı,dün yapmadım.Az önce yaptım ve T çizgisi diğerine çok çook koyu oldu.Şimdi bizim bu gece çalışma yapmamız lazım demek dimi?
Yani bu teste göre birkaç gün içinde yumurtlıcamm...Ay böyle görünce bile çok heyecanlandım ya çok komiğim:))
evt canım benim bildiğimde öyle sen bugün de yarında bol bol çalışın..belki yarınki tutar die garantiye alın :kedi::kedi:
hadi hayırlısı canım benim sana iyi yumurtlamalar:)) kaliteli yumurtlamar:)) bol çalışmalar kolay gele:))))delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Kızlar merhabaa,
Benim de günüme 3 gün kaldı hesaplayıcıya göre.. Sormak istediğim bikaç şey var kıslar. Cevaplarsanız çok sevinicem. 1. Ben doğum kontrol hapıyla korunuyordum adetimde bugüne kadar hiç aksama olmadı geçen ay 12 ağustos da regl oldum ve yeni hapa başlamadım hesaplayıcılara göre de 8 eylül yeni regl tarihim. Bu hesaplayıcılarda hap kullanmış olsak bile birşey fark etmez değil mi?? Birde bugün yumurtlamadan sonraki 11. günüm sabah test yaptım. Testte 2. çizgi var ama çok çok çok zor belli oluo.. Yani çok dikkatli bakınca.. Bunun bi anlamı var mı sizce.. Bir de kasığım ve belim benim de çok ağrıo.. Bazen hafif ağrılar oluo ama bazen de çok sancılı.. Göğüslerimde şişlik yok ama sanki damarları daha belirgin.. Son olarak bu hapları bıraktıktan sonraki ilk ay hamile olma ihtimali var mı kiiii??
Merhaba arkadaşlar beklemediğim adet tarihim 4 eylüldü yani dün.2 eylülde kan testi yaptırdım negatif çıktı.normalde her ay düzenli adet gören ve mutlaka adet başlangıcı sabah olan biriiyim.Dünden beri gelmedi.yani iki gün gecikti.belki psikolojik olarak gecikmiştir.Sonuçta kan testi güvenilir bir sonuç veriyor.Heveslenmeyim diyorum ama içim içimide yiyor acaba idrar testi yapsammı diye yoksa beklesem mi?sizler ne diyorsunuz?Bu arada ağrım,sancım vs yok.Yani adet olucağıma dair bir belirtim yok şimdilik.
canımcım kan testi adet günüden 4 5 gün önce kesin sonuç veriyo.ama yumurtlama gününden sora hamile kalmış oldunu düşünürsekte çıkmayabilir çünkü illaki yumurtlama gününde olcak deiğil.sacede o günlerde olma sansı daha yüksek .bi kaç gün daha bekle gelmezse adetin tekrardan yaptırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?