Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

selam hanimlar
galiba bu ay benden bi hayir yok.iftardan sonra öyle bi agirlik cöküyoki, hic bi icraat olmuyo valla.
yinede yumurtlama günlerimde zorlucam kendimi.hadi bakalim hayirlisi.

Bunları Kopyaladım Şimdi Akşamda Hayatıma Yapıştıracam :kedi:
Bu Arada Adet Tarihimizde Aynı bayanssulusmile

hadi bakalımmm canım benimmmm
akşama çok işimiz varrrr

eşimle akşam için şimdiden planlar yapıozz yaa
ne kadar ayıppp töbe töbe oruç oruççç:jeyyar:

selam hanimlar
galiba bu ay benden bi hayir yok.iftardan sonra öyle bi agirlik cöküyoki, hic bi icraat olmuyo valla.

aaaaaaaaa canımmm uyumakkk yok her daim yola devammmm lütfennn
sen uyursan eşinn ne yapsın sen onu uyanık tutman lasımmm
lmaz:lmaz:

valla aynı bende iftardan sonra bayılıveriyorum...bende yumurtlama günlerimde çalışıcam napimzemuszemus

10.gün başla....adetine 8 gün kalaya kadar gün aşırı ilişki

ben baktım da 11.gün baslamışız ,iyi gec kalmamışız

İnşallah Sadece Benimki Değil Hepimizinki Gelir :Saruboceq:

Evt Daha Çok Yeniyim Ben :kedi:

ayy evet ne kadar erkennnnnn ,neden bu kadar erkenden ıstedın özel degılse..
benım ıkı yıl olucak hala düşünüyorum erken mı dıye ohaoldumsmile

canım akşama fındık badem üzüm olan bi kuruyemiş tabağı hazırlamayı düşünüomm
yanında bide sert bi kahve hazırlıcammm kocişeeee
işe yarar inşşş kaydirigubbakcemile3

sert kahve ıcmıyor benım kocam :gitme:
ben içiyorum bana dıyor nasıl ıcıyorsun dıye..
artık fındık fıstık bal badem ,ne bulduysak aklinialirimsmile

Bunları Kopyaladım Şimdi Akşamda Hayatıma Yapıştıracam :kedi:
Bu Arada Adet Tarihimizde Aynı bayanssulusmile

evett üçümüzünde aynı ,ınsallah hemencık konarlar göbegimize :CüvCüv:

selam hanimlar

valla aynı bende iftardan sonra bayılıveriyorum...bende yumurtlama günlerimde çalışıcam napimzemuszemus

durmak yokkk ,uymak yok ,yorulmak yok lmaz: kaydirigubbakcemile3

bende yorgun oluyorum ama bı basladı mı devamı bırsekılde gleıyor aklinialirimsmile :kedi:

hadi bakalımmm canım benimmmm
akşama çok işimiz varrrr

eşimle akşam için şimdiden planlar yapıozz yaa
ne kadar ayıppp töbe töbe oruç oruççç:jeyyar:

Kesinlikle Çok İşimiz Var'da Nedense Gözüme Çok Büyüyo Hergün Hergünn Püfffff :1ninca:
Enerji İçeceğimi Alsam Ne Yapsam -tatlicadiarzu-

inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq:

Aslında Çok Erken Bende Farkındayım Fakat Yaşım 26 Çocuğumla Aramda Çok Yaş Farkı Olsun İstemiyorum bilmiyorumkismile
İnsan Hergeçen Gün Biraz Daha Ağırlaşıyo Yaşlanıyo Şimdi Yapmazsam İlerde Daha Zor Gelebilir Sorumluluk Almak akannehir
Birde Anneme Babama Bişey Olmadan Onlarda Görsünler İstiyorum Çocuğumu
Hatta Annem Büyütsün İstiyorum Torununu Ben Çalışıyorum'da :1ninca:

kızlar 10. 12. ve 14.günleri değerlendirdik bugün bişey yapmıcaz yarın 16. ve 18.günüde değerlendirip beklemeye başlıcam pek umutlu değilim ama inş bu sefer başarmış olabilirim.
çok stresliyim bu aralar bebek olayı aklıma bile gelmiyor sadece günleri değerlendiriyoruz.
umarım işe yarar:Saruboceq:

bizim 23 ağustosla 5 ekim arası çalışma saatleri o zaman bilmiyorumkismile offf ya ramazandada öyle zorki kızlar eşime buna ikna etmek çok zor geceler çok kısa haliyle oda çok haklı yani boshayallersmile

bizim 23 ağustosla 5 ekim arası çalışma saatleri o zaman bilmiyorumkismile offf ya ramazandada öyle zorki kızlar eşime buna ikna etmek çok zor geceler çok kısa haliyle oda çok haklı yani boshayallersmile

Evt Yaa Gerçekten Çok Zor Dün Ayaklarım Havada Uyuya Kalmışım 1 Saat Resmen Uyuyarak Duşa Girdim :1closedeyes:
Benim Eşim Tarafından Sorun Yok O Çok Memnun Bu Durumdan Ama Ben Daha Şimdiden Cortlamış Durumdayım kaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum al bendende o kadar kaydirigubbakcemile3 ama malesef bende vajinal enfeksiyon var malesef benm için çok zor oluyor :1no2:

aynen katılıyorum al bendende o kadar kaydirigubbakcemile3 ama malesef bende vajinal enfeksiyon var malesef benm için çok zor oluyor :1no2:

Çok Geçmiş Olsun Canım Yaa Acımı Çekiyosun Yoksa Bide bilmiyorumkismile
Eğer Öyleyse Senin Durumun Daha Kötü :gitme:

Çok Geçmiş Olsun Canım Yaa Acımı Çekiyosun Yoksa Bide bilmiyorumkismile
Eğer Öyleyse Senin Durumun Daha Kötü :gitme:

çok acı olmuyorda acayip kaşıntı meydana geliyor delirtecek beni bi gün ilaç kullanıyorum işte ilaçta olmasa çekilecek gibi deil evden çıkamazsın yani kaydirigubbakcemile3

çok acı olmuyorda acayip kaşıntı meydana geliyor delirtecek beni bi gün ilaç kullanıyorum işte ilaçta olmasa çekilecek gibi deil evden çıkamazsın yani kaydirigubbakcemile3

hiii kaşıntı daha fena yaa aiyy düşünsene ilişki sırasında başladığını tepikler atarım valla ben öyle bi durumda kaşıntıya hiç tahammülüm yok kaydirigubbakcemile3

hiii kaşıntı daha fena yaa aiyy düşünsene ilişki sırasında başladığını tepikler atarım valla ben öyle bi durumda kaşıntıya hiç tahammülüm yok kaydirigubbakcemile3

evet bazen kaşına kaşına yara yapıyor bu enfeksiyonda hamile kalmama engel deildir umarım canım ya bundanda korkmuyor değilim yani

evet kızlar ya şu yastık altında 1 saat yatma olayı çok zor oluyor gözünü acar acmaz gece yarısı abdest almak falan zor oluyor bari deyse bide boşaysa boşuna çekmiş olurum o bacak ağrılarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…