Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

amin inşallah. çok soru sordum ama birşey daha sormak istiyorum.
adet dönemleri düzenli olduğunda ovulasyon dönemleri de hep aynı zamanlar da mı oluyor yoksa her ay değişken midir bilgin var mı?

ınsallah olur ..benım de belım cok agrıyor sankı hasta olucam gıbım :sinifsinif:

melısdenız işlem tamam mı kız aklinialirimsmile

amin inşallah. çok soru sordum ama birşey daha sormak istiyorum.
adet dönemleri düzenli olduğunda ovulasyon dönemleri de hep aynı zamanlar da mı oluyor yoksa her ay değişken midir bilgin var mı?

Ne demek canım tabiki sor keşke yardım edebilsek birbirimize...
Vallahi canım bildiğime okuduğuma göre her ay yumurtlama günün değişebiliyor yani beklediğinden çok erkende çok geçte olabiliyor.O yüzden bu testleri kullanıyoruz ki o günü yakalayıp çalışma yapalım Allah ım da nasip ederse bebişlerimiz gelsin...
Bu güne bağlı olarakta adetimizde bir kaç gün öne ya da geriye gidebiliyor işte

iste kizlar benim ovulasyon testim cift cizgiiii
yani yumurtladigim gun

hoşgelidnn amin
ınsallah olur ..benım de belım cok agrıyor sankı hasta olucam gıbım :sinifsinif:

melısdenız işlem tamam mı kız aklinialirimsmile
dünden iş bitiii sendenn:teytey:

ekim ayı buradan devam ediyor???
kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/390406-ekim-ayi-adet-gununu-heyecanla-bekleyenler-buyurun-birlikte-bekleyelim-2.html

canim ya bende prosürdeki gibi yapmadim 26 gun surdugu icin 13. gun benim yumurtlama gunum ve sol kasigim da muthis agri vardi bide ben urbia dan baktim tam yumurtlama gunumdu testide bakin cift cizgi bakalim yumos tuttumuuuu

canim ya bende prosürdeki gibi yapmadim 26 gun surdugu icin 13. gun benim yumurtlama gunum ve sol kasigim da muthis agri vardi bide ben urbia dan baktim tam yumurtlama gunumdu testide bakin cift cizgi bakalim yumos tuttumuuuu

Evet canım ona bakmamak en iyisi çünkü bu yumurtlama günü her ay değişebiliyor o yüzden ztn bu testleri kullanıyoruz ya...İnşallah tutmustur canım hem calısın hem bol bol dua edin...Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah

yoo 6yı loduu evlenelii 25 agostosdaa sumak....biz korunduk hep yasminleeeşmdieded istyom işte:9

ekimde ben bekliyorummguclubacismile

oo masallah kız ,yasın kucuktu mu bekledın .

ben hep derdım 3 yıl olsun ıkı yılda pes ettım delı gıbı cocuk ıstıyorum şu an sempatiksalakcinni

yasımın kucuk oldugunu dusunsemde -tatlicadiarzu-

oo masallah kız ,yasın kucuktu mu bekledın .

ben hep derdım 3 yıl olsun ıkı yılda pes ettım delı gıbı cocuk ıstıyorum şu an sempatiksalakcinni

yasımın kucuk oldugunu dusunsemde -tatlicadiarzu-
24 yaşında evlendim...şuanda 29 gircem ekim 13 inşaşalh:)

yoo yaa istemedim bebek fikribeni korkuutuyodu bide yenii evliiym derken zamn hop geçtii....

sen kaçyılık yaşş 30 muuyerimseniben

kızlar benim de adet günüm 12siydi ama 10nda hastalandım. vwe normalde 5-6 gün yogun sürer sonra da 8güne kadar da temizlenmezdim bu aysa 4 gün sürdü ve şimdi bitmek üzere.normal mi sizce? yada neden olabilir?

24 yaşında evlendim...şuanda 29 gircem ekim 13 inşaşalh:)

yoo yaa istemedim bebek fikribeni korkuutuyodu bide yenii evliiym derken zamn hop geçtii....

sen kaçyılık yaşş 30 muuyerimseniben

ayy buradayım :))

yok ya ben küçüğüm 26yım ben

24te evlendım ,ıkı sene olucak bır ay sonra 26 ıste

hep 3 yıl olsun 27 hamıle kalayım 28 de bebegım olsun ıstedım ama cok ıstıyorum su an

ınsallah aratmaz Allah'ım bızı bekletmez 27 yasıma kadar :Saruboceq:

30 mu gosterıyorum kız oradan naniknanik

ya bız 2 yılda pes ettık o kadar laf duymaya sen ıyı dayanmışsındır he kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…