Hepimize az çok oluyor bu adet düzensizliği.Ama eğer testin sayıca fazla olursa 10.gün falan başlar yaparsın.Allah ın izniyle bulursun yumurtlama gününü.
Düşün benim sadece 5tane testim vardı biri bile benim için çok önemliydi ve ben 31günde bir adet olduğum için testte 14.gün başlayın yapmaya diyordu ama ben 13.gün gördüm koyu çizgiyi az kalsın kaçırıyordum ama tam yetti testlerim çok şükür.Dilerim sen de fayda bulursun.Ve dilerim Rabbim yüzümüzü güldürür:Saruboceq:
Aynısını ben de düşündüm ve nettende araştırdım ama kimse kesin bişi söyleyemiyor tabii.Bu ayda ağrım çok oldu dedim acaba yumurtlayamadığım için mi böyle falan yazdım yine felaket senaryoları kendime bol bol.Olsun canım zamanı gelmişse onun olacağı varsa her pozisyonda olur o sen merak etme
amin inşallah. çok soru sordum ama birşey daha sormak istiyorum.
adet dönemleri düzenli olduğunda ovulasyon dönemleri de hep aynı zamanlar da mı oluyor yoksa her ay değişken midir bilgin var mı?
iste kizlar benim ovulasyon testim cift cizgiiiimerhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye giremedim. bu ay hamile kalan var mı acaba? ben bugün adet oldum bu ay da olmadı. bir de arkadaşlar ovulasyon testinden bahsetmişler bunu nerden temin edebilirim acaba bilgisi olan paylaşabilir mi?
hoşgelidnn aminselam bayanlar bu forumda yeniyim o kadar güzel dualar edilmişki rabbim inşallah dualarınızı kabul eder bende eylül adetini sabırsızlıkla bekliyorum, bakalım hayırlısı olsun artık ,adet günlerim düzensiz ama
22 eylül (4. deneme) ortalama bir gün işte
dünden iş bitiii sendennınsallah olur ..benım de belım cok agrıyor sankı hasta olucam gıbım :sinifsinif:
melısdenız işlem tamam mı kız aklinialirimsmile
canim ya bende prosürdeki gibi yapmadim 26 gun surdugu icin 13. gun benim yumurtlama gunum ve sol kasigim da muthis agri vardi bide ben urbia dan baktim tam yumurtlama gunumdu testide bakin cift cizgi bakalim yumos tuttumuuuuHepimize az çok oluyor bu adet düzensizliği.Ama eğer testin sayıca fazla olursa 10.gün falan başlar yaparsın.Allah ın izniyle bulursun yumurtlama gününü.
Düşün benim sadece 5tane testim vardı biri bile benim için çok önemliydi ve ben 31günde bir adet olduğum için testte 14.gün başlayın yapmaya diyordu ama ben 13.gün gördüm koyu çizgiyi az kalsın kaçırıyordum ama tam yetti testlerim çok şükür.Dilerim sen de fayda bulursun.Ve dilerim Rabbim yüzümüzü güldürür:Saruboceq:
ekim ayı buradan devam ediyor???
kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/390406-ekim-ayi-adet-gununu-heyecanla-bekleyenler-buyurun-birlikte-bekleyelim-2.html
Arkadaşlar şuan şoktayım.
13 eylülde düşük yaptım 5 haftalık.
şuan test yaptım pozitif çıktıııııııııııı..
Sevinemedim ama
korkuyorum.
Nolur bişeyler söleyin
him olabulur calisma oldu iseeeee canim hakkinda hayirlisi olsunnn uzme kendini heyecan yapmaaa emii bebsin tutunsun sanaaaheyecandan ne yazdığımı bilmiyorum ki :)
13 ağustos dicektim
hoşgelidnn amin
dünden iş bitiii sendenn:teytey:
yoo 6yı loduu evlenelii 25 agostosdaa sumak....biz korunduk hep yasminleeeşmdieded istyom işte:9benden de tamam :)
ya bırsey sorucaktım gercekten 6 yıllık evlı mısın yoksa tanıstıgınızdan berıyı mı yazdın
ekimde ben bekliyorummguclubacismilehttp://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-bekleyenler-buyurun-birlikte-bekleyelim.html buyrun canim ekim ayi adet tarihi bekleyenler
canim ya bende prosürdeki gibi yapmadim 26 gun surdugu icin 13. gun benim yumurtlama gunum ve sol kasigim da muthis agri vardi bide ben urbia dan baktim tam yumurtlama gunumdu testide bakin cift cizgi bakalim yumos tuttumuuuu
yoo 6yı loduu evlenelii 25 agostosdaa sumak....biz korunduk hep yasminleeeşmdieded istyom işte:9
ekimde ben bekliyorummguclubacismile
24 yaşında evlendim...şuanda 29 gircem ekim 13 inşaşalh:)oo masallah kız ,yasın kucuktu mu bekledın .
ben hep derdım 3 yıl olsun ıkı yılda pes ettım delı gıbı cocuk ıstıyorum şu an sempatiksalakcinni
yasımın kucuk oldugunu dusunsemde -tatlicadiarzu-
24 yaşında evlendim...şuanda 29 gircem ekim 13 inşaşalh:)
yoo yaa istemedim bebek fikribeni korkuutuyodu bide yenii evliiym derken zamn hop geçtii....
sen kaçyılık yaşş 30 muuyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?