Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

Allahım hayırlı evlat nasip etsin canım
ikinize de sağlık versin.

eee sen hamişş olmak için özel bişiler yaptın mı?

canım değerlendrimek için bi kaç gün ölçüm yap
sapma varsa o zaman anlarıs

ama bende ölçtüm bugün 36.2
kalktım salona geldim tel ile konuşmaya başladım yine aynı
bende 5 dk bişi deiştirmedi yani...

oh ne güzel opuyorumnanaktan en hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalırsın o zaman inşallah :CüvCüv:

üzülme canım
ekim de de birlikteyisssvereliniortak
Allah sağlık verdikçe:

:CüvCüv: Bİ GÜN MUTLAKA HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ :CüvCüv:

ah ne kadar sevindim gözün aydın alkisalkisalkisopuyorumnanaktan güzel haberlerinin devamını bekliyoruz :1hug:

Of kızlar ya ben bu foruma takıldıkça iyice sabırsızlanıyorum.eyvahedigeldismile 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum. kafamı dağıtmak ve 1 yılın yorgunluğunu atmak için 1 hafta antalyaya kaçmaya karar verdik.sositososito
hem kafamı gebelikle meşgul etmemiş olurum. ama yinede orada nete girebilirsem yazarım, çok dayanamam :) döndüğümde hepinizden güzel haberler almayı umut ediyorum. hem belki bende güzel haberlerle dönerim. Hepinizi öpüyorummmmopuyorumnanaktan

ayy kızlar cok tesekkür ederim hepinize :)) Nasıl karmasıgım nasıl garibim anlatamam...2. ay da olması bizi cok mutlu etti...Şu mübarek cuma saati inşallah rabbim isteyen herkese evlat verir:Saruboceq:
Randevu bu akşam 7' de...Güzel haberlerle dönerim inşallah size..
Bu arada Mervecim ben adetim gecitigi günden beri atesimi ölcüyorum...15 eylül de basladım..Sabah hiç kalkmadan baktım 36.7, gece de ölçtüm aynısı yine..Sonra dün sabah ve gece yine ölçtüm bu sefer 37 cıktı..Bu sabahta baktım 36.8..Ayaklarım buz gibi...Vücudumda garip seyler oluyo bunu hissedebiliyorum..Galiba bu ısı artması denen sey dogru...

Tebrik ederim canım.:lepi: Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin. aminn

tebrikler gülesram çok sevindimkaydirigubbakcemile5
ALLAH isteyen bütün arkadaşlarımızada nasip etsin inş amin

Çok sevindim canım,süper bir haber bukaydirigubbakcemile5

Bugünde doktor sonrası gel yine ver haberlerini...

Allahım hayırlı evlat nasip etsin canım
ikinize de sağlık versin.

eee sen hamişş olmak için özel bişiler yaptın mı?

Kuzucum ben bir tek yumurtlama gunumu takip ettim..Ve hep böyle internette su tarihlerde arası hamilelik ihtimali %99 denen günlerin sadece birinde birlikte olduk eşimle..Tarihi hiç unutmuyorum..02.Eylül...Bana nette verilen tarihler 31 Ağustos-03 Eylül arasıydı..Bi de illa bebek olucak diye dusunmedim..Tamam o gun olsun diye aramızda bişeyler istedim ama sanki bebek için diilde her zamanki birleşmeymiş gibi davrandık..Yemek içmek konusunda hiç bi şey yapmadım...

Ne güzel tatile gidiyosun..Olabildigince kafanı bosaltmaya bak emi arkadasım...Hersey öne beyinde baslar..Yaradana sıgın..Bu arada havuzda denizde kendini üşütme sakın a.s
İnşallah rabbim gönlüne göre verir..:Saruboceq:

Hamile olan insanın vucut ısısı yukselir kıslar
günüm gecitginden beri ben sabah akşam ölçüyom 36.7 nin altına dusmedi..Hatta dun gece 37 oldu...Bide dun akşam hamile oldugumu ögrendim..

selam kızlar uzun zamandır forma gıremıyodum bı gırdım ve maŞALLAh bı suru hamiş gordum hepıcığınıze hayırlı olsun arkadaşlar.olmayan arkadaşlarımıda en kısa zamanda hayırlı bebişler dılıyorum şu mubarek cuma vaktınde aminnnnnnn.uzun lafın kısası bende dun ılk defa doktora gıttım ve bebek kesesini gorduk henuz kesesi oluşmuş ayrıca doktor da vitamin hapı verdı ve ona başladım şımdılık ıyı gıdıyomuş gunluk yaşantına devam edebılırsın dedı şimdilik benden ve bebişten bu kadar:))sevgilerimleeee

üzülmeyin ama ya bak bizde üzülüyoruz burda. hiçbirimiz ümitsiz vaka değilizzzz lmaz:
durmak ypk yola devamzemuszemus

yok yok üzülmek yokkkkk :)))) sadece biraz farklı oldu diğer aylara göre çok ağrım oldu nedense :s durmak yok yola devam
kaydirigubbakcemile5

allah isteyen herkese nasip etsin bende geçen sene bu ayda hamile kalmıştım düşükle sonuçlanmıştı 4 ay aradan sonra çalışmalara başladık bu ay bende çok istiyorum artık olsun diye rabbim hayırlısını versin inş.güzel haberlerimizi veriririz adet tarihim 20 eylül bakalım heray böyle umutlanıyorum sonra da üzülüyorum inş.bu ay herkese şans getirir. hamile olmak dileğiyle .... :)

kıslar daha 3 günüm war ama dayanamadım öğle arası gidip test yaptım negatifffff sanırım bu ayda olmıcak çook üzüldüm ama eşimde yanımdaydı belli etmemek için çoz zorladım kendimi gerçi daha 3 gün war ama yinede umudum bitti

günüm gecitginden beri ben sabah akşam ölçüyom 36.7 nin altına dusmedi..Hatta dun gece 37 oldu...Bide dun akşam hamile oldugumu ögrendim..
kizlar kulaktan ölcsem oluyormu simdi ölctüm 37°( ne dersinizzzzzzz:teytey:

bugün hemen gidip bi ateşölçer almalıyım :))
nasıl bi şey alayım hem ilerde olursa bebişimde kullansın istiyorum..şu kulaktan ölçerlerden alayım mı?

tebrik ederim canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…