Ben hamileyim.....Dün akşam test yaptım ve çift çizgi cıktı ama eşim o kadar saglamcıdır ki bugün doktora gidicez,onun agzından da duymak istiyormus...O kadar heyecanlıyım ki anlatamam...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kızlar dün adet oldum
Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan, yada 2. kez kimyasal gebelik geçiren varmı?
Kızlar ateş ölçme yönteminde önemli olan her sabah aynı saatte ve yerinden kalkmadan ölçmekmiş.
Dün ölçtüm ilk defa 36.4 açıkçası hamile olmadığımı düşünüyorum buna göre;sabah 07.30da yerimden kalkmadan ölçmüştüm.
Ama bugün saat 08.15di uyandım;artı unuttum ölçeceğimi yerimden kalktım 5 adım attım atmadım aklıma geldi geri gittim yatağa ölçtüm 36.6
Sizce bugün ölçtüğümün güvenilirliği kalmadı mı?
sonuclarımı aldım temız cıktı Allah'a sukur
hıc bır sorun yok ,sadece smear testımde kısmen ınflasmasyon gorulmus
mantar gıbı bırsey mı dedım hayır dedı ,daha basıt bırsey fıtıl verdı o kadar
ama gebelıgı onleyecek hıc bır sorunum yok horomonlarım her bır seyım duzgün,kistimde yokmuş ..
gebelıge hazırım :)
iki topikten birden yaznca hangisine yazdim hangisine yazmadim karistiriyorum bazen canim dunde bugunde test yaptim negatif cikti 18 eylul benim gunum ve agrilarim basladi alnimdada koca bir silvilce cikti ekim ayina adimi yadiracagim ama kirmizilari bekliyorum birde atesimde yuksek degil buda gebe olmadigimi gosteriyor kismet artik gelecek aya insallah
Ben hamileyim.....Dün akşam test yaptım ve çift çizgi cıktı ama eşim o kadar saglamcıdır ki bugün doktora gidicez,onun agzından da duymak istiyormus...O kadar heyecanlıyım ki anlatamam...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Tebrik ederim canım.:lepi: Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin. aminn
tebrikler gülesram çok sevindimkaydirigubbakcemile5
ALLAH isteyen bütün arkadaşlarımızada nasip etsin inş amin
Çok sevindim canım,süper bir haber bukaydirigubbakcemile5
Bugünde doktor sonrası gel yine ver haberlerini...
Allahım hayırlı evlat nasip etsin canım
ikinize de sağlık versin.
eee sen hamişş olmak için özel bişiler yaptın mı?
Of kızlar ya ben bu foruma takıldıkça iyice sabırsızlanıyorum.eyvahedigeldismile 10 gün nasıl geçicek bilmiyorum. kafamı dağıtmak ve 1 yılın yorgunluğunu atmak için 1 hafta antalyaya kaçmaya karar verdik.sositososito
hem kafamı gebelikle meşgul etmemiş olurum. ama yinede orada nete girebilirsem yazarım, çok dayanamam :) döndüğümde hepinizden güzel haberler almayı umut ediyorum. hem belki bende güzel haberlerle dönerim. Hepinizi öpüyorummmmopuyorumnanaktan
canım değerlendrimek için bi kaç gün ölçüm yap
sapma varsa o zaman anlarıs
ama bende ölçtüm bugün 36.2
kalktım salona geldim tel ile konuşmaya başladım yine aynı
bende 5 dk bişi deiştirmedi yani...
üzülmeyin ama ya bak bizde üzülüyoruz burda. hiçbirimiz ümitsiz vaka değilizzzzlmaz:
durmak ypk yola devamzemuszemus
yok yok üzülmek yokkkkk :)))) sadece biraz farklı oldu diğer aylara göre çok ağrım oldu nedense :s durmak yok yola devamkaydirigubbakcemile5
kizlar kulaktan ölcsem oluyormu simdi ölctüm 37°( ne dersinizzzzzzz:teytey:Hamile olan insanın vucut ısısı yukselir kıslar
günüm gecitginden beri ben sabah akşam ölçüyom 36.7 nin altına dusmedi..Hatta dun gece 37 oldu...Bide dun akşam hamile oldugumu ögrendim..
kizlar kulaktan ölcsem oluyormu simdi ölctüm 37°( ne dersinizzzzzzz:teytey:
Hamile olan insanın vucut ısısı yukselir kıslar
günüm gecitginden beri ben sabah akşam ölçüyom 36.7 nin altına dusmedi..Hatta dun gece 37 oldu...Bide dun akşam hamile oldugumu ögrendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?