malesef bende bekleyenledendim ama hayal kırtıklığına uğradım
selam kızlar bende bu sabah migde bulantısıyla uyandım oğluma yumurta yaparkenki cekitigim koku cok kötüydü miğdemi iyice agzıma getirdi.adetimde 3 gün gecikmişti dayanamadım test yaptım ikinci cizgi cok silikte olsa cıktı cok sevindim tabiki alt komsum hemsire ona gösterdim asırı silik cuma sabahı kan alayım senden aksamda sonucları getireyim dedi simdi sevinsem sevinmesemmi bilemedim arkadaslar dilerim hamileyimdir esimede kaliteli bir test ısmarladım getirsin ilk işim onuda yapmak olacak dilerim mevla isteyen cümle müslüman kıs kardeslerimin kollarını bos bırakmasın
silikte olsa hamissin canimbenim oda cikmadi ben adet tarihini bekliycem insallahhhselam kızlar bende bu sabah migde bulantısıyla uyandım oğluma yumurta yaparkenki cekitigim koku cok kötüydü miğdemi iyice agzıma getirdi.adetimde 3 gün gecikmişti dayanamadım test yaptım ikinci cizgi cok silikte olsa cıktı cok sevindim tabiki alt komsum hemsire ona gösterdim asırı silik cuma sabahı kan alayım senden aksamda sonucları getireyim dedi simdi sevinsem sevinmesemmi bilemedim arkadaslar dilerim hamileyimdir esimede kaliteli bir test ısmarladım getirsin ilk işim onuda yapmak olacak dilerim mevla isteyen cümle müslüman kıs kardeslerimin kollarını bos bırakmasın
selam kızlar bende bu sabah migde bulantısıyla uyandım oğluma yumurta yaparkenki cekitigim koku cok kötüydü miğdemi iyice agzıma getirdi.adetimde 3 gün gecikmişti dayanamadım test yaptım ikinci cizgi cok silikte olsa cıktı cok sevindim tabiki alt komsum hemsire ona gösterdim asırı silik cuma sabahı kan alayım senden aksamda sonucları getireyim dedi simdi sevinsem sevinmesemmi bilemedim arkadaslar dilerim hamileyimdir esimede kaliteli bir test ısmarladım getirsin ilk işim onuda yapmak olacak dilerim mevla isteyen cümle müslüman kıs kardeslerimin kollarını bos bırakmasın
Canım benim ya ağlama kıyamam bak ben de ağlarım yoksa:gitme:
İnşallah birbirimizn bu süreçte destekçisi oluruz yardım ederiz ve bebeklerimizi kucağımza sağlıkla alırız canımmmm:Saruboceq:
bir de canım sen kan testinde öğrendiğinde ne kadarlıktı ve değerin neydi?
ne güzel bir haber hayırlı olur inş
Canım inşallah hamilesindir;eşinin getirdiği testi yapta bize haber et emi...
canımmm:a015:ayy tutamıyorum kendimi cok duygusalım ben yaaa....
17 Eylül prş akşamı evde test yaptık pozitif cıkınca ertesi güne doktora gittik..Kan testine gerek yok dedi..Vajinal ultrasonda keseyi gördük..Olması gereken yerde gayet iyi dedi..Rahim duvarı cok kalınlaşmıs bu da dogal bir durumdur dedi...15 gün sonrasına randevu verdi..Kalp atıslarını duymak için..Ondan sonra testler baslıcakmıs...Şimdi o gunden beri dua ediyorum o minicik degerli varlıgımızın kalbinin pıt pıt attıgını görmeyi...cok sukur beni hiç üzmüyo merve teyzesi...ama annesi olarak ben cok korkuyorum..Yatakta saga sola dönerken az biraz evde iş yaparken..ay nolcak benim bu halimm...Bugünde giremedim sabahtan siteye calısma var dedi...Bi yalnız hissettim ki kendimi hiç sorma..Allahım nolur benim,Merve nin,tanıdıgm tanımadıgım bütün anne adaylarını bebişlerini koru,onları saglıkla kucagımıza almayı nasip et nolur yarabbim:Saruboceq:
kutlarım canım senide ve hamile olan tüm arkadasları
silikte olsa hamissin canimbenim oda cikmadi ben adet tarihini bekliycem insallahhh
canımmm:a015:ayy tutamıyorum kendimi cok duygusalım ben yaaa....
17 Eylül prş akşamı evde test yaptık pozitif cıkınca ertesi güne doktora gittik..Kan testine gerek yok dedi..Vajinal ultrasonda keseyi gördük..Olması gereken yerde gayet iyi dedi..Rahim duvarı cok kalınlaşmıs bu da dogal bir durumdur dedi...15 gün sonrasına randevu verdi..Kalp atıslarını duymak için..Ondan sonra testler baslıcakmıs...Şimdi o gunden beri dua ediyorum o minicik degerli varlıgımızın kalbinin pıt pıt attıgını görmeyi...cok sukur beni hiç üzmüyo merve teyzesi...ama annesi olarak ben cok korkuyorum..Yatakta saga sola dönerken az biraz evde iş yaparken..ay nolcak benim bu halimm...Bugünde giremedim sabahtan siteye calısma var dedi...Bi yalnız hissettim ki kendimi hiç sorma..Allahım nolur benim,Merve nin,tanıdıgm tanımadıgım bütün anne adaylarını bebişlerini koru,onları saglıkla kucagımıza almayı nasip et nolur yarabbim:Saruboceq:
canım dilerim hamileyimdir benim adet günüm 3 gün gecikti ve öle yaptım ben senin saırım daha var adet tarihine onu bekle hatta mümküğnse bir kac gün gecsin öle yap arkadasım
hayırlı olsun kaç haftalık hamişsiniz ne güzel keseyi de görmüş doktor
silik olupta hamile olmayan kimseyi görmedim..Hadi hayırlısı canımm yaahihoyyyt
kutlarım canım senide ve hamile olan tüm arkadasları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?