Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

canım benim tüm gün merakla senden gelecek haberi bekledim.
çok sevindim.hihoyyythihoyyythihoyyyt
Allah ikinize de sağlık versin...
bebişin heycanıyla bizi unutma. topike uğra:)
dualarını da bebek isteyenlerden esirgeme:Saruboceq:

insallah mucizen olmustur canım insallah hamilesindir. allahdan ümit kesilmez o nasip edecekse eder. bende cok okudum bu sitede bu durmda olup hamis kalan hele rahim filminden sonra hemen hamile kalan insallah öyle olurrr

teşekkür ederim iyi dileklerin için..Rabbim inş hepimize hayırlı evlatlar nasip eder..Çok saol..

ademarve seni gönülden kutluyorum inan cok sevindimmm allah isteyen herkeze ayni sevinci yasatsin saglikla mutlulukla bebegini kucagina al

ademerve dün çok merak ediyodum senin sonucunu ama şimdi öğrendim çok sevindim hemde benimki çifte sevinç oldu
dayanamadım ben de bugün test yaptım 2 çizgi çıktı.5 dk bile dolmadan çizgi belirginleşti.ama adetime 4 gün var.biz de bugün kan testine gidicez.çok heyecanlıyım.bu ay olmaz diye düşünüyodum
2.denememizdi.ilkinde olmayınca ümidi kesmiştim.
yine de inşallah adet olmayız.
resmini atıyorum şimdi.

Çok sevindim Hayırlı olsun Allah hayırlı hamilelik geçirip bebişini kucağına almayı nasip etsin canım . darısı bizim başımıza artık

kızlar ne dersiniz benim test hakkında.bugün kan testi yaptırcam inşallah testim yanlış değildir.

canım hayırlı olsun..bariz belli bence, çok sevindim senin adına..bunu bende görmek için neler vermezdim inan :))) Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş..

canım 2. çizgi çok net bence hamilesin ama günün gelmemiş daha bence hemen kan testi yaptır inşallah hamilesidir ve hemen bize haber olurmu canım ayy çok sevindim yaa bu günlerde çok hamile var inşallah bizimde göbişlerimiz dolar en kısa zamanda benimde 2. denemem ve bende çok ümitsizdim ama sizleri görünce ümidim arttı allahım sen dualarımızı kabul et yarabbim:teytey::teytey:

çok teşekkürler allah göbişlerinize mutluluk versin.
ama ben pek sevinemiyorum çünkü adet günüm daha gelmedi.yani yinede adet olabilirim .
işte erken test yapmanın olumsuzlukları.aslında adet gecmeden hatta kalp atımını duymadan hamileyim diyemeyiz.

testin değeri ne olursa olsun yinede kesinlik arzetmeyecek of beklemek ne zor
iş olacak,
akşam 5te tahlile gidicez.bakalım belki test de yanlış olabilir belli mi olur.
allah sana ve herkese hayırlısını versin bi de bana da.

merhabalar ben bu ay 19. regl olmam gerekiyordu 18 inde pempe akıntı 19 unda çok az kan gibi akıntı geldi .bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çift çizgiyi gördüm.sağlık ocağına gidip kan verdim yarın çıkacak sonucu.bu benim eğer olursa 3.gebeliğim diğer gebeliklerim kötü sonuçlandı maalesef. çok korkuyorum yine aynı şeyleri yasarsam diye benim gibi olanlarınız var mı?

west life umarim hamissindir bende cuma yi bekliyorum ama belirtilewrim cok yüksekk umarim hayal kirikligina ugramam allah isteyen herkeze versinnn

kis en kesin hamilesin bizim icinde duA ET hamislerin duasi kabul olur:)))

inş sizde hamilesindir Allah dualarımızı kabul etsin isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş ...AMİNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…