merhabalar ben bu ay 19. regl olmam gerekiyordu 18 inde pempe akıntı 19 unda çok az kan gibi akıntı geldi .bu sabah idrar testi yaptım ikinci çizgi silikte olsa çift çizgiyi gördüm.sağlık ocağına gidip kan verdim yarın çıkacak sonucu.bu benim eğer olursa 3.gebeliğim diğer gebeliklerim kötü sonuçlandı maalesef. çok korkuyorum yine aynı şeyleri yasarsam diye benim gibi olanlarınız var mı?
inşallah hayırlısı ile hamilesindir...Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
çok sağolun Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin.... insan burada kendini yalnız hissetmiyor.gebeliğim olsa bile sevinemiyorum ki gebeliklerim devamlı olmuyor o yüzden hep tedirginlik içindeyim
Bir sorun olmasın sende ?
çizgi silik
adamerve tebrık ederım cnım :)
cok sevındımm
yani burda bi arkadaşta 3 kere falan düşük yapmış dr.lar bilememiş ne sorunu olduğunu en sonunda bi dr. bilmiş perde varmış ondan düşük yapıyormuş sürekli onun gibi bi sorun dedim yani korkutmak istemem.. sorunun varmı onuda bilmiyorum..
bebişlerinis hayırlı olsun kıslar çoook sewindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınıs inşallah
peki kaçtane düşüğün var sebebi neymiş..?
2 tane .birincisi 6 haftalıkken düştü ikincisi 11 haftalıkken kalbi durdu
Kızlar ben geldim...
Müjdeyle geldim beta hcg değerim 98,2 çıktı.Yaklaşık 3haftalık hamileymişim....
Hala inanıyorum;kasıklarımın ağrısından da pek bişi anlayamadım kızlar....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,hepinize çok çok dua edicem canlarım...
canım benim tüm gün merakla senden gelecek haberi bekledim.
çok sevindim.hihoyyythihoyyythihoyyyt
Allah ikinize de sağlık versin...
bebişin heycanıyla bizi unutma. topike uğra:)
dualarını da bebek isteyenlerden esirgeme:Saruboceq:
çoook sevindim ne mutlu sana hayırlı uğurlu olsun kadir gecesi bebeğialkisalkisalkisopuyorumnanaktana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?