Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

inşallah hayırlısı ile hamilesindir...Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin

inşallah hayırlısı ile hamilesindir...Rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin

çok sağolun Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin.... insan burada kendini yalnız hissetmiyor.gebeliğim olsa bile sevinemiyorum ki gebeliklerim devamlı olmuyor o yüzden hep tedirginlik içindeyim

yani burda bi arkadaşta 3 kere falan düşük yapmış dr.lar bilememiş ne sorunu olduğunu en sonunda bi dr. bilmiş perde varmış ondan düşük yapıyormuş sürekli onun gibi bi sorun dedim yani korkutmak istemem.. sorunun varmı onuda bilmiyorum..

hımm anladım testlerim yapıldı bir şey çıkmadı çok şükür tabi bilemiyorum Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak insan gerçekten çok sıkıntılı dönemler geçiriyor

çoook sevindim ne mutlu sana hayırlı uğurlu olsun kadir gecesi bebeğialkisalkisalkisopuyorumnanaktana.s.

Amin canım benim Allah razı olsun çok sağol
Sizi unutmam imkanlı mı en özel seylerimi sizinle burda paylastım dert ortagımsınız siz benim her zaman...
Dualarmda daima sizlerle canım en kısa zamanda hayırlı gebeliklerle müjdenelersiniz inşallah:Saruboceq:

çoook sevindim ne mutlu sana hayırlı uğurlu olsun kadir gecesi bebeğialkisalkisalkisopuyorumnanaktana.s.

Ayy canım benim ya çook teşekkür ederim Allah razı olsun...
Evet Kadir gecesi bebeği oldu kendisi inşallah ama kasık ağrım ve kasılmam çok midem bile kötü olmaya başladı;şimdiden derin düşünceler aldı beni...

Dualarınızı eksik etmeyin canlar;benimde dualarım her daim sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…