Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Reglime 2 gün var göğüslerim acıyorrr şişti yani regl belirtileri başladı bu ayda hüsran sanırımmmmmmmmmmmmmm (((((((
hiç sormaa bende de aynı
dün gece başım ağrıdı hamilelik belirtisi diye geçti içimden ne olsa belirti sayıyorum kendime psikolojim bozuldu

kızlar hamile kalmanın yolunu kesin buldum şuan böyle olsak kesin hamile kalırız. ayağımızı sıcak tutuyoruz g.tümüzü başımızı iyice sarıyoruz, eğilmeye korkuyoruz ay ya bişey varsa diye ondan olmuyomuş bak hatuna

Eklentiler

• çingene_293094.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 31
ayyyy hiç güleceğim yoktu ilahi Allah senide güldürsün :)

Kız ben dün yataktan çıkmadım .

bencede koyulaşmış Allah'ımmmm burcu hamilesindir inşallah canım ya :) senin 2. olucak hayırlısıyla bu dimi?

1.yi kaybetmişti yanlş hatrlamıyosam. kürtaj olmştu 5. ayında sanki

1.yi kaybetmiştim evet 6.ayın içindeydik erken doğum yaptım yaşamadı tabi. Küveze girecek vakti bile olmadı doğar doğmaz öldü. Kızımda bir problem yoktu bende rahim ağzı yetmezliği varmış o yüzden rahim taşımadı ve açılmaya başladı. Farkedildiğinde 6 cm açılmıştı. Dönüşü olamadı o yüzden. Eğer şimdi herşey yolunda giderse 11 12. haftalarda rahim ağzı dikilecek ve ben hamilelik süresince yatmak zorunda kalacağım büyük ihtimalle. Kızlar ilk gebeliği olacak olanlar bu probleme dikkat etsin. Hamile kaldıktan sonra rahim ağzı ölçümlerinizi yaptırın. Allah korusun, o kadar uğraşıp çocuk sahibi olmaya çalışırken böyle bişeyle karşılaşmayalım

ben 3sene önce aldırmıştım bi tane. o zaman ben de o gruba giriyo muyum gerçi 3 aylık olması gerekiyodu demi
yok yok yani illa 3 ay değil belirli sebeplerden sonlandırılan gebeliklerde vücut hormonlarını düzenlemek için zamana ihtiyaç duyuyomuş yani o arada hormonlarınız hala hamile sanıyormuş kendini. o dönemde hamilelik için uygun şartlar zaten vücudunuzda olduğundan daha kolay hamilelik yaşabiliyorlarmış. bu sonlandırılan gebelikten sonra 7-8 ay içinde tekrar hamile kalınabiliyormuş. bu oranda fazla dediler.

ayy canım çok geçmiş olsun. işyernde de bi ark var onda da aynı durum var. bi de onun eşi de problemliymş. zorla olmş çocuk sonra onun rahim ağzı yetmezliğinden dolayı düşmüş :S onun da 6 aylkken falan olmş. doktora öyle bi problemi oldğnu söylemesine rağmen pek sallamamş. dikme işlemi falan yaplmamş. bi şey olmaz diye geçiştirmiş kızcağızı. 8senelik falan evli yaşı da küçük, erken evlenmş ama çopcuk yok hala

hee her türlü o gruba giremedim ben yani neyse kısmet :)

ay kurban olurum yaaa. ben şuan yazmayı geç kazıdım beynime.. olurda Allah'ım hamile kalmayı nasip ederse kesin kesin doktorumun beynini yerim ölçümleri yaptırtmak için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…