- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.961
1.yi kaybetmişti yanlş hatrlamıyosam. kürtaj olmştu 5. ayında sanki
Kız ben hiç kalmadım kizimdan sorayok çocuk için sormadım zaten hamilelik için sordum. 3 aylık dahi olsa bir gebelik yaşayan kadın sonrasında daha kolay hamile kalabiliyormuşta o yüzden yani
yok çocuk için sormadım zaten hamilelik için sordum. 3 aylık dahi olsa bir gebelik yaşayan kadın sonrasında daha kolay hamile kalabiliyormuşta o yüzden yani
hiç sormaa bende de aynıReglime 2 gün var göğüslerim acıyorrr şişti yani regl belirtileri başladı bu ayda hüsran sanırımmmmmmmmmmmmmm(((((((
hee öyle miymişşş. bi yeni bilgi daha aldık böylelikle
kızlar hamile kalmanın yolunu kesin buldum şuanböyle olsak kesin hamile kalırız. ayağımızı sıcak tutuyoruz g.tümüzü başımızı iyice sarıyoruz, eğilmeye korkuyoruz ay ya bişey varsa diye ondan olmuyomuş bak hatuna
ayyyy hiç güleceğim yoktu ilahi Allah senide güldürsünkızlar hamile kalmanın yolunu kesin buldum şuanböyle olsak kesin hamile kalırız. ayağımızı sıcak tutuyoruz g.tümüzü başımızı iyice sarıyoruz, eğilmeye korkuyoruz ay ya bişey varsa diye ondan olmuyomuş bak hatuna
Kız ben dün yataktan çıkmadım .kızlar hamile kalmanın yolunu kesin buldum şuanböyle olsak kesin hamile kalırız. ayağımızı sıcak tutuyoruz g.tümüzü başımızı iyice sarıyoruz, eğilmeye korkuyoruz ay ya bişey varsa diye ondan olmuyomuş bak hatuna
hormonlar hamileliği 9. aya kadar sürdürüyormuş (kürtaj,düşük vs.) o arada vücudun daha hazır oluyormuş.
bencede koyulaşmışAllah'ımmmm burcu hamilesindir inşallah canım ya :) senin 2. olucak hayırlısıyla bu dimi?
1.yi kaybetmişti yanlş hatrlamıyosam. kürtaj olmştu 5. ayında sanki
İnşallah canım :)))Kız ben hiç kalmadım kizimdan sorainşallah bu ay olur ins :)
yok yok yani illa 3 ay değil belirli sebeplerden sonlandırılan gebeliklerde vücut hormonlarını düzenlemek için zamana ihtiyaç duyuyomuş yani o arada hormonlarınız hala hamile sanıyormuş kendini. o dönemde hamilelik için uygun şartlar zaten vücudunuzda olduğundan daha kolay hamilelik yaşabiliyorlarmış. bu sonlandırılan gebelikten sonra 7-8 ay içinde tekrar hamile kalınabiliyormuş. bu oranda fazla dediler.ben 3sene önce aldırmıştım bi tane. o zaman ben de o gruba giriyo muyumgerçi 3 aylık olması gerekiyodu demi
1.yi kaybetmiştim evet 6.ayın içindeydik erken doğum yaptım yaşamadı tabi. Küveze girecek vakti bile olmadı doğar doğmaz öldü. Kızımda bir problem yoktu bende rahim ağzı yetmezliği varmış o yüzden rahim taşımadı ve açılmaya başladı. Farkedildiğinde 6 cm açılmıştı. Dönüşü olamadı o yüzden. Eğer şimdi herşey yolunda giderse 11 12. haftalarda rahim ağzı dikilecek ve ben hamilelik süresince yatmak zorunda kalacağım büyük ihtimalle. Kızlar ilk gebeliği olacak olanlar bu probleme dikkat etsin. Hamile kaldıktan sonra rahim ağzı ölçümlerinizi yaptırın. Allah korusun, o kadar uğraşıp çocuk sahibi olmaya çalışırken böyle bişeyle karşılaşmayalım
Evet öyle derler, ben de duymuştum.hee öyle miymişşş. bi yeni bilgi daha aldık böylelikle
yok yok yani illa 3 ay değil belirli sebeplerden sonlandırılan gebeliklerde vücut hormonlarını düzenlemek için zamana ihtiyaç duyuyomuş yani o arada hormonlarınız hala hamile sanıyormuş kendini. o dönemde hamilelik için uygun şartlar zaten vücudunuzda olduğundan daha kolay hamilelik yaşabiliyorlarmış. bu sonlandırılan gebelikten sonra 7-8 ay içinde tekrar hamile kalınabiliyormuş. bu oranda fazla dediler.
Yuhhhh bu ne bekızlar hamile kalmanın yolunu kesin buldum şuanböyle olsak kesin hamile kalırız. ayağımızı sıcak tutuyoruz g.tümüzü başımızı iyice sarıyoruz, eğilmeye korkuyoruz ay ya bişey varsa diye ondan olmuyomuş bak hatuna
ay kurban olurum yaaa. ben şuan yazmayı geç kazıdım beynime.. olurda Allah'ım hamile kalmayı nasip ederse kesin kesin doktorumun beynini yerim ölçümleri yaptırtmak için....ayy canım çok geçmiş olsun. işyernde de bi ark var onda da aynı durum var. bi de onun eşi de problemliymş. zorla olmş çocuk sonra onun rahim ağzı yetmezliğinden dolayı düşmüş :S onun da 6 aylkken falan olmş. doktora öyle bi problemi oldğnu söylemesine rağmen pek sallamamş. dikme işlemi falan yaplmamş. bi şey olmaz diye geçiştirmiş kızcağızı. 8senelik falan evli yaşı da küçük, erken evlenmş ama çopcuk yok hala
Yuhhhh bu ne be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?