- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #1.941
regl bitsin kontrol amaçlı bi doktora gidecegim,5 günlük sogan kürümü tamamlayacagım ,ovulasyon falan yapmayacagm akışına bırakıcam,elimden geldiğinde stres yapmamaya calışacagım hayırlısı bakalım sen :)ah kuzuumm sende bendensin :) benimde 3. günüm. herhangi bi ilaç kullanıcak mısın?
Gidiş yolu doğru ama sonuç yanlş çkıyo
Kız yanlış felan mi yapıyoruz ki
Ben fazla kafayı takmiyorum diyecemde adamın kafayı yiyorumaslında alınmaca darılmaca olmasın bende aynı sizin gibiyim zaten ama bizde çok uğraşıyoruz be.. bide kafaya takıyoruz uğraş babam uğraşş. bence ondan olmuyo. takmayalım diycem ama işte sanırım biz o kısımda bilgili değilizazcık hamarat olup dantel oda takımı örmeyi bileniniz olaydı skype falan takılır uzaktan teknolojik gün yapar motif gösterir örerdik :) bak bakıyım o zaman dert tasa kalıyo mu
hahaha alemsin yahuuaslında alınmaca darılmaca olmasın bende aynı sizin gibiyim zaten ama bizde çok uğraşıyoruz be.. bide kafaya takıyoruz uğraş babam uğraşş. bence ondan olmuyo. takmayalım diycem ama işte sanırım biz o kısımda bilgili değilizazcık hamarat olup dantel oda takımı örmeyi bileniniz olaydı skype falan takılır uzaktan teknolojik gün yapar motif gösterir örerdik :) bak bakıyım o zaman dert tasa kalıyo mu
ben 3. günümdeyim şuan zaten bitti biticek ilaç kullanmıycam bu ay ovu testini yapıcam. bu ayda olmazsa ovu testinide bırakıcam komple akışına bırakıcamregl bitsin kontrol amaçlı bi doktora gidecegim,5 günlük sogan kürümü tamamlayacagım ,ovulasyon falan yapmayacagm akışına bırakıcam,elimden geldiğinde stres yapmamaya calışacagım hayırlısı bakalım sen :)
aslında alınmaca darılmaca olmasın bende aynı sizin gibiyim zaten ama bizde çok uğraşıyoruz be.. bide kafaya takıyoruz uğraş babam uğraşş. bence ondan olmuyo. takmayalım diycem ama işte sanırım biz o kısımda bilgili değilizazcık hamarat olup dantel oda takımı örmeyi bileniniz olaydı skype falan takılır uzaktan teknolojik gün yapar motif gösterir örerdik :) bak bakıyım o zaman dert tasa kalıyo mu
haftaya iki tane dügünümüz var 4 gün boyunca buyrun gelin birlikte cekelim halaylarımızıFrzee ilkinilkin nisankralicesi eh madem hepimiz halayda iyiydiz orta bi yerde buluşup dalalım bi düğün salonuna iki halay çekip dağılalım bari
Ben fazla kafayı takmiyorum diyecemde adamın kafayı yiyorumadam artık ne zaman yapacaz onu bile söylüyorsun diyor
Bence de hamilesin canım yuppiiiBu da 10 dk sonraki hali biraz daha koyulaştı sanırım ya da ben koyulaşmış olarak görmek istiyorum :))
haydeeeeehaftaya iki tane dügünümüz var 4 gün boyunca buyrun gelin birlikte cekelim halaylarımızı
Kız oda olmuyor kie işte takmasan araştırmaz uğraşmaz adamında beynini yemezsin bacım
sen kullanıyormuydun ilaç canım önceden,hayırlısı inşben 3. günümdeyim şuan zaten bitti biticek ilaç kullanmıycam bu ay ovu testini yapıcam. bu ayda olmazsa ovu testinide bırakıcam komple akışına bırakıcam
2 gün bursada sonra boluda bursa yakın bursaya gel bacımhaydeeeeenerde çok uzak mı değilse geliyim ben. çaktırmadan iki halay çeker giderim pastaya gerek yok valla masrafsız hatunumdur ben
Bu da 10 dk sonraki hali biraz daha koyulaştı sanırım ya da ben koyulaşmış olarak görmek istiyorum :))
2 gün bursada sonra boluda bursa yakın bursaya gel bacım
bencede koyulaşmışAllah'ımmmm burcu hamilesindir inşallah canım ya :) senin 2. olucak hayırlısıyla bu dimi?
Reglime 2 gün var göğüslerim acıyorrr şişti yani regl belirtileri başladı bu ayda hüsran sanırımmmmmmmmmmmmmm(((((((
sen kullanıyormuydun ilaç canım önceden,hayırlısı inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?