Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ah kuzuumm sende bendensin :) benimde 3. günüm. herhangi bi ilaç kullanıcak mısın?
regl bitsin kontrol amaçlı bi doktora gidecegim,5 günlük sogan kürümü tamamlayacagım ,ovulasyon falan yapmayacagm akışına bırakıcam,elimden geldiğinde stres yapmamaya calışacagım hayırlısı bakalım sen :)

Gidiş yolu doğru ama sonuç yanlş çkıyo

Kız yanlış felan mi yapıyoruz ki

aslında alınmaca darılmaca olmasın bende aynı sizin gibiyim zaten ama bizde çok uğraşıyoruz be.. bide kafaya takıyoruz uğraş babam uğraşş. bence ondan olmuyo. takmayalım diycem ama işte sanırım biz o kısımda bilgili değiliz azcık hamarat olup dantel oda takımı örmeyi bileniniz olaydı skype falan takılır uzaktan teknolojik gün yapar motif gösterir örerdik :) bak bakıyım o zaman dert tasa kalıyo mu

Ben fazla kafayı takmiyorum diyecemde adamın kafayı yiyorum adam artık ne zaman yapacaz onu bile söylüyorsun diyor

hahaha alemsin yahuu

ben 3. günümdeyim şuan zaten bitti biticek ilaç kullanmıycam bu ay ovu testini yapıcam. bu ayda olmazsa ovu testinide bırakıcam komple akışına bırakıcam

önümüzdeki maçlara bakıcaz artk

Reglime 2 gün var göğüslerim acıyorrr şişti yani regl belirtileri başladı bu ayda hüsran sanırımmmmmmmmmmmmmm (((((((

Reglime 2 gün var göğüslerim acıyorrr şişti yani regl belirtileri başladı bu ayda hüsran sanırımmmmmmmmmmmmmm (((((((

benim de 3gün var. ara ara kasık ağrısı giriyo. dün akşam baya ağrıdı mesela sanki regl olucam gibi. tekrar geçti sonra. yemeğe misafrlerim vardı, baya da yoruldum. korktm acaba bi şey vardı da halt mı ettim kendmi böyle yorarak diye
psikolojim bozuldu kendmi dinlemeye çalışmaktan

sen kullanıyormuydun ilaç canım önceden,hayırlısı inş

iki kere bir ay arayla klomen kullandım. şimdi yine kullanmıyorum bi sonraki ay karar değiştirir kullanıtrım hahaha. zaten o yüzden fayda görmüyorum bence ama artık ilaç falan kullanamıycam ya. gencim daha o yüzden hemen ilaçlara sarılmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…