- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.261
Kızlar kan testini acilden falan verebiliyor muyuz? Sonuç çıkıyo mu hemen
bu ay son olacak inşallah :)devlette ertesi gün çıkıyor sonuçlar. ama özelde aynı gün birkaç saat sonra alabilirsin canım. zırt pırt kan testi yaptıran biri olarak gönül rahatlığı ile verebilirim bu bilgiyi
inşallah canım ya. ne içten söyledim bilseniz :) inşallah hepimiz için son testler olur ya...bu ay son olacak inşallah :)
bakalım inanıyorum bu ayinşallah canım ya. ne içten söyledim bilseniz :) inşallah hepimiz için son testler olur ya...
Kaldiramadim canım olmadı yaGwçen bi ark anlatmştı burda orda gördm ben de. Bi tarih.giriyomşsunuz sanırm bu hamilelik günlüğünü oluştururken. O tarihi silince galiba kalkıyomş. Öyle anlatmştu sanki
canını sıkma canım. bende ilk başta üzüldüm ama bitimde neler yapabilirim diye planlara başladım. üzülmenin hiç bir faydası yok. bomba gibi geri dönüş olacağını düşünüyorum :)Yine bana hüsran3 gün gecikme sonucu bugün muayyen gün
Kızlar test yaptım malesef olmadı bu ay sanırım certain diye bi test
Kzlar merhaba bu saatte yazyorm ama cok yorgundm uyuya kalmstm uyandm uyku tutmadı buraya yazym dedim . Hastahanye gttim cok tatlı bi bayan hocaydı arkadas tavsyesyle gttm bayagı bir ilglndi ve bana folik asit verdi bir ilac daha vardı suan evde degilm eve gdnce ismini yazarm ilacn hamile kalmyı kolaylstran hafif bi ilac dedi 5 gün kullanp kontrole gdcm tekrar. Bu ay olmdı galba bi dahaki ay inslh olur
Merhaba canlar bende varim..Kimse yok muu mayıs 2017 annesi olmak isteyen
benim arkadaslarımda korunuyordu.başka bir rahatsızlıktan doktora gitti ve ,ilaç yazdılar.doktor hamil olma ihtimalin varsa ilacı içme agır bir ilaç deyince geyik olsun diye test aldı VE SONUÇ POZİTİF. akıllarında hiç yookken hamile kaldı tabi ŞOK. bence istememek daha dogrusu kafasında olmayanlar hamile kalıyor. beynin bize oynadığı oyunlar burada okuyorum aynı belirti bendede oluyor :) gerçi rüzgar esse belirti sayacağız oda ayrı :):):):) özgür bırakmak lazım vucudu ama yapamıyoreeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?