Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kzlar merhaba bu saatte yazyorm ama cok yorgundm uyuya kalmstm uyandm uyku tutmadı buraya yazym dedim . Hastahanye gttim cok tatlı bi bayan hocaydı arkadas tavsyesyle gttm bayagı bir ilglndi ve bana folik asit verdi bir ilac daha vardı suan evde degilm eve gdnce ismini yazarm ilacn hamile kalmyı kolaylstran hafif bi ilac dedi 5 gün kullanp kontrole gdcm tekrar. Bu ay olmdı galba bi dahaki ay inslh olur

inşallah canım hayırlısı olsun

benim arkadaslarımda korunuyordu.başka bir rahatsızlıktan doktora gitti ve ,ilaç yazdılar.doktor hamil olma ihtimalin varsa ilacı içme agır bir ilaç deyince geyik olsun diye test aldı VE SONUÇ POZİTİF. akıllarında hiç yookken hamile kaldı tabi ŞOK. bence istememek daha dogrusu kafasında olmayanlar hamile kalıyor. beynin bize oynadığı oyunlar burada okuyorum aynı belirti bendede oluyor :) gerçi rüzgar esse belirti sayacağız oda ayrı :):):):) özgür bırakmak lazım vucudu ama yapamıyoreeeeeee

öyle de işte insan düşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…