- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.281
Kzlar merhaba bu saatte yazyorm ama cok yorgundm uyuya kalmstm uyandm uyku tutmadı buraya yazym dedim . Hastahanye gttim cok tatlı bi bayan hocaydı arkadas tavsyesyle gttm bayagı bir ilglndi ve bana folik asit verdi bir ilac daha vardı suan evde degilm eve gdnce ismini yazarm ilacn hamile kalmyı kolaylstran hafif bi ilac dedi 5 gün kullanp kontrole gdcm tekrar. Bu ay olmdı galba bi dahaki ay inslh olur
günaydın kızlaaarr :) dünki lh testim nerdeyse kontrol çizgisiyle aynı olunca değerlendirdik. bakalım bugünki lh testim ne diycek :) saat 11 buçuk 12 gibi yaparım artık. inşallah güzel bir gün olur hepimiz için :) yavaş yavaş konumuzdan hamile haberleride almaya başladık :) zamanla bizde haberlerimizi burdan duyururuz inşallah
günaydın kızlaaarr :) dünki lh testim nerdeyse kontrol çizgisiyle aynı olunca değerlendirdik. bakalım bugünki lh testim ne diycek :) saat 11 buçuk 12 gibi yaparım artık. inşallah güzel bir gün olur hepimiz için :) yavaş yavaş konumuzdan hamile haberleride almaya başladık :) zamanla bizde haberlerimizi burdan duyururuz inşallah
Hadi insallah canim kacinci gununde yumurtayi gordun ?
inşallah yaaaaa. önmzdeki ay olsun artık hepimizin
çok şaşırtıcıydı ama 6 gün adetim sürdü 7.günde baya belirgindi, 8.günde nerdeyse eşitti görselleri daha önceki konuşmalarımızda bulabilirsin gün gün attım. bugünde yapıcam 9. gün ama bakalım. bide ben pkolu olduğum için benim pek sağım solum belli olmuyo canım o yüzden sakın beni referans alma
Utanarak soruyorum ama lh nedir?
Utanarak soruyorum ama lh nedir?
yok canım neyine utanıcaksın. anamızın karnından kullanma klavuzumuzla çıkmadık bize doktordan, internetten falan öğreniyoruz :) lh: kadının yumurtlama döneminde oluşan yumurtalar tarafından salgılanan hormondur. bu hormon normalde vücudunda her zaman yumurta olduğu için her zaman bulunan bir hormondur ama yumurtanın çatlama süresine yakınken artış gösterir. sağlıklı bir yumurtanın çatlama sürecinde ovulasyon(lh)testindeki t çizgisi c çizgisiyle ya aynı oranda yada daha koyu olur. işte o gün çatlamanın olduğu gündür. o günde hamile kalma ihtimalinin olduğu gündür. işte bizde onu kontrol ediyoruz :)
prospektüs gibi açıklama yaptın valla helal olsun
ay napıyım canım hormonlar hormonlar.....kafayı yedik. bütün hotmonları nerden nasıl salgılanıyo ona varana kadar araştırdım. hormon testi yaptıran çoğumuzda biliyoruzdur yani sen onudun ama araştırmadan durdun mu yani ben meraktan çatladım. tek tek not aldım testin üzerine. doktor görünce sen tıp okusan iyi doktor olurmuş dedi sürekli araştırıyomusun böyle falan dedi
valla benm tiroidlermde sorun çktı işte haşimato varmş bende bi de insülin direnci. tüm testler yapldı attm kenara hepsinibebek için gidiyo olsaydım bakardım belki ben de bilmyrm ama bu hiç ilgimi çekmedi
ya bu haşimato bizimde bi tanıdıkta çıkmıştı ne olduğunu bilmiyorum ama ciddi bişeymiş galiba öyle mi ya..
Yaklaşık iki yıldır hamile kalmak istiyorum. Bir sure sonra olmayinca doktora gittim muayne oldum testler falan rahil filmine kadar cektirdim. En ufak bir sorun yok bir problem yok. Belki eşimde sorun vardır dedik. O da butun testlerini yaptirdi onda da problem yok. Ama gelin görün ki hic bir sorun olmamasina rağmen olmuyor. 2 ay klomen ve çatlama ignesi de kullandim. Olmayinca biraktim.
Hic bir problemi olmadigi halde hamile kalamayan var mi ?
Hersey yaptırdım. Ilk hormontesti yaptırdım. Baska doktora gorunsem daha iyi olur belki dedim alakasi yok. Doktorlar her ay umutlandirdi. Yumurtalarimin catladigini ve ikiz bile olabilir dediler. Yani hersey mukemmelken olmuyor.hormon testleri falan yaptılar mı? tiroid falan da engelleyebiliyomuş çünkü. benm çevremde böyle bi durum yaşayan yok ama forumda denk gelmiştim hiçbi sorunumuz yok ama çocuk da olmuyo diyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?