- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.301
Hersey yaptırdım. Ilk hormontesti yaptırdım. Baska doktora gorunsem daha iyi olur belki dedim alakasi yok. Doktorlar her ay umutlandirdi. Yumurtalarimin catladigini ve ikiz bile olabilir dediler. Yani hersey mukemmelken olmuyor.
Hadi inşallah güzel haberler alacağız :)günaydın kızlaaarr :) dünki lh testim nerdeyse kontrol çizgisiyle aynı olunca değerlendirdik. bakalım bugünki lh testim ne diycek :) saat 11 buçuk 12 gibi yaparım artık. inşallah güzel bir gün olur hepimiz için :) yavaş yavaş konumuzdan hamile haberleride almaya başladık :) zamanla bizde haberlerimizi burdan duyururuz inşallah
Kızlar bitti gitti bu ayda bebiş hayalleriregl olduğum için isyan ediyorum resmen yaaaa bıktım heray bu hayal kırıklığından
yaa of bu ayda olmadı galiba....
Aslında takmiyoruz. Yani ben her ay adet olduğumda ikimiz de gülmeye başlıyoruz eşimle bu ay da beceremedik diye.çok mu kafanıza takıyosunuz acaba. ondan olabilir mi? stres falan yapıyosanız
baksana görsel attım iki tane. bi incele bi bişey diyin bana. stres yaptımnedne olmadı daha yeni yumurtlasma olmadı mı zaten senin. ne bu ümitsizlik hemen
baksana görsel attım iki tane. bi incele bi bişey diyin bana. stres yaptım
bu konu benm çalşmadığım yerden gelmiş amahiç bilmiyorm bu ovulasyoon testlerni. ilk kez burda gördm hatta
ayy valla ne olduğunu anlamdım artık ya..
kız bu ay ilkkez deniyorum testitest yapma yaa bırak oluruna bu ay da öyle dene bakalım
kız bu ay ilkkez deniyorum testibide böyle deniyim dedim zaten. neyse ben birkaç gün daha yapıyım bari. ne olcak görüyim
neyse çatladıysa dün değerlendirdim zaten. belimin altında yastıkla uyuyakalmışımheeee pardono zman tecrübeliler gelince cvplarlar bekleyelim
neyse çatladıysa dün değerlendirdim zaten. belimin altında yastıkla uyuyakalmışımeğer çatlamadıysa yapmaya devam edicem bakalım görcez.
Bel altına yastık neden koydun. Yeni bi şey mi öğrenicem şimdi acabaaa
Spermlerin gidişi kolay olsun falan diye mi
Kızlar, kanamam başladı doktora gidicem birazdan
Bakalım duracak mı bizimki gidecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?