Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Hersey yaptırdım. Ilk hormontesti yaptırdım. Baska doktora gorunsem daha iyi olur belki dedim alakasi yok. Doktorlar her ay umutlandirdi. Yumurtalarimin catladigini ve ikiz bile olabilir dediler. Yani hersey mukemmelken olmuyor.

çok mu kafanıza takıyosunuz acaba. ondan olabilir mi? stres falan yapıyosanız

ee bu t çizgisi diğerinden daha açık çıktı. dünkinden baya bi açık. yumurtlamış mı oldum şiimdi.

Hadi inşallah güzel haberler alacağız :)

Kızlar bitti gitti bu ayda bebiş hayalleri regl olduğum için isyan ediyorum resmen yaaaa bıktım heray bu hayal kırıklığından

kızlar bu 9. gün. (yazısız olan) diğeri 8.gün. ya ne oldu şimdi ben valla bişey anlamadım ya. çatladı mı çatlamadı mı? oldu mu olmadı mı?

Eklentiler

• 20160929_112133.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 19
  • 20160928_114205.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 23
çok mu kafanıza takıyosunuz acaba. ondan olabilir mi? stres falan yapıyosanız
Aslında takmiyoruz. Yani ben her ay adet olduğumda ikimiz de gülmeye başlıyoruz eşimle bu ay da beceremedik diye.
Zamani degil herhalde. Bir de uzun zaman cocuk sahibi olamayip da tecrubesini paylasmak isteyen vardir diye yazdim buraya.

Bel altına yastık neden koydun. Yeni bi şey mi öğrenicem şimdi acabaaa
Spermlerin gidişi kolay olsun falan diye mi

kız yukarı kaldırıyorum işte. tam belimin altına değil tabi. mabadımın altına koyuyorum ayaklarımıda hafif kaldırıyorum. içeride kalma süresini arttırmak için, daha ileri gidiyodur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…