- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.321
Kızlar, kanamam başladı doktora gidicem birazdan
Bakalım duracak mı bizimki gidecek mi
Ay teşekkür ederim canım benim ya valla kafam hiç almıyor şunlarıyok canım neyine utanıcaksın. anamızın karnından kullanma klavuzumuzla çıkmadık bize doktordan, internetten falan öğreniyoruz :) lh: kadının yumurtlama döneminde oluşan yumurtalar tarafından salgılanan hormondur. bu hormon normalde vücudunda her zaman yumurta olduğu için her zaman bulunan bir hormondur ama yumurtanın çatlama süresine yakınken artış gösterir. sağlıklı bir yumurtanın çatlama sürecinde ovulasyon(lh)testindeki t çizgisi c çizgisiyle ya aynı oranda yada daha koyu olur. işte o gün çatlamanın olduğu gündür. o günde hamile kalma ihtimalinin olduğu gündür. işte bizde onu kontrol ediyoruz :)
Canım testlere göre daha yumurtlamamışsın test yapmayı bırakma zaten akıntı ve hafif ağrı hatta bazen mide bulantısı oluyor çatlarken baya bi değişik oluyorsun anlarsın ben artık ayda 1 kere yapıyorum yunurtladığımı teyit etmek için anlıyorum hemenneyse çatladıysa dün değerlendirdim zaten. belimin altında yastıkla uyuyakalmışımeğer çatlamadıysa yapmaya devam edicem bakalım görcez.
Canım testlere göre daha yumurtlamamışsın test yapmayı bırakma zaten akıntı ve hafif ağrı hatta bazen mide bulantısı oluyor çatlarken baya bi değişik oluyorsun anlarsın ben artık ayda 1 kere yapıyorum yunurtladığımı teyit etmek için anlıyorum hemen
Pozitif olacak kadar net değil tatlım çok daha koyu olması lazım ilk başladığımda bende senin gibi panik olmuştum bi gün net bi gün silik çıkıyordu sonra bir sabah yaptım bi baktım kopkoyu aynı zamanda ağrım ve akıntım vardı o zaman anladım nasıl olması gerektiğini artık sadece akıntı ve ağrı başladığında teyit için yapıyorumbukadar netleşip sonra düşmesi normal yani?
Ay teşekkür ederim canım benim ya valla kafam hiç almıyor şunları
Pozitif olacak kadar net değil tatlım çok daha koyu olması lazım ilk başladığımda bende senin gibi panik olmuştum bi gün net bi gün silik çıkıyordu sonra bir sabah yaptım bi baktım kopkoyu aynı zamanda ağrım ve akıntım vardı o zaman anladım nasıl olması gerektiğini artık sadece akıntı ve ağrı başladığında teyit için yapıyorum
Kızlar, kanamam başladı doktora gidicem birazdan
Bakalım duracak mı bizimki gidecek mi
kız yukarı kaldırıyorum işte. tam belimin altına değil tabi. mabadımın altına koyuyorumayaklarımıda hafif kaldırıyorum. içeride kalma süresini arttırmak için, daha ileri gidiyodur heralde
Hay Allah razı olsunboşver ne tutuyosun :) sor ben cevaplarım
Kanama durdu gibi birşey kızlar. Pembe renkli bi kanamaydı. Bugün iş yaptım bayaa ondan oldu belki de. Doktora gittim kese biraz görünür gibi oldu. Önümüzdeki hafta yine gidicem. Düşük tehlikesi var tabi yatıyorum o yüzden şimdi. Progestan da başlicam büyük ihtimal. Şimdilik durum böyle yani
4. Ayımızdı kuzummmkaçıncı denemeydi bu ay
4. Ayımızdı kuzummmbayılıyorum şu filmlerde tek ilişkiyle hamile kalan hatunlara kandırdılar beni o kadar kolay olucak sandım 4 aydır fosss
Arkadaşlar birşey soracaktimda. Yeni katıldım aranıza. Yardımcı olursanız sevinirim... Benim adetim geçen ay 8 gün gecikti. Yani 30 ağustos da olacağıma 08.09 da oldum. Şimdi ise dün yine başladı kanamalar, adet oldum sandım ama daha 12 gün var adet tarihine... Bundan 1 hafta önce mantar enfeksiyonu oldum. Eczaneden krem aldım kullandim, 4 gündür birşeyim yok. Yani iyileştim sanırım. Şimdide kanama başlayınca ne yapacağımı şaşırdım.
burcu otursana sende ya. ne temizliği işi.... neyse sevindim durduğunaKanama durdu gibi birşey kızlar. Pembe renkli bi kanamaydı. Bugün iş yaptım bayaa ondan oldu belki de. Doktora gittim kese biraz görünür gibi oldu. Önümüzdeki hafta yine gidicem. Düşük tehlikesi var tabi yatıyorum o yüzden şimdi. Progestan da başlicam büyük ihtimal. Şimdilik durum böyle yani
Ikizler geliyor gibi hayırlı olsun inşallah canım benim ikiz gebeliklerde böyle çok yükseliyor diye biliyorumEk olarak da kan testi yaptırdım yine 1300 çıktı kızlar
Geçen perşembe 70 di
Bu normal bi yükselme mi? Doktor 500 lerde çıkması lazım demişti. Sonucu yarın konuşacağım doktorla ama kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?