Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ay teşekkür ederim canım benim ya valla kafam hiç almıyor şunları

neyse çatladıysa dün değerlendirdim zaten. belimin altında yastıkla uyuyakalmışım eğer çatlamadıysa yapmaya devam edicem bakalım görcez.
Canım testlere göre daha yumurtlamamışsın test yapmayı bırakma zaten akıntı ve hafif ağrı hatta bazen mide bulantısı oluyor çatlarken baya bi değişik oluyorsun anlarsın ben artık ayda 1 kere yapıyorum yunurtladığımı teyit etmek için anlıyorum hemen

bukadar netleşip sonra düşmesi normal yani?

bukadar netleşip sonra düşmesi normal yani?
Pozitif olacak kadar net değil tatlım çok daha koyu olması lazım ilk başladığımda bende senin gibi panik olmuştum bi gün net bi gün silik çıkıyordu sonra bir sabah yaptım bi baktım kopkoyu aynı zamanda ağrım ve akıntım vardı o zaman anladım nasıl olması gerektiğini artık sadece akıntı ve ağrı başladığında teyit için yapıyorum

heee... o zaman ben yapmaya devam ediyim. inşallah olur bari ya. pkoluyum ben o yüzden aynı tarihler olmuyo bende. böyle test yapıyım dedim. şimdi de böyle olunca stres yaptım. ama rahatladım şuan

Kanama durdu gibi birşey kızlar. Pembe renkli bi kanamaydı. Bugün iş yaptım bayaa ondan oldu belki de. Doktora gittim kese biraz görünür gibi oldu. Önümüzdeki hafta yine gidicem. Düşük tehlikesi var tabi yatıyorum o yüzden şimdi. Progestan da başlicam büyük ihtimal. Şimdilik durum böyle yani

çok geçmiş olsun. temizlik falan yapma sen de yaaa. yat dikkat et kendine

4. Ayımızdı kuzummm bayılıyorum şu filmlerde tek ilişkiyle hamile kalan hatunlara kandırdılar beni o kadar kolay olucak sandım 4 aydır fosss

ahahahaolur olur inşallah yaa. buraya girip bi şeyler araştrp okuyunca falan da insan bence ekstra bi heyecanlanıyo. akışına bırakanlar 6ay falab bile sürse normal yaaa diyip geçiştiriyoılar. biz çok irdeliyoruz sanırım foruma falan girerek

Arkadaşlar birşey soracaktimda. Yeni katıldım aranıza. Yardımcı olursanız sevinirim... Benim adetim geçen ay 8 gün gecikti. Yani 30 ağustos da olacağıma 08.09 da oldum. Şimdi ise dün yine başladı kanamalar, adet oldum sandım ama daha 12 gün var adet tarihine... Bundan 1 hafta önce mantar enfeksiyonu oldum. Eczaneden krem aldım kullandim, 4 gündür birşeyim yok. Yani iyileştim sanırım. Şimdide kanama başlayınca ne yapacağımı şaşırdım.

havaşardan falandır belki de. bi doktora gittin mi ki? bilgilendirirdi en azından.

burcu otursana sende ya. ne temizliği işi.... neyse sevindim durduğuna

Ek olarak da kan testi yaptırdım yine 1300 çıktı kızlar
Geçen perşembe 70 di
Bu normal bi yükselme mi? Doktor 500 lerde çıkması lazım demişti. Sonucu yarın konuşacağım doktorla ama kafama takıldı

Ikizler geliyor gibi hayırlı olsun inşallah canım benim ikiz gebeliklerde böyle çok yükseliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…