- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.341
Kız 1 tanesini taşıyamadım erken doğurdum da 2 tane olursa mahvolduk desene :))Ikizler geliyor gibi hayırlı olsun inşallah canım benim ikiz gebeliklerde böyle çok yükseliyor diye biliyorum
Burcuuu geçmiş olsun tatlım şimdi girdim foruma. Aman dikkat et nolur yat kalkma hiç bırak temizlik kalsın o kadar didiniyoruzda noluyo taçmı takıyolar madalyamı veriyolar salla gitsin yat keyfine bak bebişini düşün. Ayrıca hcg bir önceki güne göre günde %60 oranında yükseliyomuş o yüzden 1300 ler normalde olabilir. Haberdar et biziKız 1 tanesini taşıyamadım erken doğurdum da 2 tane olursa mahvolduk desene :))
Burcuuu geçmiş olsun tatlım şimdi girdim foruma. Aman dikkat et nolur yat kalkma hiç bırak temizlik kalsın o kadar didiniyoruzda noluyo taçmı takıyolar madalyamı veriyolar salla gitsin yat keyfine bak bebişini düşün. Ayrıca hcg bir önceki güne göre günde %60 oranında yükseliyomuş o yüzden 1300 ler normalde olabilir. Haberdar et bizi
Hahahaha kizzzz yok daha baslamadik calismalara pazardan itibaren insallah. Kocam kampta ctesi mac var pazar doncek:))))))Sen nwrelerdesin yaaa..inzivaya mı çekildin
Çalışmalara dur durak vermiyosunz heralde
Doktorlarda diyor stres yapnca olmuyo diye benim doktorum defalrca uyardı hatta dsnmemek icin kendne hobi edin dedi ama dinleyen kimbenim arkadaslarımda korunuyordu.başka bir rahatsızlıktan doktora gitti ve ,ilaç yazdılar.doktor hamil olma ihtimalin varsa ilacı içme agır bir ilaç deyince geyik olsun diye test aldı VE SONUÇ POZİTİF. akıllarında hiç yookken hamile kaldı tabi ŞOK. bence istememek daha dogrusu kafasında olmayanlar hamile kalıyor. beynin bize oynadığı oyunlar burada okuyorum aynı belirti bendede oluyor :) gerçi rüzgar esse belirti sayacağız oda ayrı :):):):) özgür bırakmak lazım vucudu ama yapamıyoreeeeeee
Hahahaha kizzzz yok daha baslamadik calismalara pazardan itibaren insallah. Kocam kampta ctesi mac var pazar doncek:))))))
Aynen canm klomenklomen vermiş canım o zaman. kullan yumurtanın gelişmesine yardımcı oluyor. inşallah seninde mutlu haberlerini alırız :)
AminnnnPazar da evde maç varattığı gol olsun inşallaaaahhh
Hahaaahaha delisin sen koptummm:))))))))Pazar da evde maç varattığı gol olsun inşallaaaahhh
InsallahhhhhhhhhhAynen canm klomeninslh baklm inslh grek kalmaz ama sanclarm basladı gelecek krmzlar bu ayda ama bu ay son olacak ben inanyorum
Günaydın. Umarım hepinizin çalışmaları olumlu sonuç verir.
Güzel haber verecek yok mu kizlar haydi bekliyorum güzel haberlerinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?