- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.541
ay o şoka bi sokabilsem siziGebelik testi zannettim şoka girmiştim ki okudım sonra
Bence sen yarın ya da sonraki gün yumurtlican canım, hadi hayırlısı akşam tekrar yap mutlakakızlar bu bugün ki lh testim nerdeyse aynı gibiler ama biraz daha silik gibi. saçma oldu biliyorum ama napıyım fotoda çok belli olmadı. bi bişey deyin bana. ay kocamda gececi bu günü değerlendirirdik.
Kızlar selam :)
Progestan kullanıyorum ya benim kafa binbeşyüz kafayı çekmiş gibi sarhoş sarhoş dolanıyom evin içinde
Bu ilaç çok iyi yaaa
Haber bekliyorum sizden hadi artık hayırlısıyla
Evet sıyırmaya ramak kalaben artık olayda boyut atladım. çocuk odaısnı bile kurdum kafamda komple hazır her şey. kocam artık kafayı yedi bu kız diye bakıyo banahayırlısıyla bi de çocuk olsaydı
hahaha aman iyi olda varsın sarhoş marhoş dolaşKızlar selam :)
Progestan kullanıyorum ya benim kafa binbeşyüz kafayı çekmiş gibi sarhoş sarhoş dolanıyom evin içinde
Bu ilaç çok iyi yaaa
Haber bekliyorum sizden hadi artık hayırlısıyla
Evet sıyırmaya ramak kala
İnşallah bian önce güzel haberlerini alırız canım
canım eşinle sen izin al bence 2 3 günkızlar bu bugün ki lh testim nerdeyse aynı gibiler ama biraz daha silik gibi. saçma oldu biliyorum ama napıyım fotoda çok belli olmadı. bi bişey deyin bana. ay kocamda gececi bu günü değerlendirirdik.
kızlar gene ortam hareketlenmiş nasılsınız ? bu seferde ben geç girdim
aynı son sürat çalışmalara devam . benimki öğlen gitti işebeklemedeyizsen nasılsın, nasıl gidiyo
anaammm adamı hiç rahat bırakmıyon sen ellamaynı son sürat çalışmalara devam . benimki öğlen gitti işe
ahahaha kız ne yapıyımanaammm adamı hiç rahat bırakmıyon sen ellam yani bu performansa bekliyoruz senden bişiler şekerim
aynı son sürat çalışmalara devam . benimki öğlen gitti işe
inşllah hamile kalınca istek artmazbenimki boşar beni yoksa
Süper valla maşallahahahaha kız ne yapıyımbulduğumuz vakit değerlendiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?