Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Kızlar selam :)
Progestan kullanıyorum ya benim kafa binbeşyüz kafayı çekmiş gibi sarhoş sarhoş dolanıyom evin içinde
Bu ilaç çok iyi yaaa
Haber bekliyorum sizden hadi artık hayırlısıyla

kızlar bu bugün ki lh testim nerdeyse aynı gibiler ama biraz daha silik gibi. saçma oldu biliyorum ama napıyım fotoda çok belli olmadı. bi bişey deyin bana. ay kocamda gececi bu günü değerlendirirdik.
Bence sen yarın ya da sonraki gün yumurtlican canım, hadi hayırlısı akşam tekrar yap mutlaka

Kızlar selam :)
Progestan kullanıyorum ya benim kafa binbeşyüz kafayı çekmiş gibi sarhoş sarhoş dolanıyom evin içinde
Bu ilaç çok iyi yaaa
Haber bekliyorum sizden hadi artık hayırlısıyla

valla biz de kendimizden haber bekliyoruz ama souç ne olucak bakalım bu hafta yumurtlama haftam. bakmıycam ama inş yumrtlama günümü kaçırmam

ben artık olayda boyut atladım. çocuk odaısnı bile kurdum kafamda komple hazır her şey. kocam artık kafayı yedi bu kız diye bakıyo bana hayırlısıyla bi de çocuk olsaydı
Evet sıyırmaya ramak kala
İnşallah bian önce güzel haberlerini alırız canım

kızlar bu bugün ki lh testim nerdeyse aynı gibiler ama biraz daha silik gibi. saçma oldu biliyorum ama napıyım fotoda çok belli olmadı. bi bişey deyin bana. ay kocamda gececi bu günü değerlendirirdik.
canım eşinle sen izin al bence 2 3 gün evden çıkmayın

Kizlarrrrrrttrt ben geldim
Keçi boynuzu pekmezini dayiyorum kocaya sabah akşam calismalar hizla devam ediyor..
Bu ayda olmazsa eyer birdahaki ay kocayi doktora yolluycam yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…