Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Keşke olsa takmiycam diyomda gün saat sayiyom yine elimde deyil )

kızlar ben erken regl oldum cumartesi doktora gittim ;doktorun bna ilk dediği şey sakın kafaya takma stres yapma keyfine yap,stres yaptıkça olmaz dedi :) ben artık cok kafamda kurmuyrm belirti aramıyorum kendimde :)

Bence sen yarın ya da sonraki gün yumurtlican canım, hadi hayırlısı akşam tekrar yap mutlaka

20:30 da yaptım o biraz daha açıktı ilk attığıma göre bu sabah daha yapmadım 11:30 gibi yaparım herhalde. inşallah dediğin gibidir canım çünkü 21. gün oldu.

günaydınnn :) nisankralicesi kocadan dert yanıyodun yapmıyo falan diye şimdide bi nefes aldırmıyosun adama maşallah Frzee canım valla kafaya takmamak lazım dediğin gibi. annemlerinde sırf stresten 8 sene olmamış o yüzden keyfine yap. olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil düşüncesini yerleştirmek lazım kafaya.. ilkinilkin bekliyoruz ama inşallah çok beklemeyiz yavrum ya :)

-inşallah en kısa sürede bol bol mutlu haber alırızda az sevinir şu kafamızdakilerdek kurtuluruz. amiiinnnn

Kizlarrrrrrttrt ben geldim
Keçi boynuzu pekmezini dayiyorum kocaya sabah akşam calismalar hizla devam ediyor..
Bu ayda olmazsa eyer birdahaki ay kocayi doktora yolluycam yoksa

bende benimkini sperm testine göndercem. tamam bende pko var ama bu o kadar büyük bir sorun değil millet bilmeden bile hamile kalıyomuş böyle ama sperm çok önemli. o yüzden bi gitsin dedimde hala araştırıyoruzzzz

kız dedim ya eşim gececi diye :) bu akşam artık. test yapıcam artık 11:30 gibi bakalım inşallah yükselmiştir lh seviyem
biliyorum canım söyledin ya :) sabahı kastettim ben :) bu arada inofolic diye bir ilaç var bu ilacı kullanıp olumlu sonuç alan bir çok insan var,kullanmakta fayda var

ayy aminnn inşallah en kısa sürede nasip olsun bize

başta yaptığının cezasını çekiyor

allah allah nasıl kullanılıyo ki o
İnofolic ilacı 3 bileşimden oluşan bir ilaçtır. Myo-inositol, D-Kiro İnozitol ve folik asitten meydana gelen bir bileşimdir. Toz halinde bulunur ve içinde renklendirici, koruyucu gibi bir madde içermez. Bileşenleri ayrı ayrı değerlendirmek gerekmektedir.
Folik Asit: Folat olarak bilinmektedir. B vitamini ailesindendir. Vitamin B9 içermektedir. Sağlık açısından faydalı bir vitamindir. Geleneksel ve modern tıp tarafından kabul edilmektedir. Kadınların hamilelik döneminde olmak üzere destekleyici olarak kullanılmaktadır.
Myo-inositol: Vitamin benzeri bir maddedir genelde B8 vitamini olarak adlandırılır B vitamin komplekslerinden olarak bilinir. Birçok hayvanda da bulunmaktadır. Laboratuar ortamlarında üretilmektedir. İnsülin, yağ, şeker metabolizmasında önemli rol oynamaktadır. Yapılan araştırmaların genelinde diyabet bulunan kişilerin sağlıklı olan insanlara göre daha fazla myo-intisol kaybettiği tespit edilmiştir. Bu nedenle diyabet hastalarında ihtiyaç olarak görülmektedir.

D-Kiro inozitol: İnsülin hassaslaştırıcı olarak kullanılmaktadır. Hücre içerisine giren şekerlerin depolanmasından sorumlu bir bileşendir. Eksikliğinde hücre içersinde giren şekerlerin depolanması engellendiğinde kan şekerinin yükselmesine neden olmaktadır.

Myo-İnositol ve D-Kiro inozitol tek başlarına kullanılan bileşenler değillerdir. İnofolic içersinde belirli düzeylerde olması gereken miktarlarda bulunmaktadır. Bu bileşenler metabolizmamız ve üreme işlevleri ile ilgili sorunlarımızda bize yardımcı olmaktadır.

İnofolic yukarıda saymış olduğum üç bileşenin birleşimden belirli dozlarda oluştuğundan dolayı vücudumuzda birçok şeylere yardımcı olmaktadır.
İnsülin vücudumuzda bulunan pankreastaki beta hücrelerinde salgılanan bir hormondur. Kandaki şekerin kandan ayrılarak hücre içine girmesine sağlar. Şeker hastası olmayan insanlarda besin alımları sonrası pankreas alınan besinlerin enerji haline dönüştürülmesini sağlamak için insülün üretilir. Polikistik over sendromu olan kadınlarda insülin direnci oluşturmaktadır. PKO olarak geçmektedir polikistik over kısaltılmasıdır. Hormonal ortam dengesizliğinin sonucunda yumurtlamanın bozulması ve yumurtalıklardan aşırı miktarda erkeklik hormonu salgılanması durumudur. Adet düzensizliği, tüylenme ile kolayca tespit edilebilir. İnofolic de bu rahatsızlıkların tedavilerinde kullanılır.

Hormonal nedenlerden dolayı oluşan hastalıklarda kullanıldığından ve ayrıca yumurtalıkların erkek hormonunu salgılamasını engelleme kapiseti olan bileşenleri içerdiğinden dolayı anne olmak isteyen kadınlar tarafından kullanılan bir ilaçtır. Rahimde bulunan yumurtalıkların salgıladığı hormonların düzelmesinde özellikle folik asit çok önemli bir rol oynamaktadır. Folik asitlerin içerisinde bulunan kromozomları onarımını sağlayan nükleik asit sentezi, protein, aminoasit bulunmaktadır. Ayrıca hücre çoğalması ile doku gelişiminde yardımcı olma özelliği bulunuyor. PKO rahatsızlıkları genellikle %5 kadından birinde görülmektedir İnofolic PKO sendromunda da nete yakın sonuçlar vermektedir. İnsülin direnci tedavisinde de yardımcı olarak inofolic kullanılmaktadır. Doktor tedavisi ve tavsiyesi ile kullanıldığı gibi, doğal bileşimlerden oluşmasından dolayı rahatsızlıklarınızda inofolic kullanabilirsiniz. Özellikle anne olmak isteyen ve ne yaparlarsa yapsınlar işe yaramadığını düşünen kadınlara inofolic kullanmalarını tavsiye ederim. İnofolic bileşenleri normal gıdalarda da bulunabilmektedir fakat hepsinin belirli bir doz ayarı olduğundan dolayı direkt olarak inofolikden yararlanmak daha mantıklı olacağı kanaatindeyim.

bende okudum bunu. doktora bir sorayım bakayım. ona göre hareket ederim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…