- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.581
sen suan folik asit kullanıyosun dimi?
bende folbiol kullanıyorum faydalarını duyunca inofolic kullanmak istedim,hiç bi yan etkisi yokmuş ama doktora sormakta fayda var tabi :) 4 saat tutman sart diil canım zorlama kendini okdr :) 2 saat öncesi sıvı tüketmemen gerekiyor sal gitsinnn :))aynen folbiol kullanıyorum günde 1 tane
bende folbiol kullanıyorum faydalarını duyunca inofolic kullanmak istedim,hiç bi yan etkisi yokmuş ama doktora sormakta fayda var tabi :) 4 saat tutman sart diil canım zorlama kendini okdr :) 2 saat öncesi sıvı tüketmemen gerekiyor sal gitsinnn :))
ya bozma moralini hemen degerlendir bu akşamı işte,ama akışına bırak ben bu ay yapmadım ovulasyon falan yapmayacagımda,inofolic alıcam onu kullanıcam regl bitsin tekrar gidicem doktora herhangi bir sıkıntı yok ise saldım çayıra mevlam kayıra :)silik çıktı ya... ben bu işten bişey anlamadım artık boşvericem valla. doktora gidiyim söyliyim. son kontrolümü oluyim dahada gitmiycem. moralim bozuldu ya.
Varmı erken ögrenme testleri bildiginiz
Predictor var canım ama o da adetten 6gün öncesine kadar gösteriyomuş. 10gün varsa çıkmaz yani
günaydın canım bnce ilişkide bulundugun günün kayıtlarına gecsingünaaaydınnn herkeseee.
yaa kızlar saçma olucak belki ama benim bi sorum var sizeşu hani bahsetmiştim ya tlfda bi uygulama var yumurtlama tarihimi adet günlerini falan orda takip ediyorum diye. oraya notlar da bırakılıyo. çalışma yapılan günler kaydedilebiliyo yani
şöyle kiii gece 2 gibi olan bi ilişki sizce bi sonraki günün kayıtlaırna mı geçmeli yani direk gece 12den sonra oldysa yarın mı saymalıyım yoka bulndğm güne mi kaydetmeliyim? ben hep gece 3te bile olsa sonçta içinde bulndğm günün gecesi diye düşünerek öyle kaydediyodm da eşim bence yarın için yaz sonçta gün geçti dedi.
buna takılmamın sebebi de yumrtlama haftası oldğu zamanlar merak ediyorm hani günler olmş ilişki diye. o yüzden kararsız kaldım şuan nasıl kaydedeyim diye
günaydın canım bnce ilişkide bulundugun günün kayıtlarına gecsin
regl olayı öyle hatta akşam 6 dan sonra olan regl başlangıcı bir sonraki gün sayılıyor,ama ilişki hangi günün gecesi olduysa o gündür diye düşünmekteyimbi sonraki güne kaydırmıyım diyosun tyani demi. ben de öyle düşünüyormbi doktor saat 8den sonra oldğnz regl bi sonraki gün sayılır gibi bi şey dmeiş, birisdi yazmştı da okumştum. o da beni biraz şüpheye düşürmüştü. şimdi dün gibi sayarsak orta gebelik şansı. bugün gibi görürsem yüksek oluyo bu arada
regl olayı öyle hatta akşam 6 dan sonra olan regl başlangıcı bir sonraki gün sayılıyor,ama ilişki hangi günün gecesi olduysa o gündür diye düşünmekteyim
Bendede adet takvimi var yumurtlama günlerimi adet olcagım zamanı hep onun sayesinde biliyorum hatta ilişkiye girdigim zamanlar işaretlemelerimi hep yapıyorum zaten gece ilişkide bulunup işaret yapıcaksan otomatik o gün atşamıs oluyo 12 den sonra cok guzel uygulama o herseyi mi kaydediyorum ben ona
Arkadaşlar bence o programlara çok güvenmeyin, ne olacağı belli olmaz. Sonuçta insanız makine değil. Ben o programda gösterdiği günden 2 hatta 3 gün önce yumurtladım. Ona göre hareket etseydim ohoooo yumurta çoktan canlılığını kaybederdi. O programlar az şans çok şans falan insanı tribe sokuyor. Siz o haftayı istediğiniz gibi değerlendirin bence :) ya da en güzeli ovulasyon testleri, ben öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?