Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

ayyy felaket sıkıştım 4 saat dolsun diye uğraşıyorumda daha n az 50 dk var ki ben hayatta tutamam. idrar kesem düşük işiycemmmm

aynen folbiol kullanıyorum günde 1 tane
bende folbiol kullanıyorum faydalarını duyunca inofolic kullanmak istedim,hiç bi yan etkisi yokmuş ama doktora sormakta fayda var tabi :) 4 saat tutman sart diil canım zorlama kendini okdr :) 2 saat öncesi sıvı tüketmemen gerekiyor sal gitsinnn :))

silik çıktı ya... ben bu işten bişey anlamadım artık boşvericem valla. doktora gidiyim söyliyim. son kontrolümü oluyim dahada gitmiycem. moralim bozuldu ya.

silik çıktı ya... ben bu işten bişey anlamadım artık boşvericem valla. doktora gidiyim söyliyim. son kontrolümü oluyim dahada gitmiycem. moralim bozuldu ya.
ya bozma moralini hemen degerlendir bu akşamı işte,ama akışına bırak ben bu ay yapmadım ovulasyon falan yapmayacagımda,inofolic alıcam onu kullanıcam regl bitsin tekrar gidicem doktora herhangi bir sıkıntı yok ise saldım çayıra mevlam kayıra :)

Bende merak ediyorum kızlar 10 gün sonra ak kara belli olucak tek merak ettigim varsa var oldugunu yoksa yok oldugunu bileyim gripten ölüyorum ilac bile icmiyorm hamile kaldysam zararı olmasın diyee ah 10 gün gecse de ögrensem :-D

günaaaydınnn herkeseee.
yaa kızlar saçma olucak belki ama benim bi sorum var size şu hani bahsetmiştim ya tlfda bi uygulama var yumurtlama tarihimi adet günlerini falan orda takip ediyorum diye. oraya notlar da bırakılıyo. çalışma yapılan günler kaydedilebiliyo yani
şöyle kiii gece 2 gibi olan bi ilişki sizce bi sonraki günün kayıtlaırna mı geçmeli yani direk gece 12den sonra oldysa yarın mı saymalıyım yoka bulndğm güne mi kaydetmeliyim? ben hep gece 3te bile olsa sonçta içinde bulndğm günün gecesi diye düşünerek öyle kaydediyodm da eşim bence yarın için yaz sonçta gün geçti dedi.
buna takılmamın sebebi de yumrtlama haftası oldğu zamanlar merak ediyorm hani günler olmş ilişki diye. o yüzden kararsız kaldım şuan nasıl kaydedeyim diye

Son düzenleme:
günaydın canım bnce ilişkide bulundugun günün kayıtlarına gecsin

günaydın canım bnce ilişkide bulundugun günün kayıtlarına gecsin

bi sonraki güne kaydırmıyım diyosun tyani demi. ben de öyle düşünüyorm bi doktor saat 8den sonra oldğnz regl bi sonraki gün sayılır gibi bi şey dmeiş, birisdi yazmştı da okumştum. o da beni biraz şüpheye düşürmüştü. şimdi dün gibi sayarsak orta gebelik şansı. bugün gibi görürsem yüksek oluyo bu arada

regl olayı öyle hatta akşam 6 dan sonra olan regl başlangıcı bir sonraki gün sayılıyor,ama ilişki hangi günün gecesi olduysa o gündür diye düşünmekteyim

regl olayı öyle hatta akşam 6 dan sonra olan regl başlangıcı bir sonraki gün sayılıyor,ama ilişki hangi günün gecesi olduysa o gündür diye düşünmekteyim

ben de öyle düşünmekle beraber yine orta veya düşük gebelik şansı olan günlerden birine denk getirdğim için de kendimi ayrıca tebrik etmekteyim

Bendede adet takvimi var yumurtlama günlerimi adet olcagım zamanı hep onun sayesinde biliyorum hatta ilişkiye girdigim zamanlar işaretlemelerimi hep yapıyorum zaten gece ilişkide bulunup işaret yapıcaksan otomatik o gün atşamıs oluyo 12 den sonra cok guzel uygulama o herseyi mi kaydediyorum ben ona

Gün atlamş oluyo da işte ben o atlayan güne kaydetmyrm. Bi önceki güne yapıyorım hep. Yani direk bulndğmz günün tarihini işaretliyrm. Güzel evt görülbiliyo her şey

Arkadaşlar bence o programlara çok güvenmeyin, ne olacağı belli olmaz. Sonuçta insanız makine değil. Ben o programda gösterdiği günden 2 hatta 3 gün önce yumurtladım. Ona göre hareket etseydim ohoooo yumurta çoktan canlılığını kaybederdi. O programlar az şans çok şans falan insanı tribe sokuyor. Siz o haftayı istediğiniz gibi değerlendirin bence :) ya da en güzeli ovulasyon testleri, ben öyle yapmıştım

Aman yaa zaten doğruysa da sürekli yumurtlama zamanında bi şry oldğu için sorun da değil
Dedim ama bu ay sallamıycam. Öylesine sadece kaydediyorum programa

Günaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Keseyi de kesenin içindeki susam tanesini de gördük çok şükür herşey yolunda, kalp atışları duyuluyor :))
Sizden güzel haberler bekliyorum, en çok ilkinilkin den umutluyum bu ay :)) sizlerde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…