- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.601
Günaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Keseyi de kesenin içindeki susam tanesini de gördük çok şükür herşey yolunda, kalp atışları duyuluyor :))
Sizden güzel haberler bekliyorum, en çokilkinilkin den umutluyum bu ay :)) sizlerde ne var ne yok
çok sevindim canım saglıcakla kucagınızada almak nasip olsun inş,bende birşey yok henüz regl yeni bitti bi doktora görüncem yarın yada cumartesi bakalım artık Allah hayırlısını versin,Günaydın kızlar. Bugün doktora gittim. Keseyi de kesenin içindeki susam tanesini de gördük çok şükür herşey yolunda, kalp atışları duyuluyor :))
Sizden güzel haberler bekliyorum, en çokilkinilkin den umutluyum bu ay :)) sizlerde ne var ne yok
maşallah maşallah... sağlıkla gelir inşallah bebiş.. isim düşünmeye başladınız mı
ayrıca da ne güzel deidn yaaaa inş umudun gerçek olur da ben de bu ay hamile kalırım yaaa. pöffff 1ay oldu daha ama demek isteynce o bile gücüne gidiyomş insanın yaaallaaaaaaammm amin amin inşş
çok sevindim canım saglıcakla kucagınızada almak nasip olsun inş,bende birşey yok henüz regl yeni bitti bi doktora görüncem yarın yada cumartesi bakalım artık Allah hayırlısını versin,
Teşekkür ederim kızlar, çok düşünmemeye çalışıyorum ki yine hevesim kursağımda kalmasın :) isim falan daha düşünmedim ama dün dayanamadım resimdekini aldım :)
Hiç akıllanmicam sanırımher ay için bi tulum
Mirdesign diye bir site çok hoşuma gitti
Teşekkür ederim kızlar, çok düşünmemeye çalışıyorum ki yine hevesim kursağımda kalmasın :) isim falan daha düşünmedim ama dün dayanamadım resimdekini aldım :)
24.gün gec degilki canım ama bence kullanma normalde sen gec oluyodun sanırım adet?kızlar galiba olmuycak çatlama falan. hala silik çıkıyo t o yüzden ben tarlusala başlayım diyorum. 24.gün oldu bugün. artık hastalanmak için bişey yapmam lazım sanırım.
çok güzeller bunlar ama yaaaaaTeşekkür ederim kızlar, çok düşünmemeye çalışıyorum ki yine hevesim kursağımda kalmasın :) isim falan daha düşünmedim ama dün dayanamadım resimdekini aldım :)
aynen canım keyfinize bakınkızlar bende doktora gittim bugun vajinal baktı,bir sorun gözükmüyor dedi,kist falan yok dedi,sol tarafım normalmiş sag tarafımda 1 yumurta varmış 16mm olmuş iyimi sizce,çatlarmı bu kendiliğinden,2-3 ay daha deneyin yeni bırakmıssın korunmayı dedi,olmazsa dedi hormon testi yaparız ,keyfinize bakın dedi bide
he he he öle yapcak artık ne yapalımaynen canım keyfinize bakın
niye kız?benim yumurtlama günleri bu ay da yalan oldu kızlar yaa
neden kibenim yumurtlama günleri bu ay da yalan oldu kızlar yaa
niye kız?
kötü olmuş canım ama gene şansınızı deneyinyaaa 3gün yüksek yumurtlama görünüyo ya hani programlarda. bugün direk yumurtlama günüm ama dün şans daha yüksekmiş. dün olsun bi de yarın olsun diye düşünmüştüm ben. ama sevgili kocamın akşam basketbol maçı vardı. gece perti çkmş durumdaydı. eve de geç geldik zatendün olmadı. bugün de dün yorgun olduğu için ben inat ettm yanaşmycam diye. yarın da zaten iş işten geçmiş olucak
geçen ay da bayramın 1. gününe denk gelmişti öyle kaynamştı üfff
bak sen şu işe yahu niye inat ediyorsun inat etme yanaş kocana ,eger bebiş istiyorsan inadı bir kenara bırakacaksınyaaa 3gün yüksek yumurtlama görünüyo ya hani programlarda. bugün direk yumurtlama günüm ama dün şans daha yüksekmiş. dün olsun bi de yarın olsun diye düşünmüştüm ben. ama sevgili kocamın akşam basketbol maçı vardı. gece perti çkmş durumdaydı. eve de geç geldik zatendün olmadı. bugün de dün yorgun olduğu için ben inat ettm yanaşmycam diye. yarın da zaten iş işten geçmiş olucak
geçen ay da bayramın 1. gününe denk gelmişti öyle kaynamştı üfff
kötü olmuş canım ama gene şansınızı deneyinbence güzel düşün güzel olsun :) kız adama niye inat yapıyon adam yorgunsa ne yapsın
bak sen şu işe yahu niye inat ediyorsun inat etme yanaş kocana ,eger bebiş istiyorsan inadı bir kenara bırakacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?