Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

maşallah maşallah... sağlıkla gelir inşallah bebiş.. isim düşünmeye başladınız mı
ayrıca da ne güzel deidn yaaaa inş umudun gerçek olur da ben de bu ay hamile kalırım yaaa. pöffff 1ay oldu daha ama demek isteynce o bile gücüne gidiyomş insanın yaa allaaaaaaammm amin amin inşş

çok sevindim canım saglıcakla kucagınızada almak nasip olsun inş,bende birşey yok henüz regl yeni bitti bi doktora görüncem yarın yada cumartesi bakalım artık Allah hayırlısını versin,

Yumurtlamadan sonra kısa bir süre için hamile kalınabilme mümkündür. Yumurtanın foliküllerden serbest bırakılmasından sonra 12-48 saatlik bir süreçte yumurta erkek spermi ile döllenme için kullanılabilir. Yani yumurtlamadan sonraki 1-2 gün içerisinde hamile kalınma olasılığı mümkündür.

Yumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:

• Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
  • Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
  • Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
  • Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
  • Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
  • Yumurtlama günü - % 15
  • Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
  • Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
  • Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0

Kadın yumurtlama sürecini 3 aşamaya ayırırsak: Yumurtlama öncesi, yumurtlama günü ve yumurtlama sonrası. Kadının yumurtlama gününden sonraki yumurtanın yaşama süresi 12 ila 24 saattir. Erkeğin sperminin kadın vücudunda yaşama süreci 3-5 güne kadar uzanmaktadır. Buna göre doğurgan olabileceğiniz en verimli süreç 5-7 günlük yumurtlama periyodu sürecidir.

Bundan dolayı yumurtlama günün 5 gün öncesine kadar olan bir cinsel ilişki veya yumurtlama günün 24 saat sonrasına kadar olan bir cinsel ilişkide hamile kalma ihtimali her zaman vardır.

çok sevindim canım saglıcakla kucagınızada almak nasip olsun inş,bende birşey yok henüz regl yeni bitti bi doktora görüncem yarın yada cumartesi bakalım artık Allah hayırlısını versin,

Teşekkür ederim kızlar, çok düşünmemeye çalışıyorum ki yine hevesim kursağımda kalmasın :) isim falan daha düşünmedim ama dün dayanamadım resimdekini aldım :)
Hiç akıllanmicam sanırım her ay için bi tulum
Mirdesign diye bir site çok hoşuma gitti

Eklentiler

• image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 35
  • image.webp
    32 KB · Görüntüleme: 30

ayyy çokk güzeller yaaaa bayıldımm. iyi yapmışsın, kötü şeyler düşünme güzel olucak her şey. almaya başla sen

ayy maşallah Allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin canım benim :) bu arada aldığın bodylere bayıldım.. olursa inşallah benimde miniğim o zaman bende alırım :) hayatta kaçırmam onu

kızlar galiba olmuycak çatlama falan. hala silik çıkıyo t o yüzden ben tarlusala başlayım diyorum. 24.gün oldu bugün. artık hastalanmak için bişey yapmam lazım sanırım.

kızlar galiba olmuycak çatlama falan. hala silik çıkıyo t o yüzden ben tarlusala başlayım diyorum. 24.gün oldu bugün. artık hastalanmak için bişey yapmam lazım sanırım.
24.gün gec degilki canım ama bence kullanma normalde sen gec oluyodun sanırım adet?

kızlar bende doktora gittim bugun vajinal baktı,bir sorun gözükmüyor dedi,kist falan yok dedi,sol tarafım normalmiş sag tarafımda 1 yumurta varmış 16mm olmuş iyimi sizce,çatlarmı bu kendiliğinden,2-3 ay daha deneyin yeni bırakmıssın korunmayı dedi,olmazsa dedi hormon testi yaparız ,keyfinize bakın dedi bide

çok güzeller bunlar ama yaaaaa
inş saglıklı günlerle giyinin annesi

aynen canım keyfinize bakın

yaaa 3gün yüksek yumurtlama görünüyo ya hani programlarda. bugün direk yumurtlama günüm ama dün şans daha yüksekmiş. dün olsun bi de yarın olsun diye düşünmüştüm ben. ama sevgili kocamın akşam basketbol maçı vardı. gece perti çkmş durumdaydı. eve de geç geldik zaten dün olmadı. bugün de dün yorgun olduğu için ben inat ettm yanaşmycam diye. yarın da zaten iş işten geçmiş olucak
geçen ay da bayramın 1. gününe denk gelmişti öyle kaynamştı üfff

kötü olmuş canım ama gene şansınızı deneyin bence güzel düşün güzel olsun :) kız adama niye inat yapıyon adam yorgunsa ne yapsın

bak sen şu işe yahu niye inat ediyorsun inat etme yanaş kocana ,eger bebiş istiyorsan inadı bir kenara bırakacaksın

kötü olmuş canım ama gene şansınızı deneyin bence güzel düşün güzel olsun :) kız adama niye inat yapıyon adam yorgunsa ne yapsın

bak sen şu işe yahu niye inat ediyorsun inat etme yanaş kocana ,eger bebiş istiyorsan inadı bir kenara bırakacaksın

valla bilmiyorum artık bu akşam bakıcam duruma göre. bi de bana sen kafana takma ben hamilesin gibi hissediyorum diyo üff valla olsun bu ay yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…