- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.621
kız hala bakacam duruma göre diyonvalla bilmiyorum artık bu akşam bakıcam duruma göre. bi de bana sen kafana takma ben hamilesin gibi hissediyorum diyoüff valla olsun bu ay yaaaa
kız hala bakacam duruma göre diyoneşinle aranı iyi tut diyim bak inşallah canım olacak bu ay :)
kızlar bende doktora gittim bugun vajinal baktı,bir sorun gözükmüyor dedi,kist falan yok dedi,sol tarafım normalmiş sag tarafımda 1 yumurta varmış 16mm olmuş iyimi sizce,çatlarmı bu kendiliğinden,2-3 ay daha deneyin yeni bırakmıssın korunmayı dedi,olmazsa dedi hormon testi yaparız ,keyfinize bakın dedi bide
evet yani gecen sene gittiğim bir doktor teşhis koymuştu,sende pko var mıydı?
allah allah nasıl görememiş kist falan :) sevindim ama şaşırdım daevet yani gecen sene gittiğim bir doktor teşhis koymuştu,
günaydın hamileler okudum canımGünaydın hanımlar :)
işin esası su gecen sene gittiğim hastanede ,doktor kendisi vajinal bakmıyor baska bir bölüme sevkediyor o bakıyor,raporu alıyorsun doktoruna götürüyorsun bütün kan tahlil sonuçlarınla birlikte, o raporda polikistik over sendromu yazıyordu,doktorumda rapora bakmıştı küçük bir miyom var fakat gebeliğe engel degil demişti,vitamin takviyesi yapıcaz demişti,bende tabi ozmnlr bu kdr bilinçli degildim sormadım bu polikistik over ne oluyor die,bu gittiğim doktorda birşey yok dedi,anlamadım bende acıkcasıallah allah nasıl görememiş kist falan :) sevindim ama şaşırdım daçünkü o kistler gitmiyo ki hiç naptın kız bende yapıyım bari
işin esası su gecen sene gittiğim hastanede ,doktor kendisi vajinal bakmıyor baska bir bölüme sevkediyor o bakıyor,raporu alıyorsun doktoruna götürüyorsun bütün kan tahlil sonuçlarınla birlikte, o raporda polikistik over sendromu yazıyordu,doktorumda rapora bakmıştı küçük bir miyom var fakat gebeliğe engel degil demişti,vitamin takviyesi yapıcaz demişti,bende tabi ozmnlr bu kdr bilinçli degildim sormadım bu polikistik over ne oluyor die,bu gittiğim doktorda birşey yok dedi,anlamadım bende acıkcası
O da olacak inşallahgünaydın hamileler okudum canımgünaydın bu arada :)
yokmuş demekki ne bileyim ya niye olmuyor ozmn :) spor yapmanı tavsiye ederim,mayısta kimyasal gebelik yaşadım demiştim ya ben aklımda hiç hamilelik bile yoktu ve spor yapıyodum ozmnlar plates ve günlük 1 saat yürüyüş ,sporun cok faydası oldugunu düşünüyorum,sogan kürü mü işe yaradı acaba benim kistlere bu ay erken geldi benm adetim onla birlikte attım sanırım,off bilmiyorumay neyse kısacası bir sorunun yokmuşe daha ne. dediği gibi keyfine bak ben hala kilo verme yöntemleri, hamile kalma yöntemleri falan filan araştırıyorum
yokmuş demekki ne bileyim ya niye olmuyor ozmn :) spor yapmanı tavsiye ederim,mayısta kimyasal gebelik yaşadım demiştim ya ben aklımda hiç hamilelik bile yoktu ve spor yapıyodum ozmnlar plates ve günlük 1 saat yürüyüş ,sporun cok faydası oldugunu düşünüyorum,sogan kürü mü işe yaradı acaba benim kistlere bu ay erken geldi benm adetim onla birlikte attım sanırım,off bilmiyorum
ne diim bilemedm canım,umut etmekten baska birşey gelmiyor eldenpsikolojim bozuldu sanırım. napıcağımı bilemez oldum. arada bir ümitsizliğe kapılıyorum ama bu seferki biraz farklı oldu. illa olsun artık diye uğraşmıyorum ama kilo, iş yoğunluğu dolayısıyla spor falan yapamamak, insülin direnci hikayesi,ovulasyon testinde çift çizgiyi 2-3 aydr zaten göremedim, negatif gebelik testleri falan derken çok yıprandım artık aman doktor böyle dedi falan diyip sevincek bi haber duyamadığımdan belkide yeniden aa olcak mı dur şunu yapıyım bunu deniyim diyemiyorum. resmen lanet ede ede uyanıyorum sabahları... hayırlısı falanda geçti yani benim için. öylede avutamıyorum kendimi. ne kadar kötü şey varsa hep bende oluyo. bide uğraşıyorum ama geçmiyo kurtulamıyorum delircem. ne vardı yani bişeyim normal olsaydı... sıkıntım sorunum bitmiyo. kısacası pko mudur ne zıkkımsa işte onunla ne yapıcağımı cidden bilemez oldum. umudum kırıldı diycem işte o safhayıda geçtim...
Canım bu kadar takma kafana ya kendi kendini umutsuzluğa düşürüyorsun, olacak inşallah. Bence biraz kafanı rahatlatmaya çalış biraz uzaklaş bu muhabbetlerden, psikolojin biraz bozulmuş düşünmekten,psikolojim bozuldu sanırım. napıcağımı bilemez oldum. arada bir ümitsizliğe kapılıyorum ama bu seferki biraz farklı oldu. illa olsun artık diye uğraşmıyorum ama kilo, iş yoğunluğu dolayısıyla spor falan yapamamak, insülin direnci hikayesi,ovulasyon testinde çift çizgiyi 2-3 aydr zaten göremedim, negatif gebelik testleri falan derken çok yıprandım artık aman doktor böyle dedi falan diyip sevincek bi haber duyamadığımdan belkide yeniden aa olcak mı dur şunu yapıyım bunu deniyim diyemiyorum. resmen lanet ede ede uyanıyorum sabahları... hayırlısı falanda geçti yani benim için. öylede avutamıyorum kendimi. ne kadar kötü şey varsa hep bende oluyo. bide uğraşıyorum ama geçmiyo kurtulamıyorum delircem. ne vardı yani bişeyim normal olsaydı... sıkıntım sorunum bitmiyo. kısacası pko mudur ne zıkkımsa işte onunla ne yapıcağımı cidden bilemez oldum. umudum kırıldı diycem işte o safhayıda geçtim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?