Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Of yaaa tmm bak uzun süreler değil bekledğimz zamanlar ama kafaya koyunca da hemen olsun istyrm. 1ay da olsa dayanamıyo insan
Aynen öyle oluyor haklsın, biliyo musun ben ilk ayım da reglimin geldiğini görünce aynı senin gibi karalar bağlamıştım ama sonra hayırlısı olsun demeyi öğrendim Rabbim kulaklarımızı boş bırakmaz inşallah, kafaya çok takma o zaman hem olmaz hem kendi kendine stress yaparsın. Bende eşimde cok istiyoruz ama oluruna bıraktık öyle çok takmıyoruz artık. Sende oluruna bırak tatlım Rabbim ol derse olur....

Of yaaa tmm bak uzun süreler değil bekledğimz zamanlar ama kafaya koyunca da hemen olsun istyrm. 1ay da olsa dayanamıyo insan
Aynen öyle oluyor haklsın, biliyo musun ben ilk ayım da reglimin geldiğini görünce aynı senin gibi karalar bağlamıştım ama sonra hayırlısı olsun demeyi öğrendim Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah, kafaya çok takma o zaman hem olmaz hem kendi kendine stress yaparsın. Bende eşimde cok istiyoruz ama oluruna bıraktık öyle çok takmıyoruz artık. Sende oluruna bırak tatlım Rabbim ol derse olur....

İnşallah çok beklemeden hepimiz güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…