- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.641
Nezaman dır bekliyorsun canım sen?
İnşallah güzel haberler alırsın cnmsiz ne zamandır peki
Bizimde 3.ayımız ve bugün reglim bitti. Bu ayda yok malesef bi gelişme...
Aynen öyle oluyor haklsın, biliyo musun ben ilk ayım da reglimin geldiğini görünce aynı senin gibi karalar bağlamıştım ama sonra hayırlısı olsun demeyi öğrendim Rabbim kulaklarımızı boş bırakmaz inşallah, kafaya çok takma o zaman hem olmaz hem kendi kendine stress yaparsın. Bende eşimde cok istiyoruz ama oluruna bıraktık öyle çok takmıyoruz artık. Sende oluruna bırak tatlım Rabbim ol derse olur....Of yaaa tmm bak uzun süreler değil bekledğimz zamanlar ama kafaya koyunca da hemen olsun istyrm. 1ay da olsa dayanamıyo insan
Aynen öyle oluyor haklsın, biliyo musun ben ilk ayım da reglimin geldiğini görünce aynı senin gibi karalar bağlamıştım ama sonra hayırlısı olsun demeyi öğrendim Rabbim kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah, kafaya çok takma o zaman hem olmaz hem kendi kendine stress yaparsın. Bende eşimde cok istiyoruz ama oluruna bıraktık öyle çok takmıyoruz artık. Sende oluruna bırak tatlım Rabbim ol derse olur....Of yaaa tmm bak uzun süreler değil bekledğimz zamanlar ama kafaya koyunca da hemen olsun istyrm. 1ay da olsa dayanamıyo insan
Aynen öyle oluyor haklsın, biliyo musun ben ilk ayım da reglimin geldiğini görünce aynı senin gibi karalar bağlamıştım ama sonra hayırlısı olsun demeyi öğrendim Rabbim kulaklarımızı boş bırakmaz inşallah, kafaya çok takma o zaman hem olmaz hem kendi kendine stress yaparsın. Bende eşimde cok istiyoruz ama oluruna bıraktık öyle çok takmıyoruz artık. Sende oluruna bırak tatlım Rabbim ol derse olur....
Cok sevindim adına Rabbim tamamını erdirir inşallah :) aminkızlar hamileyim :) dün reglim gecikince test yaptım ve pozitif :) dün hemen kan vermeye gittim bugün sonuç çıktı 154.4 . inşallah hepiniz hamile kalırsınız :)
AMİİİNNNNN İNŞALLAHİnşallah çok beklemeden hepimiz güzel haberler veririz
amin canım :)Cok sevindim adına Rabbim tamamını erdirir inşallah :) amin
ohaaaakızlar hamileyim :) dün reglim gecikince test yaptım ve pozitif :) dün hemen kan vermeye gittim bugün sonuç çıktı 154.4 . inşallah hepiniz hamile kalırsınız :)
sağol canım şu hamilelik takvimini ayarlıyamadımohaaaaçook sevindiim :) hayırlısı olsun canım benim
amin canım . baya var gibiydi ama bende balık hafızalıyımkonudaki 2. hamilelik haberiher ay bi tane aldık şuan galiba. inşallah hepimize bu mutlu haberi paylaşmayı nasip eder Allah'ım
çok bekleriz bencede işte.. ama sana çok sevindim iki oldu. milletin bi tane bile yoksağol canım şu hamilelik takvimini ayarlıyamadıminşallah senden de güzel haberler bekliyorum
kız ne yapıyımçok bekleriz bencede işte.. ama sana çok sevindim iki oldu. milletin bi tane bile yokhahaha
kız ne yapıyıminşallah size de nasip eder artık yoruluyordum tam vazgeçecektim felan oldu işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?