- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.661
bak faydasını gördük amahahahsende umudu kesmişsen biz ölelim adamın üstünden inmedin be
Yaaa çok güzel bişi yaaa Allahım bizede nasip etsin inşallah
fesaaaatttttinşallah canım :) ben böyle haberleri görünce daha çok hırslanırdım inşallah sizde en yakın zamanda mutlu haberlerinizi paylaşırsınız
yok canım sadece işte yastık ve sabaha kadar uyumafesaaaattttthırslanıyomuş bak içten içe gerçi bak işe yaradı he o değilde sen özel bişey yapmadın galiba dimi
o yastığı hemen kargola banayok canım sadece işte yastık ve sabaha kadar uyumazaten bu ay pek bir şey denemedim çok kasmadım yani
valla siz demişiniz ya kocayı yolluyacam doktora diye bende öyle yapacaktım 1 kaç ay daha olmasaydıo yastığı hemen kargola banabenim yastıkta iş yok bence hahahah. bende yapıyorum aynı şeyi ama olmuyo. kesin yastıktan :) yoksa bende sorun yok zaten
Amin inşallah bende hırslanıyorum işte akşam koçişimin elimden çekeceği varrinşallah canım :) ben böyle haberleri görünce daha çok hırslanırdım inşallah sizde en yakın zamanda mutlu haberlerinizi paylaşırsınız
aynen canım hırs iyidirAmin inşallah bende hırslanıyorum işte akşam koçişimin elimden çekeceği varr
hayırlısı canım yaaaynen canım hırs iyidirbırakma boş
Kaç ay bekledin hamile kaldın cnm?aynen canım hırs iyidirbırakma boş
2. ayda hamile kaldım canım :)Kaç ay bekledin hamile kaldın cnm?
Demi ama uğurlu gelir o yastık kesin banada yollayın kızlarrrrro yastığı hemen kargola banabenim yastıkta iş yok bence hahahah. bende yapıyorum aynı şeyi ama olmuyo. kesin yastıktan :) yoksa bende sorun yok zaten
Valla ohhh iki ayda ümit mi kesilirmiş benim 3. Ayım bitti 4ayda deniycez bakalım2. ayda hamile kaldım canım :)
kız ne biliyim hem fiziksel hemde ruhen çok yoruldum . gündüz kız beni çok yoruncaValla ohhh iki ayda ümit mi kesilirmiş benim 3. Ayım bitti 4ayda deniycez bakalım
Kaç sefer çalıştınız kız nasıl yorulmakmis öyle valla biz sırf çocuk için yani yoksa kimse kendini düşünmüyo güya lafta bazen zor kaciyorum elindenkız ne biliyim hem fiziksel hemde ruhen çok yoruldum . gündüz kız beni çok yorunca
kız geçen ay daha sıktı ama bu ay 1 dolu 1 boş yaptıkKaç sefer çalıştınız kız nasıl yorulmakmis öyle valla biz sırf çocuk için yani yoksa kimse kendini düşünmüyo güya lafta bazen zor kaciyorum elinden
Valla iyiymiş benimki aşırı yorgun oluyor ama bebek işine gelince full gaz anlamadım :)kız geçen ay daha sıktı ama bu ay 1 dolu 1 boş yaptıkbenimki içinde sıkıntı yok ki adam işte hiç yorulmuyor herhalde
ahahah öyle olur canımValla iyiymiş benimki aşırı yorgun oluyor ama bebek işine gelince full gaz anlamadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?