- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.681
kızlar hamileyim :) dün reglim gecikince test yaptım ve pozitif :) dün hemen kan vermeye gittim bugün sonuç çıktı 154.4 . inşallah hepiniz hamile kalırsınız :)
hahahsende umudu kesmişsen biz ölelim adamın üstünden inmedin be
yaaaa ne kdar güzel haber buu çok sevindim canım benimmm vallahi :)kızlar hamileyim :) dün reglim gecikince test yaptım ve pozitif :) dün hemen kan vermeye gittim bugün sonuç çıktı 154.4 . inşallah hepiniz hamile kalırsınız :)
hahaha ilahii sennnn :))))))))))))))hahahsende umudu kesmişsen biz ölelim adamın üstünden inmedin be
2 . aydı canımaaaaaaaaaaaa ,inanmıyorummmmm çok sevindimmm. 2 ettikkk seninle. darısı bizeekaçıncı aydı bu
inşallah sizlerden de güzel haberler alacaz :)
kız iyi düşün iyi olsun :) sende adama atar felan yapıyonzaten bu ay da almazsak o haberi ben kesicem kendimi
hadi yarışın kızlarbakalım 3.şanslı kişimiz kim olacakk
kız iyi düşün iyi olsun :) sende adama atar felan yapıyonbu ay sevgi dolu ol
bakalım 3.şanslı kişimiz kim olacakk
kız kısaltmayı bulacam diye kelime bütün kelimeleri deniyorumya ama nasl bi talihsizlik yaaa 2dir yüksek doğrganlk gününde bi şey oluyo. bu ay da olmadı yüksek görünen günlerde. aman yaa üff napayım artık gelirse ekime diyoduk ya galiba bu iş biraz s..me kalıcak gibi
kız kısaltmayı bulacam diye kelime bütün kelimeleri deniyorumçok cahilim ya
benim düzensizz,düzenli olursa kasımın 1-2 si gibiadet tarihi ne zxamandı senin? benim 28i olmayasıca
neyse ben hala anladım özelden bi yazsanahauahuahauha s..kime diyim o zamanbana yaaa psikolojimi bozdu benim bu iş
kimin düzgün ki psikoloji yahuahauahuahauha s..kime diyim o zamanbana yaaa psikolojimi bozdu benim bu iş
Allah senin iyliğini versinneyse ben hala anladım özelden bi yazsancidden beynim durdu biri beni bilgilendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?