Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Bende gittim saglik ocagina tahlil veremedim cunki doktor yapmadisonirden oluyorum suan ne dediysem yapmadi neymis gunumu 7gungeccekmisim gecmeden yapamazmis deli oldum yaa ilk defa boyle bisry duydumtahlil yaptim negatif belli yok bebek..

Bende gittim saglik ocagina tahlil veremedim cunki doktor yapmadisonirden oluyorum suan ne dediysem yapmadi neymis gunumu 7gungeccekmisim gecmeden yapamazmis deli oldum yaa ilk defa boyle bisry duydumtahlil yaptim negatif belli yok bebek..
ne kadar sacma ya ,keşke günüm gecti diyeydin canım,neyse bekle bakalım birazcık,kaç gün var bata

Çalışmaya devam yılmadan bıkmadan hadi görelim hepinizi içinizdeki gücü dışarı çıkarın kızlarr

hangi çalşmaya devam acabaa bu ay sadece 3 kez oldu o da zaten yumurtlama gününü bırak yumurtlama haftası bile değildi ama ben taktik değiştiricem bu ay eğer olmazsa ki zaten o 3 günle olursa da mucize olur

hangi çalşmaya devam acabaa bu ay sadece 3 kez oldu o da zaten yumurtlama gününü bırak yumurtlama haftası bile değildi ama ben taktik değiştiricem bu ay eğer olmazsa ki zaten o 3 günle olursa da mucize olur
taktik değiştiricem derken ni yapacaksınnn bakalım hııı seni gidiiiii

dayak işte o çocuk olana kadar iş gezisi, akşam şirket maçları, arkadşlarla okey partileri hepsi yasak adamın hali kalmıyo zaten eve geldğinde ki bi de ne ara yapıcaz o çocğu
hakikaten hangi ara yapcaksınız bencede taktik degiştir sen,yasakla herşeyi adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…