- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.701
Ay canım çok sevindiimmmkızlar hamileyim :) dün reglim gecikince test yaptım ve pozitif :) dün hemen kan vermeye gittim bugün sonuç çıktı 154.4 . inşallah hepiniz hamile kalırsınız :)
İnş hiç birimiz olmayız bu aybenim de bat 31 ekim.. inş olmaz da kutlama yaparım artık 3 aydır hayal kırıklığı..
benim de bat 31 ekim.. inş olmaz da kutlama yaparım artık 3 aydır hayal kırıklığı..
Aa ne guzel bi haberr hayirli olsun canim..kızlar hamileyim :) dün reglim gecikince test yaptım ve pozitif :) dün hemen kan vermeye gittim bugün sonuç çıktı 154.4 . inşallah hepiniz hamile kalırsınız :)
Çalışmaya devam yılmadan bıkmadan hadi görelim hepinizi içinizdeki gücü dışarı çıkarın kızlarrsevinin sizi gidi hamilelelerrrr
gaza geldim vallahi kızlarr akşama cok guzel planlarım var
ne kadar sacma ya ,keşke günüm gecti diyeydin canım,neyse bekle bakalım birazcık,kaç gün var bataBende gittim saglik ocagina tahlil veremedim cunki doktor yapmadisonirden oluyorum suan ne dediysem yapmadi neymis gunumu 7gungeccekmisim gecmeden yapamazmis deli oldum yaa ilk defa boyle bisry duydumtahlil yaptim negatif belli yok bebek..
Çalışmaya devam yılmadan bıkmadan hadi görelim hepinizi içinizdeki gücü dışarı çıkarın kızlarr
3gun kaldi test yaptim negatiffne kadar sacma ya ,keşke günüm gecti diyeydin canım,neyse bekle bakalım birazcık,kaç gün var bata
taktik değiştiricem derkenhangi çalşmaya devam acabaabu ay sadece 3 kez oldu o da zaten yumurtlama gününü bırak yumurtlama haftası bile değildi ama ben taktik değiştiricem bu ay eğer olmazsa ki zaten o 3 günle olursa da mucize olur
az kalmış canım ya sabret biraz daha3gun kaldi test yaptim negatiffyok sanirim..
taktik değiştiricem derkenni yapacaksınnn bakalım hııı seni gidiiiii
hakikaten hangi ara yapcaksınız bencede taktik degiştir sen,yasakla herşeyi adamadayak işteo çocuk olana kadar iş gezisi, akşam şirket maçları, arkadşlarla okey partileri hepsi yasak adamın hali kalmıyo zaten eve geldğinde ki bi de ne ara yapıcaz o çocğu
ahahahagaza geldim vallahi kızlarr akşama cok guzel planlarım var
hakikaten hangi ara yapcaksınız bencede taktik degiştir sen,yasakla herşeyi adama
ahahahadayak işteo çocuk olana kadar iş gezisi, akşam şirket maçları, arkadşlarla okey partileri hepsi yasak adamın hali kalmıyo zaten eve geldğinde ki bi de ne ara yapıcaz o çocğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?