- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.721
amann olsunda bosver yasaklar bi kenarda kalsınbi de bu ay olurmuş heeyasaklar kursağımda kalır
amann olsunda bosver yasaklar bi kenarda kalsın
ahahha inşallah güzel sonuçları olur canımgaza geldim vallahi kızlarr akşama cok guzel planlarım var
artık bizim yasaklar farklıamann olsunda bosver yasaklar bi kenarda kalsın
haha olsun okadar yasaklarda artık,gelsin rahattttt günlerrartık bizim yasaklar farklı
ahahah bakalım bazı kişilerde istek tavan yapıyormuşhaha olsun okadar yasaklarda artık,gelsin rahattttt günlerr
sen tecrübelisin bu konuda tavan yapıyormu yapmıyormu biliyorsundurahahah bakalım bazı kişilerde istek tavan yapıyormuş
öncesinde pek olmamıştısen tecrübelisin bu konuda tavan yapıyormu yapmıyormu biliyorsundur
haha azmine hayran kaldım vallahi senin , bizdemi iş yok anlamadım kiöncesinde pek olmamıştıgene olmaz inş :)
kız o kadar çok enerji verici şey yedim ki çerezler çikolatalarhaha azmine hayran kaldım vallahi senin , bizdemi iş yok anlamadım ki
ne yedin içtin tam olarak söyle bi bakalım :)kız o kadar çok enerji verici şey yedim ki çerezler çikolatalar
öncelikle keçiboynuzu pekmezini bende içiyordumne yedin içtin tam olarak söyle bi bakalım :)
oh oh maşallah o çikolataların geri dönüşümünü tahmin edemiyorumöncelikle keçiboynuzu pekmezini bende içiyordumsonra fındık ve antep fıstığını karıştırıp gunde 1 tabak gidiyodu valla sonra bu antep fıstıklı çikolatalara yüklendim genel olarak diğer şeyler aynı
Ya ayıptır söylemesi bende öyle kızlar ya, korkuyorum da ama demek oluyomuş böyleahahah bakalım bazı kişilerde istek tavan yapıyormuş
ahaha aynen 2 gündür kestim çikolatalarıoh oh maşallah o çikolataların geri dönüşümünü tahmin edemiyorum
doktoruna danışmakta fayda varYa ayıptır söylemesi bende öyle kızlar ya, korkuyorum da ama demek oluyomuş böyle
Öncekinde benim de olmamıştı o yüzden şaşkınım biraz şuanöncesinde pek olmamıştıgene olmaz inş :)
bizde şimdilik dinlenme evresine geçtikte bilmiyorum doktor devam derse ne diyim yaniYa ayıptır söylemesi bende öyle kızlar ya, korkuyorum da ama demek oluyomuş böyle
kız valla dinleyim biraz 1 ay sonra felan başlasınÖncekinde benim de olmamıştı o yüzden şaşkınım biraz şuan
Bi ilacı felan var mıdır acepdoktoruna danışmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?