- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.741
ya kızlar biz pazar gününe kadar devam etmiştik ama bi sıkıntı olmuş mudur? yarın doktora randevum var ama :/
Ay yok be niye problem olsun, hiç bişey olmazya kızlar biz pazar gününe kadar devam etmiştik ama bi sıkıntı olmuş mudur? yarın doktora randevum var ama :/
ne biliyim kız öğrenesiye kadar devam edinceyok yaa nolucakk.. olsa olsa bi taraflarında kalp lekesi olur çocuğun
inşallah canım :)Ay yok be niye problem olsun, hiç bişey olmaz
ne biliyim kız öğrenesiye kadar devam edince
inşallah seninde öyle olur canım :) :) bak millet akşam için plan yapıyorallaaam yaa ben de sityrm yaaa. ben 9haziran doğmlym ikizler burcuyum. kocam öyle dua ediyodu ki ikizler olmasın çocğmz diye. 2tanesini kaldıramam diyo hep, çok kalpten diledi de ondan mı olmadı acaba bu ayhep de haziran doğmlu olsun istiyodum heee. ne güzel sizin öyle olucak hayrlısyla
inşallah seninde öyle olur canım :) :) bak millet akşam için plan yapıyor
biz belki olur diye adetten olmadan önceki günü bile değerlendiriyordukYumurtlamq haftaso geçti benim yaaboşa yapmıyım dermişim şimdi
geride kaldı geridebiz belki olur diye adetten olmadan önceki günü bile değerlendiriyordukne günlerdi be
bakalım hiç belli olmaz yarın doktora bağlıgeride kaldı geride umarım geride kalmıştır yani hahahah
bizde bize güveniyoruz hahaha inş olur canım yaFrzee ilkinilkin
Kızlar hadi size güveniyoruz
Ben bu ay özellikleilkinilkin den çok ümitliydim ama o hiç ümitli konuşmuyo, gerçi belli olmaz bu işler
ilkinilkin çok pis gaza geldim bende bundan snranisankralicesi yolundan gidicem ,bizim yol yol diil bacım
biz belki olur diye adetten olmadan önceki günü bile değerlendiriyordukne günlerdi be
şşşşşşşş kıskanmayın ne olur çalışın sizinde olurValla.billa yaaa kadında nasıl bi hırs varmış arkadqş
Frzee ilkinilkin
Kızlar hadi size güveniyoruz
Ben bu ay özellikleilkinilkin den çok ümitliydim ama o hiç ümitli konuşmuyo, gerçi belli olmaz bu işler
kızlar ben gerçek mi bilmiyorum ama adet zamanın da hamile kaldım diye bi yazı okumuştumyani son güne kadar bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?