Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kızlar ben gerçek mi bilmiyorum ama adet zamanın da hamile kaldım diye bi yazı okumuştum yani son güne kadar bırakmayın
Kizlar bendede ayni durum var arkadasla ayniseninle ayniyim genelde hep ben isterim oda cok yorgun oldugu icin.yoksa hergun adamin tepesinde olucamda kiyamiyom ama demin msj attim bu ayda olmazsa bi dolu bi bos yapcaz diye adamimin belide kotu kizz

Bi şey ılmadı ki doğru düzgün yaa nasıl ümitli olayım valla ben de çok istyrm size katlmayı. İnş içine doğmştır amin
bak ben çok yoğun olduğumda erkenden 9 gibi yatıyordum gece 3 kalkıp yapıyorduk sizde bunu deneyebilirsiniz canım ha uykumdan kalkamam dersen orası ayrı

Kizlar bendede ayni durum var arkadasla ayniseninle ayniyim genelde hep ben isterim oda cok yorgun oldugu icin.yoksa hergun adamin tepesinde olucamda kiyamiyom ama demin msj attim bu ayda olmazsa bi dolu bi bos yapcaz diye adamimin belide kotu kizz
beli nasıl o duruma geldi diyemde neyse kız yani kıyacan gerekirse ha benim kocada farklı biraz oda istekli diyelim

Bel fitigi var fena ilerlemis aciyom adamima gem iste ugrasiyor bide eve geliyo benle ugrasiyazik kocama normalde zaten iki gunde bir yaliyoduk ama bu ay doktora yolluycam onu

bak ben çok yoğun olduğumda erkenden 9 gibi yatıyordum gece 3 kalkıp yapıyorduk sizde bunu deneyebilirsiniz canım ha uykumdan kalkamam dersen orası ayrı

Aaa kalkamam valla hiç. Bi de işin kötü yanı brnm kocam normalde çok aşırı yanaşrdı şimdi çocuk dynce göre gibi geliyo bana diyo kötü hissediyomş kendni. Ymrtlama günlerni de söyleme bana diyo deli mi ne

ahahahaha yani dediğim gibi canım bizim için sıkıntı değildi kalkıyorduk ama sizleri bilemem tabi

Kizz napayim iste olsun diye habire calisiyoz ama olmuyo yumurtlama donemimde gun asiri giriyoduk o hafta ama yine olmadi gibi sanki eyer olduysa o keci boynuzunun sayasinde olmustur adama habire cezerye her aksam findik yer neler neler bklm 3gun sonra belli olur..

biz direk gün aşırı denedik yumurtlama felan da bakmadım artık ne zaman olduysa olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…