- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.761
Kizlar bendede ayni durum var arkadasla ayniseninle ayniyim genelde hep ben isterim oda cok yorgun oldugu icin.yoksa hergun adamin tepesinde olucamda kiyamiyom ama demin msj attim bu ayda olmazsa bi dolu bi bos yapcaz diye adamimin belide kotu kizzkızlar ben gerçek mi bilmiyorum ama adet zamanın da hamile kaldım diye bi yazı okumuştumyani son güne kadar bırakmayın
bak ben çok yoğun olduğumda erkenden 9 gibi yatıyordum gece 3 kalkıp yapıyorduk sizde bunu deneyebilirsiniz canımBi şey ılmadı ki doğru düzgün yaa nasıl ümitli olayımvalla ben de çok istyrm size katlmayı. İnş içine doğmştır amin
İzninle şu emojiyi kullanıyorumbak ben çok yoğun olduğumda erkenden 9 gibi yatıyordum gece 3 kalkıp yapıyorduk sizde bunu deneyebilirsiniz canımha uykumdan kalkamam dersen orası ayrı
beli nasıl o duruma geldi diyemde neyseKizlar bendede ayni durum var arkadasla ayniseninle ayniyim genelde hep ben isterim oda cok yorgun oldugu icin.yoksa hergun adamin tepesinde olucamda kiyamiyom ama demin msj attim bu ayda olmazsa bi dolu bi bos yapcaz diye adamimin belide kotu kizz
bak ben çok yoğun olduğumda erkenden 9 gibi yatıyordum gece 3 kalkıp yapıyorduk sizde bunu deneyebilirsiniz canımha uykumdan kalkamam dersen orası ayrı
İzninle şu emojiyi kullanıyorum
ahahahahaAaa kalkamam valla hiç. Bi de işin kötü yanı brnm kocam normalde çok aşırı yanaşrdı şimdi çocuk dynce göre gibi geliyo bana diyo kötü hissediyomş kendni. Ymrtlama günlerni de söyleme bana diyo deli mi ne
biz direk gün aşırı denedikKizz napayim iste olsun diye habire calisiyoz ama olmuyo yumurtlama donemimde gun asiri giriyoduk o hafta ama yine olmadi gibi sanki eyer olduysa o keci boynuzunun sayasinde olmustur adama habire cezerye her aksam findik yer neler neler bklm 3gun sonra belli olur..
Tabi canııımmm bu akşam herkes iş başındabu akşam kimse yazmak artık bu topiğeburcu1888 sende beni yalnız birakma
canım şimdi belli olmaz sende belki gaza felan gelinTabi canııımmm bu akşam herkes iş başında
Ahahahahhaha yok yok bu akşam hareket yokcanım şimdi belli olmaz sende belki gaza felan gelin
bu akşam kimse yazmak artık bu topiğeburcu1888 sende beni yalnız birakma
Tabi canııımmm bu akşam herkes iş başında
ya canım grip felan ne olacak hem beraber grip olursunuz işteValla ben şuan hayat şarkısı izliyorumhastaym xaten grip oldum
ya canım grip felan ne olacak hem beraber grip olursunuz işte. geçmiş olsun bu arada :)
O kdr gaza getirdim kendimi fakt bişicikkler olmadı kocam cok yorgundu uyuyordu işten geldğimde kıyamadm,yemek fln derken işe gitti snraZaten kocamdan bulaştı banabugün de cacık oldu neyse bakalım kısmet
O kdr gaza getirdim kendimi fakt bişicikkler olmadı kocam cok yorgundu uyuyordu işten geldğimde kıyamadm,yemek fln derken işe gitti snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?