- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.781
Hanımlar günaydın ben dediginiz gibi gece hiç giremedim siteye kocamla ilgileniyordum malum:)))) bende gripim şuan kocamdan bulaştıya canım grip felan ne olacak hem beraber grip olursunuz işte. geçmiş olsun bu arada :)
kız yalan mı amahahaha ilahii sennnn :))))))))))))))
ben ben ben ben... ben oluyim yaa nolurrrrbakalım 3.şanslı kişimiz kim olacakk
Demi ama uğurlu gelir o yastık kesin banada yollayın kızlarrrrr
dogru vallakız yalan mı amaadamı bi boş bırakmadı valla inat etti hamile kaldı yemin ederim osmanlıda hatun olsa padişahın fetih yapmaya dermanı kalmaz nisankralicesi
tamam kız ben sıramı sana verdim canın saolsun sen ol ,gec olsun güc olmasın yaniben ben ben ben... ben oluyim yaa nolurrrrsonra sırayı size veririm valla bak
benimde boş geçti.. gerçi yumurtam bile yok dolu geçse ne olurdogru vallanisankralicesi azmine hayran kaldım valla o gazla dün bende eve gttim ama malesef bos gecti hahah
haha gebelik testi bile oyun oynuyor resmen nolacak bu halimiz,bende ovulasyon yapayım dedim akşm ve sabah silğinde siliği çıktıkızlarrr günaydıııın :) bugün can sıkıntısına gebelik testi yaptım oda geçersiz çıktımillet ikinci çizgiye hasret, ben tekine bile razıyım kontrol çizgim (c) çok silik çıktı nerdeyse görünmüyodu ışıkta falan baya inceledikten sonra fark edebildim siz düşünün. başkada bişey çıkmadı.. geçersiz oluyo sanırım ama işte zaten negatiftir modundayım kısaca güne böyle başladım sizin gününüz inşallah benimkinden çook daha güzel geçer :)
tamam kız ben sıramı sana verdim canın saolsun sen ol ,gec olsun güc olmasın yani
Hanımlar günaydın ben dediginiz gibi gece hiç giremedim siteye kocamla ilgileniyordum malum:)))) bende gripim şuan kocamdan bulaştı
ahahahahakız yalan mı amaadamı bi boş bırakmadı valla inat etti hamile kaldı yemin ederim osmanlıda hatun olsa padişahın fetih yapmaya dermanı kalmaz nisankralicesi
haha gebelik testi bile oyun oynuyor resmen nolacak bu halimiz,bende ovulasyon yapayım dedim akşm ve sabah silğinde siliği çıktı
test bozuk olmasın canım?kız ovulasyon teslerim zaten bi alem :) 15 tane gebelik testim olunca arada yapıyorum. bu sefer c çizgisi nerdeyse yoktu. ama c silik çıkınca gebelik testinde bildiğim kadarıyla geçersiz oluyo. çünkü hiiç bişey çıkmadı koyulaşmadıda bayada bekledim yani..
bat ne zmn senin canımkız ovulasyon teslerim zaten bi alem :) 15 tane gebelik testim olunca arada yapıyorum. bu sefer c çizgisi nerdeyse yoktu. ama c silik çıkınca gebelik testinde bildiğim kadarıyla geçersiz oluyo. çünkü hiiç bişey çıkmadı koyulaşmadıda bayada bekledim yani..
test bozuktur yada bişey olmuştur yavrum ne fark eder. zaten negatiftitest bozuk olmasın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?