Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kızlarrr günaydıııın :) bugün can sıkıntısına gebelik testi yaptım oda geçersiz çıktı millet ikinci çizgiye hasret, ben tekine bile razıyım kontrol çizgim (c) çok silik çıktı nerdeyse görünmüyodu ışıkta falan baya inceledikten sonra fark edebildim siz düşünün. başkada bişey çıkmadı.. geçersiz oluyo sanırım ama işte zaten negatiftir modundayım kısaca güne böyle başladım sizin gününüz inşallah benimkinden çook daha güzel geçer :)

haha gebelik testi bile oyun oynuyor resmen nolacak bu halimiz,bende ovulasyon yapayım dedim akşm ve sabah silğinde siliği çıktı

haha gebelik testi bile oyun oynuyor resmen nolacak bu halimiz,bende ovulasyon yapayım dedim akşm ve sabah silğinde siliği çıktı

kız ovulasyon teslerim zaten bi alem :) 15 tane gebelik testim olunca arada yapıyorum. bu sefer c çizgisi nerdeyse yoktu. ama c silik çıkınca gebelik testinde bildiğim kadarıyla geçersiz oluyo. çünkü hiiç bişey çıkmadı koyulaşmadıda bayada bekledim yani..

test bozuk olmasın canım?

bat ne zmn senin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…