- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.801
bacım ne batıbat ne zmn senin canım
hayırlısı canım :)test bozuktur yada bişey olmuştur yavrum ne fark eder. zaten negatiftinerdeyse bilerek yaptım yani
hayırlısı hayırlısı :) ama sıkıldımda yani.. şaka yapıyorum, dalga geçer konuşuyorum ama gel bide bana sor.hayırlısı canım :)
canım kafana çok takma her zaman dediğimiz gibi . normalmiş gibi davran yani çocuk amacı olmadan düşün bide :) rahat düşünhayırlısı hayırlısı :) ama sıkıldımda yani.. şaka yapıyorum, dalga geçer konuşuyorum ama gel bide bana sor.
bu kızın kafa cok rahattı yacanım kafana çok takma her zaman dediğimiz gibi . normalmiş gibi davran yani çocuk amacı olmadan düşün bide :) rahat düşün
canım baktım ilk ay çocuk düşünmekle olmuyor ikinci ay boş verdimbu kızın kafa cok rahattı ya yiyodu içiyodu yatıyodu valla ondan oldu ondan
hahahbu kızın kafa cok rahattı ya yiyodu içiyodu yatıyodu valla ondan oldu ondan
ya sormayın damarıma bastınız bende ikiz cok istiyrm erkek kız farketmez eşimin tarafındada var ikiz geni ,ikiz olsun ikiz olacak diiip duruyrm herkese
canım benim koca cok yogun calışıyor cok uykusuztu günlerdir 3-4 saatlik uykuyla duruyordu erken uyandırmaya kıyamadım ondan olmadı malesef
benim sülalede var ama eşiminkinde var mı bilmiyorum sanıım yok. o yüzden olmayadabilir benim. ama zaten benim bi tane olsun yeterki olsun yaniya sormayın damarıma bastınız bende ikiz cok istiyrm erkek kız farketmez eşimin tarafındada var ikiz geni ,ikiz olsun ikiz olacak diiip duruyrm herkese bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ya bende habire sölüyrm
aynen ya bi tane olsunda oda yeterbenim sülalede var ama eşiminkinde var mı bilmiyorum sanıım yok. o yüzden olmayadabilir benim. ama zaten benim bi tane olsun yeterki olsun yani
ya sabah 1 saat erken kaldırıvercanım benim koca cok yogun calışıyor cok uykusuztu günlerdir 3-4 saatlik uykuyla duruyordu erken uyandırmaya kıyamadım ondan olmadı malesef
kız gece işe gidecekti evde olsa kaçırırmıyım bu fırsatı,ögelene kadar uykusuz çalışıyor,ya sabah 1 saat erken kaldırıversonuçta ne olcak
neyse bugün boş bırakma işe giderken deseydin bugün çok yorulma akşama işimiz var diyekız gece işe gidecekti evde olsa kaçırırmıyım bu fırsatı,ögelene kadar uykusuz çalışıyor,
ya sabah 1 saat erken kaldırıversonuçta ne olcak
kız gece işe gidecekti evde olsa kaçırırmıyım bu fırsatı,ögelene kadar uykusuz çalışıyor,
günaydın :) dünki hamilelik haberi ve gaza gelmiş birkaç arkadaş olarak napalım hızımızı burda sonlandırıyoruzGünaydınlaarrrr herkes burda maşallah :)
bugun affetmem amakız bak ben diyorum hatun böyle hamile kaldı :) biz kıyamıyoruz azcık daha uyusun diyoruz, hatun kaldırıver diyobende böyle yapıcam bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?