Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Değerlendiriyorz cnm inşallah gerek kalmaz ilk defa ovulasyon testi aldım bugün geldi inş vesile olurda bu ay olur cnm sabahları mi yapcam sadce biliyomusun

Bende varım mart dan beri deniyoruz ama hala hamile kalamadım bu ay ümitliydim adetim ayın 7 sindeydi dün adet oldum inşallah nasipse ekime hamile girerim

merhaba kızlar
ben uzuuun zamandır girmiyrum foruma.
14 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için temmuzda kürtaj oldum şuan regl im bu hafta bizde başlıyoruz tekrar denemelere
artık hemen olsun diyemiyorum geç olsun sorun değil ama sağlıklı olsun
inş. hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize...

Kizlarrrrrrrr
Herkeze meraba
Bende yazilari bastan sona okudum baya zamn aldib
Bizim dé bu ay 3.ayimiz calismalara hizla devam
Bat eylul 24 hayirlisi hepimiz adina...
İyi gır gır yapariz artık burdan sizlee..

Bnmde bat 11 eylul adet olsam yine devam calismalara bu defa sogan kürünü yapcam szde yapin kizlar
Meraba canım bugun itibariyle sogan kürüne başlamış bulunmaktayım okadarda kötü diilmiş tadı endişeleniyordum nasıl icicem diye ama gayet güzel içiyorum

Cok gecmiş olsun canım benim Allahım bir daha yaşatmasın dediğin gibi gec olsun güç olmasın saglıklı olsunlar inş, çok iyi anlıyorum seni bende gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettiğim için kürtaj olmuştum

Merhaba kizlar bende geldim. Nisanda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum bu sure zarfinda korunduk gecen hafta hsg (rahim filmi) cekildim cok sukur temiz cikti film sonrasi cok kisi hamile kaliyomus diye duydum darisi basima ve tabiki sizlerinde. Bat 20 eylul

Hoşgeldin canım gecmiş olsun çok,
hadi bakalım inş darısı isteyen herkesin başına

Merhaba kızlar ben de varım :)
Ben bi hamilelik geçirdim 22 haftalıkken rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim maalesef kızımı. Bu aydan itibaren tekrar başlıyoruz :)
Ben geçen ay ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama takibi yapmaya çalıştım ama pek beceremedim sanırım. Bu ay kendi haline bırakıcam artık inşallah isteyen herkes alır kucağına bebeklerini. Takip halinde olalım birbirimizi. Burdan öğrendiğim çok şey oluyor bilgi paylaşımı yapalım mutlaka.

Silik bi çizgi var gibi görünüyor inşallah olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…