- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
Selam canım maalesef şehir dışındayım döndüğümde katılırımya o değildeilkinilkin @oz001 @LoV3R @glmse @Sarisekerannesi NAVLEE DiKoc @Dontsay EosAna nerdeler?
Bat 20 ..ama doktorum 14 da yap kandan test dedi..hadi bakalim..hayirlisi olsun insallahay hadi bakalım. aşılamayı ne zaman yaptırdı? bat kaç bide canım ona göre bekleyelim bizdegüzel bihaber alalım inşallah sayende
3 yıl çocuk dusunmedinizmi?Slm kızlar 3 senelik evliyim. Şuan adetliyim, bitince kısmetse artık çalışmalara başlıycaz. Yaz annesi olmak istiyorum. Burda birlikte paylaşalım, herkese mrblar şimdiden
Benimde aynen 5 günüm kaldı çok heyecanla merakla bekliyorumOlmaz olur mu canım tabikide var. Ben daha regl olmadım. 5 gün daha var bakalım. Kısmet herşey. Regl olursam buraya gelirim canım. Gerçi olmadanda geldim
Bat 20 ..ama doktorum 14 da yap kandan test dedi..hadi bakalim..hayirlisi olsun insallah
Değerlendiriyorz cnm inşallah gerek kalmaz ilk defa ovulasyon testi aldım bugün geldi inş vesile olurda bu ay olur cnm sabahları mi yapcam sadce biliyomusungeçmiş olsun canım. en iyi doğal yolla olmasını denemek olurdu zaten. baktın olmuyo ozaman tedavi.. ama inşallah bu ay yüzün gülerde diğer aylarda uğraşmana gerek kalmaz tedaviyle falan.. bu zamanları mutlaka değerlendirin. 12. gününden sonra dönemin başlar diye düşünüyorum.
Ben reglimin bitmesini bekliyorum. Ne zaman ki ovulasyon geliyor başlıyorum yine buralarda takilmaya. Diğerleri de öyledirya o değildeilkinilkin @oz001 @LoV3R @glmse @Sarisekerannesi NAVLEE DiKoc @Dontsay EosAna nerdeler?
Meraba canım bugun itibariyle sogan kürüne başlamış bulunmaktayım okadarda kötü diilmiş tadı endişeleniyordum nasıl icicem diye ama gayet güzel içiyorumBnmde bat 11 eylul adet olsam yine devam calismalara bu defa sogan kürünü yapcam szde yapin kizlar
Cok gecmiş olsun canım benim Allahım bir daha yaşatmasın dediğin gibi gec olsun güç olmasın saglıklı olsunlar inş, çok iyi anlıyorum seni bende gecen sene 9 haftalık bebeğimi kaybettiğim için kürtaj olmuştummerhaba kızlar
ben uzuuun zamandır girmiyrum foruma.
14 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için temmuzda kürtaj oldum şuan regl im bu hafta bizde başlıyoruz tekrar denemelere
artık hemen olsun diyemiyorum geç olsun sorun değil ama sağlıklı olsun
inş. hepiniz sağlıkla kavuşursunuz bebeklerinize...
Hoşgeldin canım gecmiş olsun çok,Merhaba kizlar bende geldim. Nisanda bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum bu sure zarfinda korunduk gecen hafta hsg (rahim filmi) cekildim cok sukur temiz cikti film sonrasi cok kisi hamile kaliyomus diye duydum darisi basima ve tabiki sizlerinde. Bat 20 eylul
inşallah canım :)Hoşgeldin canım gecmiş olsun çok,
hadi bakalım inş darısı isteyen herkesin başına
Silik bi çizgi var gibi görünüyor inşallah olmuştur10 gün geçti adetim ondan önce adetime 5 gün varken pembe lekelerim oldu 1 buçuk hafta önce beta hcg kanda negatif çıktı bende ümidi kesmiştim bugün ablam yap bi test diyince yaptım attım bak yok diye ümitsizce oda silik bi çizgi var dedi eşimde öyle dedi ama ben göremedim 2 gün bekleyip yine test yapcam bakalım. Attım fotografı canım bence silik degil ama sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?