- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.821
yap kız biz nelerle uğraşıyoz onlarda 1 ay bizimle uğraşsınkız bak ben diyorum hatun böyle hamile kaldı :) biz kıyamıyoruz azcık daha uyusun diyoruz, hatun kaldırıver diyobende böyle yapıcam bak şimdi
günaydın canım nasılsın nasıl gidiyorGünaydınlaarrrr herkes burda maşallah :)
burada değilde başka yerde sonlandırıngünaydın :) dünki hamilelik haberi ve gaza gelmiş birkaç arkadaş olarak napalım hızımızı burda sonlandırıyoruz
bugun affetmem ama
o zmzn bol şans bizebende affetmem zaten tak dedi artık :)
yoook artık havada karada affetmemkız yani ne diyim buldun mu affetme
Anne adaylariiiiidogru vallanisankralicesi azmine hayran kaldım valla o gazla dün bende eve gttim ama malesef bos gecti hahah
kız zaten bulunca boş geçmiyorumaynen sıkıntı orda zaten benimkide gececi bulsak affetmeyecegiz de
yasmnn aramıza hoşgeldin canım :)Anne adaylariiiii
neyse ben daha fazla konuşmuyum o zamanaynen sıkıntı orda zaten benimkide gececi bulsak affetmeyecegiz de
senin doktor randevu ne zmndı ?neyse ben daha fazla konuşmuyum o zaman
senin doktor randevu ne zmndı ?
bu inofolic var ya canım ben doktora sordum hiç bir zararı yok kullanabilirsin dedi,ve sana en yakın arkadasımdan bir örnek vereyim umut olsun,benden snra evlendi benden önce doguracak,polikistik over teşhisi konmuş onada,sogan kürü yapmış ve inofolic combi kullanmış bir tablet 1 ay snra süpriz bir şekilde hamile oldgunu ögrendi ,nasıl olsa olmuyo die korunmamışlar düşün,ve yarın inş Allahın izniyle doguracakkız zaten bulunca boş geçmiyorumzaten yumurtamda yok çatlamadı mı oluşmadı mı ne zıkkımsa kafama göre takılıyorum işte olursa falan diyorum
bizede haber ett gelişmeleri2 de canım :)
tamam canım :)bugün görür müyüm bilmiyorum olmazsa haftaya tekrar giderim :)bizede haber ett gelişmeleri
keseyi görürsünüz inş bugun ayy cok heyecanlı seyler ya,sonra kalp atışı falan,hayırlısı olsun bklmtamam canım :)bugün görür müyüm bilmiyorum olmazsa haftaya tekrar giderim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?