- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #2.841
sağol canım inşallah sizlerde bunları yaşarsınız :)keseyi görürsünüz inş bugun ayy cok heyecanlı seyler ya,sonra kalp atışı falan,hayırlısı olsun bklm
nasıl kullanıldığını bilmiyorum yavrum onun.bu inofolic var ya canım ben doktora sordum hiç bir zararı yok kullanabilirsin dedi,ve sana en yakın arkadasımdan bir örnek vereyim umut olsun,benden snra evlendi benden önce doguracak,polikistik over teşhisi konmuş onada,sogan kürü yapmış ve inofolic combi kullanmış bir tablet 1 ay snra süpriz bir şekilde hamile oldgunu ögrendi ,nasıl olsa olmuyo die korunmamışlar düşün,ve yarın inş Allahın izniyle doguracak
bir sorsana ona soğan kürünü nasıl yapmış inofolic nasıl kullanmış? aynı anda mı kullanmış falan bir sorsana yavrum yabu inofolic var ya canım ben doktora sordum hiç bir zararı yok kullanabilirsin dedi,ve sana en yakın arkadasımdan bir örnek vereyim umut olsun,benden snra evlendi benden önce doguracak,polikistik over teşhisi konmuş onada,sogan kürü yapmış ve inofolic combi kullanmış bir tablet 1 ay snra süpriz bir şekilde hamile oldgunu ögrendi ,nasıl olsa olmuyo die korunmamışlar düşün,ve yarın inş Allahın izniyle doguracak
günaaaaydfınnnnngününüz aydın olsun sevgili anne adayları
canım sen sogan kürü yapmıştın zaten yapmana gerek yok çok fazla yapmakta rahmi inceltiyormuş,benim kullandıgım ilaç işte inofolic o tabletini kullanmış ben tozunu kullanıyorum,sabah ve akşam 2 tane günde aç karna bir bardak suya tozunu döküp karıştırıp içiyosun,pko tedavilerinde kullanılan bir ilaçbir sorsana ona soğan kürünü nasıl yapmış inofolic nasıl kullanmış? aynı anda mı kullanmış falan bir sorsana yavrum ya
sen hala gülasıl senden ümitliydik biz bu ay hey gidi heeeeyyyyy!!
soğan kürünü yapamadım ki ben tam. ne kadar süreyle kullanmak lazım bu inofolic i.. combi mi iyi acaba şasesi mi. hergün kullanıyosun yani ilacıcanım sen sogan kürü yapmıştın zaten yapmana gerek yok çok fazla yapmakta rahmi inceltiyormuş,benim kullandıgım ilaç işte inofolic o tabletini kullanmış ben tozunu kullanıyorum,sabah ve akşam 2 tane günde aç karna bir bardak suya tozunu döküp karıştırıp içiyosun,pko tedavilerinde kullanılan bir ilaç
kızlarrr günaydıııın :) bugün can sıkıntısına gebelik testi yaptım oda geçersiz çıktımillet ikinci çizgiye hasret, ben tekine bile razıyım kontrol çizgim (c) çok silik çıktı nerdeyse görünmüyodu ışıkta falan baya inceledikten sonra fark edebildim siz düşünün. başkada bişey çıkmadı.. geçersiz oluyo sanırım ama işte zaten negatiftir modundayım kısaca güne böyle başladım sizin gününüz inşallah benimkinden çook daha güzel geçer :)
benim sülalede var ama eşiminkinde var mı bilmiyorum sanıım yok. o yüzden olmayadabilir benim. ama zaten benim bi tane olsun yeterki olsun yani
Hosbulduk canımm :)yasmnn aramıza hoşgeldin canım :)
sogan kürünü 15 gün yapmış arkadaş,2.kürüde adete 10 gün kala 1 hafta yapmış,tablet le şase si aynı zaten ,pko hastalarında düzenli 3 ay kullanmak gerekiyormuş ,ama arkadaş bir tablet kullandıktan snra hamile kaldıgı için kullanmamış sonrasoğan kürünü yapamadım ki ben tam. ne kadar süreyle kullanmak lazım bu inofolic i.. combi mi iyi acaba şasesi mi. hergün kullanıyosun yani ilacı
aa ben babadan diye biliyorumikiz geni anneden geliyo zaten. kocada olmasına gerek yok
aa ben babadan diye biliyorum
amaaan bacım ben bi tanesini yapamıyorumikiz geni anneden geliyo zaten. kocada olmasına gerek yok
benim bildiğim cinsiyeti baba etkiliyo.aa ben babadan diye biliyorum
olsunda inş tek ikiz kız oglan farketmezbenim bildiğim cinsiyeti baba etkiliyo.
benim bildiğim cinsiyeti baba etkiliyo.
amaaan bacım ben bi tanesini yapamıyorumikizi nerden yapıcam
Sarhoş sarhoş dolaşıyorum cnım ya bu ilaç mahvetti beni, evi ayıptır söylemesi b.k götürüyor, gözümü açıp iki tencere yemek yapabilsem kendini iyi hissediyorum, ancak akşamları kendime gelir gibi oluyorum yemekten sonra bi ilaç daha alıp yine kafayı buluyorum :) ilacı kesene kadar böyle devam edecekgünaydın canım nasılsın nasıl gidiyor
Kızlar bi sorum olacak, gebe kalmaya çalışıp başarısız olduktan kaç ay (yada nekadar süre) sonra tedavi için başvurabilirim? Bilgisi olan varsaa..ikiz geni anneden geliyo zaten. kocada olmasına gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?