Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

nasıl kullanıldığını bilmiyorum yavrum onun.

bir sorsana ona soğan kürünü nasıl yapmış inofolic nasıl kullanmış? aynı anda mı kullanmış falan bir sorsana yavrum ya

bir sorsana ona soğan kürünü nasıl yapmış inofolic nasıl kullanmış? aynı anda mı kullanmış falan bir sorsana yavrum ya
canım sen sogan kürü yapmıştın zaten yapmana gerek yok çok fazla yapmakta rahmi inceltiyormuş,benim kullandıgım ilaç işte inofolic o tabletini kullanmış ben tozunu kullanıyorum,sabah ve akşam 2 tane günde aç karna bir bardak suya tozunu döküp karıştırıp içiyosun,pko tedavilerinde kullanılan bir ilaç

soğan kürünü yapamadım ki ben tam. ne kadar süreyle kullanmak lazım bu inofolic i.. combi mi iyi acaba şasesi mi. hergün kullanıyosun yani ilacı

çişin bozuk senin demek ki

soğan kürünü yapamadım ki ben tam. ne kadar süreyle kullanmak lazım bu inofolic i.. combi mi iyi acaba şasesi mi. hergün kullanıyosun yani ilacı
sogan kürünü 15 gün yapmış arkadaş,2.kürüde adete 10 gün kala 1 hafta yapmış,tablet le şase si aynı zaten ,pko hastalarında düzenli 3 ay kullanmak gerekiyormuş ,ama arkadaş bir tablet kullandıktan snra hamile kaldıgı için kullanmamış sonra

günaydın canım nasılsın nasıl gidiyor
Sarhoş sarhoş dolaşıyorum cnım ya bu ilaç mahvetti beni, evi ayıptır söylemesi b.k götürüyor, gözümü açıp iki tencere yemek yapabilsem kendini iyi hissediyorum, ancak akşamları kendime gelir gibi oluyorum yemekten sonra bi ilaç daha alıp yine kafayı buluyorum :) ilacı kesene kadar böyle devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…